معرفی و دانلود کتاب صوتی خطاب به عشق + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب صوتی خطاب به عشقsubscriptionAvailable

کتاب صوتی خطاب به عشق

نوع کتاب
۳.۳(از ۵۲ امتیاز)

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

٪۳۰ تخفیف اولین خرید کتاب با کد OFF30ic-copy

معرفی کتاب صوتی خطاب به عشق

کتاب صوتی خطاب به عشق نوشتهٔ آلبر کامو و ترجمهٔ زهرا خانلو است. نگین کیانفر و رضا عمرانی گویندگی این مجموعه نامهٔ صوتی را انجام داده‌اند و انتشارات ماه آوا آن را منتشر کرده است.

درباره کتاب صوتی خطاب به عشق

کتاب صوتی خطاب به عشق حاوی مجموعه‌ای از نامه‌های عاشقانهٔ آلبر کامو و «ماریا کاسارس» است. در ۱۹ مارس ۱۹۴۴، آلبر کامو و ماریا کاسارس در خانهٔ «میشل لیریس» ملاقات کردند. دانشجوی سابق هنرستان، اصالتاً اهل کرونیا و دختر یک جمهوری‌خواه اسپانیایی در تبعید، در آن زمان ۲۱ سال داشت. او کار خود را در سال ۱۹۴۲ در Thétre des Mathurins شروع کرد. در آن زمان کامو داشت رمان «بیگانه» را منتشر می‌کرد؛ سپس این نویسنده مدتی را در پاریس به‌تنهایی زندگی کرد. جنگ او را از همسرش «فرانسین» که در اوران معلم بود دور نگه داشت. آلبر کامو که نسبت به استعداد این بازیگر حساس شده بود، نقش مارتا را در نمایش سوء‌تفاهم در ژوئن سال ۱۹۴۴ به ماریا واگذار کرد و در طول شب‌های اجرا، آلبر کامو و ماریا کاسارش عاشق هم شدند. این هنوز تنها مقدمه‌ای برای یک داستان عاشقانهٔ بزرگ است که آغاز واقعی آن تا سال ۱۹۴۸ به وقوع نمی‌انجامد.

شنیدن کتاب صوتی خطاب به عشق را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب صوتی را به دوستداران مطالعه درمورد رابطهٔ عاشقانهٔ یک نویسنده و یک بازیگر پیشنهاد می‌کنیم.

درباره آلبر کامو

آلبر کامو در ۷ نوامبر سال ۱۹۱۳ در خانواده‌ای فقیر در الجزایر متولد شد. آن زمان الجزایر تحت استعمار فرانسه بود. پدرش کارگری فقیر بود و مادرش خدمتکار بود. آن‌ها صاحب ۲ فرزند به نام «لوسین» و «آلبر» بودند. پدرش در جنگ کشته شد. مسئولیت نگهداری ۲ بچه بر عهدهٔ مادرش افتاده بود. کامو به‌خاطر خانواده‌اش مدرسه را رها کرد و به کارگری مشغول شد. معلمش به استعداد او پی برد و او را به ادامهٔ تحصیل تشویق و کمک کرد تا بتواند بورسیهٔ تحصیلی شود. با وجود اینکه کامو یکی از متفکران مکتب اگزیستانسیالیسم است، همواره این برچسب خاص را رد می‌کرد. او در دانشگاه الجزیره تحصیل کرد و تا پیش از آنکه در سال ۱۹۳۰ گرفتار بیماری سل شود، دروازه‌بان تیم فوتبال این دانشگاه بود. کامو در بعدازظهر چهارم ژانویهٔ ۱۹۶۰ و در ۴۷سالگی بر اثر سانحهٔ تصادف نزدیک سن در شهر ویل‌بلویل درگذشت. در جیب کت او یک بلیط قطار استفاده‌نشده پیدا شد. ابتدا قرار بود با قطار و همراه با همسر و فرزندانش به سفر برود، ولی در آخرین لحظات پیشنهاد دوست ناشرش را برای همراهی پذیرفت تا با خودروی او سفر کند. رانندهٔ اتومبیل و میشل گالیمار، دوست نزدیک و ناشر آثار کامو نیز در این حادثه کشته شدند. آلبر کامو در گورستان لومارین در جنوب فرانسه دفن شد.

