دانلود خلاصه کتاب عادت های اتمی نوشته جیمز کلیر
با کد تخفیف OFF30 اولین کتاب الکترونیکی یا صوتی‌ات را با ۳۰٪ تخفیف از طاقچه دریافت کن.
تصویر جلد کتاب عادت های اتمی (خلاصه کتاب)

کتاب عادت های اتمی (خلاصه کتاب)

معرفی کتاب عادت های اتمی (خلاصه کتاب)

کتاب عادت های اتمی (خلاصه کتاب) نوشته جیمز کلیر، روشی ساده و اثبات شده برای ایجاد عادت‌های خوب و تغییر عادت‌های بد در اختیارمان قرار می‌دهد. این کتاب به ما می‌آموزد با کمک تغییرات کوچک، نتایج شگفت‌انگیز به بار بیاوریم.

این اثر در فهرست پرفروش‌های نیویورک تایمز قرار گرفت و تحسین و تمجیدهای نشریات بسیاری مانند وال استریت ژورنال (The Wall Street Journal)، تایمز (The Times) و ... دریافت کرد.

درباره کتاب عادت های اتمی (خلاصه کتاب)

شناخت عادت‌ها به انسان کمک کند ضعف‌هایش را بهتر بشناسد و آن‌ها را رفع کند. اما این کافی نیست. انسان با کمک تغییر عادت‌های بد و ایجاد عادات خوب می‌تواند کیفیت زندگی‌اش را بهبود ببخشد. رویکرد تربیتی و آموزشی ما بر شناسایی و اصلاح عادات بد متمرکز است؛ اما خلق عادات جدید هم از میزان ارزش یا حتی بیشتر هم برخوردار است. ایجاد عادات خوب خودبه‌خود می‌توانند به کمرنگ‌تر شدن عادات بد کمک کنند. کتاب عادت های اتمی دقیقا در همین راستا است. این کتاب ۱۳ فصل دارد: بخش اول، بررسی اصول پایه است: چرا تغییرات کوچک می‌توانند اثرات بزرگی برجای گذارند؟ در چهار بخش بعدی، ۴ قانون مؤثر معرفی می‌شوند که به‌صورت مرحله‌ای چیده شده‌اند:

قانون اول: آشکارکردن عادات؛

قانون دوم: جذاب‌کردن عادات؛

قانون سوم: آسان‌کردن عادات؛

قانون چهارم: رضایت‌بخش‌ کردن عادات. با خط فکری حاصل از این چهار قانون، مخاطب با خودش احساس مهربانی بیشتری می‌کند و بهتر می‌تواند به این مسئله نگاه کند. در بخش ششم نیز چند موضوع ویژه معرفی شده است که تکمیل‌کننده فرایند ایجاد عادات خوب و کوچک است. رویکرد کتاب‌ عادت های اتمی بر اثر عادات کوچک است. در حقیقت اثرات بزرگ با کمک عادت‌های کوچک و تغییرات کوچک به وجود می‌آیند. مزیت این کتاب این است که اصول سختی را به انسان تحمیل نمی‌کند و راهکارهایش دور از دسترس نیستند.

کتاب عادت های اتمی (خلاصه کتاب) را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

کتاب عادت های اتمی از کتاب‌هایی است که می‌تواند حال مخاطب را خوب کند، زیرا بیش از تمرکز بر ایجاد تغییر در رفتار فرد، بر خلق رفتارها و عادات جدید متمرکز است. بنابراین، چنین کتابی می‌تواند برای همه کسانی که مایلند زندگی بهتری بسازند مناسب باشد. اگر شما مایل هستید با تغییرات کوچک، کیفیت زندگی‌تان را بهبود بخشید، پیشنهاد می‌کنیم از این کتاب غافل نشوید.

درباره جیمز کلیر

جیمز کلییر (James Clear) نویسنده و عکاس آمریکایی است که آثارش از پرفروش‌ترین‌هاست. او در دوران نویسندگی خود بیشتر بر مسئله «عادت» متمرکز بوده‌ است. فعالیت‌های کلییر بیشتر در حوزۀ ایجاد نگرش مناسب برای پذیرش اثر عادات کوچک بوده است. او ازطریق خبرنامه‌ ایمیلی قدرتمندی ارتباطی با طرف‌دارانش در کل دنیا برقرار کرده است و محتواهای ارزشمندی را با آنها به اشتراک می‌گذارد؛ همچنین از طریق وب‌سایتش، jamesclear.com، که ماهانه چند میلیون بازدید دارد، با همراهانش در ارتباط است.

بخشی از کتاب عادت های اتمی

به‌جای اهداف، بیشتر روی سیستم متمرکز شوید

اشتباهی که خیلی‌ها مرتکب می‌شوند این است که برای زندگی‌شان اهدافی تعیین می‌کنند و سعی می‌کنند به آن برسند. اهدافی مثل تناسب‌اندام، خلق کسب‌وکار و غیره. من هم برای مدت‌ها برای رسیدن به اهدافم برنامه‌ریزی می‌کردم. گاهی اوقات هم موفق می‌شدم، اما اغلب شکست می‌خوردم.

