کتاب داستان زندگی نویسندگان معروف خارجی
معرفی کتاب داستان زندگی نویسندگان معروف خارجی
داستان زندگی نویسندگان معروف خارجی اثر سید مسعود طاهری گنجینهای از زندگی نامههای نویسندگان بزرگ دنیا را در اختیار شما میگذارد.
اگر به ادبیات علاقه دارید قطعا از خواندن سرگذشت بزرگانی نظیر چارلز دیکنز، تولستوی، شکسپیر، همینگوی و جین وبستر لذت خواهید برد. این که بدانید دوران کودکی این آدمها چگونه گذشته است، چطور به سمت و سوی داستاننویسی کشیده شدهاند و چه کسان یا ه انگیزه هایی در نویسندهشدن آنها تاثیر داشتهاند. خودش به اندازه خواندن داستان جذاب است. این که بدانید نابغههایی مانند اگاتاکریستی و ادگار النپو چه در سر داشتند و چگونه می اندیشیدهاند، برای شما که عاشق داستانید قطعا جذاب است.
خواندن کتاب داستان زندگی نویسندگان معروف خارجی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
علاقهمندان به خواندن سرگذشت بزرگان ادبی را به خواندن این اثر دعوت میکنیم.
ادگار آلن پو
(زادهٔ ۱۹ ژانویه ۱۸۰۹- درگذشتهٔ ۷ اکتبر ۱۸۴۹) نویسنده، شاعر، ویراستار و منتقد ادبی اهل آمریکا بود که از او به عنوان پایه گذاران جنبش رمانتیک آمریکا یاد می شود. داستان های پو به خاطر رازآلود و ترسناک بودن مشهور شده اند. پو از اولین نویسندگان داستان کوتاه آمریکایی به حساب می آید و از او به عنوان مبدع داستان های کارآگاهی نیز یاد می شود. همچنین از نخستین افرادی بود که از ژانر علمی تخیلی استفاده کرد. او اولین نویسنده مشهور آمریکایی بود که سعی کرد تنها از راه نویسندگی مخارج زندگی اش را تأمین کند که به همین خاطر دچار مشکلات مالی در کار و زندگی اش شد. یکی از آثار زیبای او تیمارستان استون هیرست است که فیلمی از آن ساخته شده است.
زندگی نامه (اوایل زندگی ادگار آلن پو):
پو در بوستون به دنیا آمد دومین فرزند دو بازیگر بود. پدرش در سال ۱۸۱۰ خانواده را ترک کرد و مادرش یک سال بعد درگذشت. بعد از این، جان و فرانسس آلن از ریچموند، ویرجینیا سرپرستی او را برعهده گرفتند هر چند هیچوقت به صورت رسمی سرپرستی او را نپذیرفتند ولی پو تا اواخر نوجوانی پیش آنها بود. تنش ها بین ادگار و جان آلن بر سر بدهی ها شروع شد خصوصاً آن هایی که از طریق قمار ایجاد شده بود و باعث شد پو نتواند به دانشگاه برود او برای یک ترم در دانشگاه ویرجینیا درس خواند ولی به دلایل مالی نتوانست ادامه دهد پو با آلن بر سر مخارج تحصیلی اش درگیر شد و بعد از آن تحت نام مستعار وارد ارتش شد.
نویسندگی ادگار آلن پو:
در همین زمان بود که کار نویسندگی وی آغاز شد و اولین کتاب شعرش به نام تیمور لنگ و دیگر اشعار (۱۸۲۷) و با نام مستعار «یک بوستونی» منتشر شد. بعد از مرگ فرانسس آلن در ۱۸۲۹، پو و جان آلن روابطشان بهتر شد بعد از عدم موفقیتش به عنوان یک افسر و خواستش مبنی بر نویسنده و شاعر شدن، پو راهش را از جان آلن جدا کرد.
پو تمرکزش را از شعر به روی نثر تغییر داد و چند سال بعدی را صرف نوشتن در مطبوعات و گاهنامه های ادبی کرد و به خاطر شیوه نقد منحصر به فردش، مشهور شد او به خاطر کارش چندین بار مجبور به تغییر شهر محل سکونتش شد؛ بالتیمور، فیلادلفیا و نیویورک سیتی.
زندگی شخصی:
در ۱۸۳۵ در بالتیمور با دختر عمه ۱۳ ساله اش ویرجینیا کلم ازدواج کرد. در ژانویه ۱۸۴۵ پو شعر «غراب» را منتشر کرد و به موفقیت دست یافت. دوازده سال بعد همسرش بر اثر سل درگذشت با مرگ همسرش دچار سرخوردگی و ناامیدی بسیاری شد که این غم و اندوه وی بر آثارش نیز اثر گذاشت. پو سال ها تلاش کرد تا مجلهٔ خودش را راه بیندازد و پیش از این که موفق بشود از دنیا رفت.
رمزنگاری:
پو علاقهٔ خاصی به رمزنگاری داشت او در هفته نامهٔ الکساندر (در فیلادلفیا) افرادی که سایفرشان را حل کرده بود عنوان کرد او در سال ۱۸۴۱ مقاله ای به نام «چند کلمه در رمزی نویسی» در «مجله گراهام» منتشر کرد به دلیل علاقهٔ عمومی به این موضوع داستان سوسک طلایی توسط ادگار آلن پو که سایفر بخش عمده ای از آن بود نوشته شد.
مرگ:
در ۷ اکتبر ۱۸۴۹ پو در ۴۰ سالگی در بالتیمور درگذشت او را در حال خلسه و روی نیمکتی در پارک پیدا کردند و به بیمارستان بردند چهار روز در حال مرگ و زندگی به سر برد و هذیان گفت از چیزهایی وهمی و شبحی بر دیوار حرف می زد اما نتوانست بگوید که چه بر سر او آمده است علت مرگش مشخص نیست و از دلایل زیادی از جمله الکل، انسداد شریان، مواد مخدر، بیماری قلبی، وبا، هاری، خودکشی و سل برای آن نام برده می شود. جسد ادگار آلن پو به همراه استخوان های ویرجینیا پو (همسرش) در مقبره ای که در سال ۱۸۷۵ در گورستان وست مینسترهال که امروزه جزئی از دانشکده حقوق دانشگاه مریلند در بالتیمور برای این نویسنده نباشد دفن شد.
برخی از آثار داستان ها
سوسک طلایی
گربه سیاه
داستان های شگفت انگیز یا داستان های عجیب و غریب
قلب رازگو
زنده به گور
برنیس و غیره.
حجم
۳۵٫۴ کیلوبایت
سال انتشار
۱۴۰۰
تعداد صفحهها
۵۷ صفحه
حجم
۳۵٫۴ کیلوبایت
سال انتشار
۱۴۰۰
تعداد صفحهها
۵۷ صفحه