کتاب چگونه فریب می خوریم؟
معرفی کتاب چگونه فریب می خوریم؟
کتاب چگونه فریب می خوریم؟ نوشته سید محمد وفایی است. کتاب چگونه فریب می خوریم؟ کتابی جذاب در معرفی ۱۰ روش که فروشندهها برای فریب دادن شما استفاده میکنند است.
درباره کتاب چگونه فریب می خوریم؟
تابهحال چند بار کالایی را خریدهاید و بعد از خرید آن پشیمان شدهاید؟ چند بار پیشآمده که با خود فکر کردهاید که واقعا چرا من چنین چیزی را خریدم؟ تا به حال فکر کردهاید چطور کالایی را میخرید که اصلا به فکر خرید آن نبودهاید؟
برخلاف تصور عموم بخش عمدهای از تصمیمهای خرید ما مثل سایر تصمیمهای ما بر اساس منطق گرفته نمیشود. ما حتی در منطقیترین خریدهایمان مثل خرید گوشی موبایل و رایانه و خودرو بازهم صد درصد منطقی تصمیم نمیگیریم. بحث درباره اینکه خریدهای ما بیش از آنکه منطقی باشند احساسی هستند خارج از حیطه این کتاب است. در این کتاب قرار است با ترفندهایی آشنا شویم که معمولا علیه ما استفاده میشوند و باعث تصمیمگیری اشتباه ما میشوند.
این کتاب شامل ۱۰ فصل است. در هر فصل به یکی از این ترفندها پرداخته شده است. برای هر ترفند یک داستان نوشته شده که با روش استفاده این ترفند آشنا شوید. سپس توضیح داده میشود که چرا این اتفاق میافتد و ما تصمیم اشتباه میگیریم. در پایان درباره راهکار این که چگونه در دام این ترفندها نیافتیم صحبت شده است. ۱۰ ترفند مهم فروشندهها برای فروش به خود را بشناسید و مراقب آنها باشید.
خواندن کتاب چگونه فریب می خوریم؟ را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب به شما یاد میدهد هرگز فریب فروشندهها را نخورید پس برای همه مناسب است.
بخشی از کتاب چگونه فریب می خوریم؟
داستان
کمی لهجه دارید. در هنگام صحبت، فروشنده از شما میپرسد که آیا شما هم اهل فلان شهر هستید؟ جواب شما بله است. سؤال بعدی کاملا مشخص است. در کدام منطقه از فلان شهر زندگی میکنید و ... او هم اهل همان شهر است. احساس میکنید که در یک شهر غریب یک همشهری یک آشنا پیدا کردهاید.
گاهی حتی سادهتر از این است. فروشنده از روی لباس یا روزنامهای که در دست دارید و یا توجهی که به یک خبر در حال پخش از تلویزیون میکنید متوجه میشود که شما طرفدار تیم خاص فوتبال و یا هنرمند خاصی هستید. درست لحظاتی بعد او هم بهاندازه شما طرفدار و علاقهمند همان تیم یا هنرمند است.
احساس میکنید که وجه اشتراکی با او دارید. بهصورت ناخودآگاه به این فروشنده خاص نسبت به دیگران حس بهتری دارید.
توضیح
ما انسانهای شبیه خودمان را دوست داریم و به آنها اعتماد میکنیم. این در ذات ما و در ناخودآگاه ما قرار دارد. البته در حالت عادی خیلی هم ایرادی ندارد. اینکه من به کسی که اهل همان شهری است که من هستم، یا همان عقیدهای که من دارم را دارد توجه بیشتری داشته باشم.
مشکل از جایی شروع میشود که از این مورد در راستای فریب ما استفاده شود. برای تشخیص این موارد مراقب اتفاقاتی مثل موارد زیر باشید.
- وقتی بیمورد سؤالاتی مشابه زیر از شما میشود:
چه ورزشی میکنی؟
چه کتابی میخوانی؟
و سؤالات مشابه. و البته هر پاسخ شما با جملهای شبیه جمله زیر پاسخ داده میشود:
من هم همینطور.
در این شرایط میتوانید حدس بزنید که احتمالا طرف مقابل سعی دارد از این حس ناخودآگاه ما استفاده کند و اعتماد ما را بیشتر جلب کند.
بیشتر کتاب کپی بدون تغییر حتی یک واو از کتاب دیگه هست نوشته خودشون
ده نکته ی مفید بود ، پیشنهاد میکنم بخونید
والا از نظر من چیزی که نیازته و بهش احتیاج داری باید بخری چه کم باشه پولش چه زیاد باشه پولش چقدر باید انسان به پولش دست نزنه هی سرمایه گذاری کنه هی روی هم جمع کنه که چی بشه
عالی ترین