خطای اصلی اینجاست که ما باید به‌جای آن‌که روی اهدافمان که به نتایج مربوط هستند، بیشتر بر روی سیستم‌ها که به فرایندها مربوط هستند متمرکز شویم. مثلاً شما به‌عنوان یک کارآفرین، ممکن است هدفتان خلق یک کسب‌وکار سود ده باشد. سیستم شما می‌شود، آزمایش ایده‌های تولید محصول، استخدام کارمندان کارآمد، ایجاد کمپین‌های بازاریابی.

حال از شما سؤالی دارم، اگر تمرکزتان را از روی اهدافتان بردارید و بر روی سیستمتان متمرکز شوید، آیا بازهم موفق خواهید شد؟ مسلماً همین‌طور است. هدف در کسب‌وکار خلق سود است، از طرفی به‌کارگیری ایده‌های عالی، استخدام کارکنان کارآمد و بازاریابی موفق نیز به همان نتیجه ختم می‌شود.

اگر در مقابل فقط و فقط به فکر کسب سود مقطعی باشید و بر این اساس کسب‌وکارتان را پیش ببرید موفق نخواهید شد؛ اما این حرف من به معنای این نیست که هدف نداشته باشید . بلکه اهداف همان نتایج هستند و راهنمای مسیر هستند؛ اما آنچه برای پیشرفت لازم است، سیستم است. یادتان باشد برنده‌ها و بازنده‌ها اهداف مشابه دارند، پس آنچه باعث موفقیت می‌شود سیستم بهتر است.

معرفی نویسنده
عکس جیمز کلیر
جیمز کلیر

جیمز کلیر (متولد ۲۲ ژانویه‌ی ۱۹۸۶) نویسنده، وبلاگ‌نویس و سخنران مشهور آمریکایی است. نوشته‌های کلیر بر موضوعاتی مانند چگونگی شروع کردن عادت‌های خوب (و پایبند ماندن به آن‌ها)، اجتناب از انتخاب‌های بد، انجام کارهای بیشتر در زمان کمتر و نحوه‌ی ایجاد فرآیندهای بهتر متمرکز است و مهم‌تر از همه این است که کلیر در مورد چگونگی پیاده‌سازی این ایده‌ها در زندگی روزمره می‌نویسد.

💍
۱۴۰۰/۰۴/۲۲

عالیه. در خلال داستانهایی روش استفاده از عادات رو برای بهبود زندگی توضیح میده.حتما استفاده کنید

negin
۱۴۰۰/۰۵/۰۱

کتاب جالبی بود. توصیه هاشو وقتی میخونی با مکانیسم عمل کرد ذهن آشنا میشید

زهرا
۱۴۰۰/۰۵/۰۱

یک فرآیند چند مرحله ای برای ترک عادتهاب بد و یا انجام عادتهای خوب شرح داده شده

farhad
۱۴۰۰/۰۵/۰۱

خوب بود

alireza
۱۴۰۰/۰۵/۰۱

نکات جالبی داشت. خوشم اومد .خوندنشو توصیه میکنم

bahar
۱۴۰۰/۰۵/۰۱

من تازه اومدم تو طاقچه و این اولین نظریه که میدم. کتاب تجربیات یک فرد در مورد ترک و تغییر عاداته. اما از این نظرات میتونیم ما هم استفاده کنیم و احساس میکنم میتونه برای شما هم مفید باشه

کاربر ۳۴۲۹۰۷۷
۱۴۰۰/۰۵/۰۲

کاربردی و فاقد گزاف گویی

trt
۱۴۰۱/۰۲/۲۴

خود کتاب واقعا عالیه ولی ترجمه به شدت ضعیفه. از یک انتشارات دیگه بخونید. از ترجمه هم بگذریم، کمترین توقع اینه کتاب غلط املایی و دستوری نداشته باشه .

bakhshi1576
۱۴۰۰/۰۸/۱۵

من موقع خرید دقت نکردم بدون بررسی مشخصات خریدم. کتاب چاپی ۳۳۰ صفحه است درصورتی که این کتاب در تبلت ۳۶ صفحه است!!! مثل اینکه از هر ۱۰ صفحه یکیشو گذاشته باشی اینجا یه کتابش کنی. دقت کنید در این

