دانلود و خرید کتاب صوتی سریال صوتی قصه های شیرین ایرانی فصل پنجم: جوامع الحکایات
معرفی کتاب صوتی سریال صوتی قصه های شیرین ایرانی فصل پنجم: جوامع الحکایات
جوامع الحکایات و لوامع الرویات یا همان «داستانهای جامع و روایات درخشان» نوشته سدیدالدین محمد عوفی در نیمه اول قرن هفتم هجری تألیف شده است. کتاب صوتی «قصه های شیرین ایرانی فصل پنجم: جوامع الحکایات» توسط سماوا منتشر شده است. در تولید این سریال صوتی عوامل بسیاری زحمت کشیدهاند که اسامی آنها به شرح زیر است:
بازنویسی: مهری ماهوتی
کارگردان: مهدی طهماسبی
دستیار کارگردان: امیرمهران پوراعظمی
تهیه کننده رادیویی: فرشاد آذرنیا
دستیار تهیه: منیره مازونی
صدابرداران: مجید فلاح¬پور/ یاسر فلاح¬پور
مدیر و مجری طرح: محسن نادری
تهیه کننده: سماوا
بازیگران:
شیرین سپهراد/ لادن سلطانپناه /اردشیر منظم /حمید یزدانی /فرانک رفیعی طاری /عباس توفیقی/ بهرام سرور نژاد /پیمان غریبپناه /امیر زنده دلان /فرشاد پارسا /مجید تیزرو /فاطمه رضی/ فرگام فرهانی
درباره قصه های شیرین ایرانی فصل پنجم: جوامع الحکایات
قصههای جوامعالحکایات و لوامعالروایات، داستانها و حکایتهایی کوتاه، آمیخته به طنز و بسیار ژرفنگرانه هستند و حکمتهایی از زندگی بشر در آنها نهفته است. با اینکه این اثر گرانسنگ، قرنها پیش قلمی شده، اما انتخابهای مهری ماهوتی از قصههای تمثیلی این کتاب ارزشمند، آن را برای مخاطب امروزی نیز قابل مطالعه میکند. یکی دیگر از مزیتهای داستانهای انتخاب شده این کتاب، توجه به نیازهای فکری و انتقال تجربه به انسانهای روزگار ماست. هریک از ما بارها و بارها از زشتی و پلیدی تقلب شنیدهایم، اما بزرگترهای ما برای آنکه به ما بفهمانند که «غش در معامله» چقدر بد است، حکایت گلهداری را تعریف میکردند که با اضافه کردن آب به شیر گوسفندانش، صاحب مال و منال زیادی شد و بر شمار گلهاش افزود، اما روزی سیلی آمد و همه گوسفندان را با خود برد. چوپان او گفت که تمام آبی را که در شیر کرده و به مردم فروخته، به یکباره سیلی شده و گوسفندان را برده است. این حکایت، یکی از۴۵ قصه کوتاه کتابی است که پیش روی شماست. فخامت طنز کتاب جوامعالحکایات نیز در این بازنویسی، به خوبی حفظ شده است. از طرف دیگر، ماهوتی تلاش کرده تا از میان قصههای این اثر، برخی از آنها که جنبه آئینی دارد و مخاطب را با پیامبران الهی آشنا میکند، برگزیند.
عوفی در این کتاب از سبک خاصی پیروی نکرده، بلکه سبک آن وابسته به منابعی بوده که داستان از آنجا آورده شده است. این کتاب متشکل از مجموعهای از داستانهای تاریخی، اخلاقی و مذهبی و سرشار از لطیفههای پارسی است که گوشهای از تاریخ تمدن و ادبیات جهان اسلام و ایران را در بر میگیرد و یکی از بزرگترین مجموعههای داستانی قرن هفتم هجری قمری به شمار میرود. این کتاب، مرجعی برای دانشمندان و نویسندگان بعدی مورد استفاده قرار گرفته و علاوه بر توجه به جایگاه حکایت و قصه در تاریخ ادبیات فارسی، مطالب تاریخی را در قالب حکایات بیان میکند. حدود یک ششم کتاب نیز به بیان وقایع تاریخی اختصاص دارد. از کتاب:انوشیروان حال خوشی نداشت. چینهای در هم صورتش، نگاه تند و غضبآلود و کلمههای درشتی که به زبان میآورد، همه نشان از این داشت که پادشاه ناراحت است. بزرگمهر، وزیر دانایی بود. فکر کرد بهتر است این ساعت از خدمت مرخص شود. اجازه گرفت و از خدمت شاه بیرون آمد؛ ولی هنوز از قصر خارج نشده بود که مأموران جلو او را گرفتند. چند دقیقهی بعد، بزرگمهر وزیر، به علت تهمتی دروغ، دست بسته در زندان بود.
کتاب قصه های شیرین ایرانی فصل پنجم: جوامع الحکایات را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب به همهٔ افرادی که مایل هستند با کتاب جوامعالحکایات و لوامعالروایات بیشتر آشنا شوند، پیشنهاد میشود.
زمان
۳ ساعت و ۴۰ دقیقه
حجم
۲۵۲٫۲ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۰
قابلیت انتقال
دارد
زمان
۳ ساعت و ۴۰ دقیقه
حجم
۲۵۲٫۲ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۰
قابلیت انتقال
دارد
نظرات کاربران
ضرورت تولید این اثر، چه مکتوب و چه صوتی، معلوم نیست. به جز چند حکایت معدود بقیه بی سر و ته و بدون پیام مشخص و بی معنی بودند. حتی لحظه یا اتفاق خاصی هم نداشتند. انتخاب و اجرای صداها هم
حکایت های اکثرا قضا قدری و کلید اسرار گونه اند که بدآموزی هم دارند ممکن است یک سری گزاره های غلط در ذهن بچه ها جا بیندازد. حیف ازین تیم گویندگی خوب.