- بیشتر
خلیلی
۱۴۰۰/۰۵/۰۳

کتاب خیلی خوبی بود.فقط تمرین میخواد

فرض کنید که ۲ نفر درصدد ترک سیگار هستند و به آن‌ها در یک میهمانی سیگار تعارف می‌شود. نفر اول می‌گوید: ((نه ممنونم، دارم ترک می‌کنم.))  به‌ظاهر این‌یک حرف درست است  اما او هنوز بر این باور است که سیگاری است و امید دارد که رفتارش را تغییر دهد. نفر دوم می‌گوید: ((ممنونم، من سیگاری نیستم.)) تنها یک تفاوت کوچک است، اما شروع تغییری بزرگ در هویت فرد است. تغییری که می‌گوید سیگار کشیدن جزئی از گذشته بوده است نه  حال او.
💍
فرایند دو پله‌ای برای تغییر هویت شما این فرایند ساده تنها دو پله دارد: ۱.دربارهٔ هویتی که می‌خواهید داشته باشید تصمیم بگیرید.  ۲.این هویت را با پیروزی‌های کوچک به خودتان ثابت کنید.
💍
بیشتر مردم فکر می‌کنند که رمز تغییر، اراده قوی است؛ اما حقیقت این است که ذهن ما بسیار راحت‌طلب است. ماهیت انسان او را وادار می‌کند که از قانون کمترین تلاش پیروی کند. یعنی اگر دو گزینه پیش روی شما باشد ذهنتان ناخواسته به سمت آن کاری می‌رود که به تلاش کمتری نیاز دارد. هرچه عادتی نیاز به انرژی بیشتری داشته باشد احتمال انجام آن کمتر است.
negin
یکی از معضلات در تغییر کمال‌گرایی است. وقتی‌که ما می‌خواهیم تغییر کنیم آن‌قدر دنبال پیدا کردن سریع‌ترین راه کاهش وزن، بهترین برنامه ساخت عضلات، ایده آل ترین روش درآمدزایی و امثال آن هستیم که هرگز فرصتی به عملی کردن آن نمی‌دهیم. اگر شما صدها ایده برای کسب‌وکار داشته باشید، مدام در جهت خلق و بازاریابی آن تلاش کنید، اما در آخر دست به عمل نزدید ارزشی ندارد. اشتباهی که این نوع کمال‌گرایی‌ها برای ما ایجاد می‌کند این است که با خودمان فکر می‌کنیم که همچنان در حال پیشرفت هستیم؛ اما اینکه شما بهترین ایده‌ها و روش‌ها را داشته باشید، بسیار متفاوت است تا اینکه آن‌ها را عملی کنید؛
farhad
مکانیسم علمی ایجاد عادت مکانیسم ایجاد عادت شامل ۴ مرحله نشانه، اشتیاق، پاسخ و پاداش است.
💍
مسئله مهم اینجاست که یک فرد با سیگار استرسش را کم می‌کند و فرد دیگری با پیاده‌روی؛ اما اگر ما راه‌حل نامناسبی را برای پاسخ و انگیزه‌های بنیادی انتخاب کنیم، باید بعد از حل مشکل مجدداً به آن راه‌حل برمی‌گردیم.
farhad
اشتیاق از کجا می‌آید؟ هر رفتار انسان یک اشتیاق کوچک دارد که این اشتیاق کوچک خود از یک انگیزه بنیادی وجود ما سرچشمه می‌گیرد. چند نمونه از این انگیزه‌های بنیادی عبارت‌اند از: - به دست آوردن آب و غذا - عاشق شدن و تولیدمثل - ارتباط و معاشرت با دیگران - مقبولیت اجتماعی - کاهش تردید - کسب جایگاه و مقام درواقع وقتی شما سیگار می‌کشید می‌خواهید کاهش اضطرابتان را که انگیزه‌ای بنیادی است را از طریق راهی نادرست به دست آورید؛ و یا وقتی مدام در اینستاگرام فعالیت می‌کنید در پی مقبولیت اجتماعی و تأیید دیگران هستید.
farhad
 اگر در تغییر عادت‌هایتان مشکل‌دارید، مشکل نه از شما بلکه از سیستم شماست. عادت‌های بدبارها و بارها خود را تکرار می‌کنند، نه به این خاطر که شما نمی‌خواهید آن‌ها را ترک کنید، بلکه به این دلیل که سیستمی غلط برای تغییر آن‌ها دارید.  اشکال اینجاست که شما به‌اندازه سطح سیستمتان بالا می‌آید نه سطح اهدافتان.
alireza
اما سؤال اینجاست که چطور این تغییرات کوچک چنین تفاوتی را رقم زد؟ پاسخ این پرسش را با تشریح یک باور غلط شروع می‌کنم. ما خودمان را متقاعد کرده‌ایم که پیروزی‌های بزرگ نیاز به اقدامات بزرگ دارد. ما برای کاهش وزن،  خلق یک کسب‌وکار، قهرمانی در یک‌رشته ورزشی و یا هر هدفی همواره به دنبال اقدامات بزرگ هستیم. درحالی‌که اصلاً  پیشرفت‌های یک‌درصدی  را پیشرفت در نظر نمی‌گیریم. درحالی‌که اگر شما بتوانید هرروز تنها یک درصد از روز قبلتان بهتر شوید، در انتهای سال ۳۷  برابر پیشرفت کرده‌اید. در مقابل اگر هرروز یک درصد بدتر شوید در پایان سال تقریباً به صفر می‌رسید. عادات ماتحت تأثیر این اثر مرکب هستند.
alireza
عادت رفتاری است که پس از بارها و بارها تکرار به‌صورت عملی خودکار درآمده است.
alireza

حجم

۴۶٫۱ کیلوبایت

تعداد صفحه‌ها

۹۰ صفحه

حجم

۴۶٫۱ کیلوبایت

تعداد صفحه‌ها

۹۰ صفحه

قیمت:
۱۳,۰۰۰
تومان