پس از مرگ آلبر کامو، همسر و فرزندانش حق تکثیر آثار او را در اختیار گرفتند و ۲ اثر باقی‌ماندهٔ او را منتشر کردند. اولین آن‌ها کتاب «مرگ شاد» بود که در سال ۱۹۷۰ منتشر شد. دومین کتابی که پس از مرگ کامو منتشر شد یک اثر ناتمام به نام «آدم اول» بود که در سال ۱۹۹۵ منتشر شد. آدم اول یک خودزندگی‌نامه دربارهٔ دوران کودکی نویسنده در الجزایر است. از دیگر آثار آلبر کامو می‌توان به رمان‌های «بیگانه»، «سقوط»، «طاعون»، نمایشنامه‌های «کالیگولا»، «سوءتفاهم»، «حکومت نظامی» و کتاب نظریِ «افسانهٔ سیزیف» اشاره کرد.

بخشی از کتاب صوتی خطاب به عشق

«ساعت یازده، دوباره قطار گرفتیم تا ظهر. دو ساعت در مو علاف شدیم چون باید قطار دیگری می‌گرفتیم. سه ربع بعد از تعویضِ مجدد، ساعت پنج عصر رسیدیم. خسته بودم مثل سگی لنگ، اما خوشحال بودم که بالاخره تمام شده بود. به من خانه‌ای دادند که باغچه‌ی جلویش در سال 1940 بمباران شده بود؛ اما بقیه‌ی خانه قابل سکونت بود. خانه غبارپوش بود و چهل‌وهشت ساعت وقت برد تا توانستم با کمک زن شریفی اهل آن محل درستش کنم.

از شرح ماوقع بگذریم. اینجا دره‌ی کوچکی‌ست که با دو نشیبش از مزارع و درختان معمولی پوشیده شده است. هوا خنک است. سر و صدای آب هست و عطر علف، گاوها، چند کودک زیبا و آواز پرندگان. کمی بالا که می‌رویم به فلات‌های فراخ می‌رسیم که آنجا آدم بهتر نفس می‌کشد. روستا: چند تا خانه و اهالی شریف. درباره‌ی خانه: پنهان میان باغی بسیار بزرگ پر از درختان و بازمانده‌های گل رز امسال (البته این رزها سرخ نیستند). خانه در سایه‌گاه کلیسایی قدیمی است و بالادست باغ مرتعی آفتاب‌گیر دارد، درست زیر نیم‌طاق‌های کلیسا. می‌شود آنجا حسابی آفتاب گرفت. دارم برای خودم یک اتاق و یک دفتر کار در طبقه‌ی اول دست‌وپا می‌کنم. هر وقت تمام شد، برایت تعریف می‌کنم.»

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب صوتی خطاب به عشق و شنیدن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

مشخصات کتاب صوتی

نام کتاب:خطاب به عشق
موضوع:خاطرات
نویسنده:آلبر کامو
مترجم:زهرا خانلو
گوینده:نگین کیانفر، رضا عمرانی
انتشارات:انتشارات ماه آوا
فرمت کتاب:MP۳
حجم فایل کتاب:۵۷۳.۷۵ مگابایت
مدت‌زمان:۱۰ ساعت
قیمت کتاب:۳۱۰۰۰۰ تومان

نظر شما دربارهٔ این کتاب

به این کتاب چه امتیازی می‌دهید؟

۱
۲
۳
۴
۵

نظرات کاربران

سمانه
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۴/۰۸/۰۵

قلم عمو کامو که نیازی به تعریف نداره بی شک، ترجمه و اجرای بسیار دلنشین و لذت بخش براتون آرزوی سلامتی و کامیابی دارم مرسی جناب عمرانی گرامی و بانوجان که با صدای روح نوازتون به روزای من معنا بخشیدین.

۰
raha
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۲/۰۷/۲۰

خیلی شیرین و دلنشین بود

۰
علیرضا مکی
۱۴۰۴/۰۵/۲۱

سلام و عرض ادب خدمت دست اندرکاران برنامه بی نظیر نوار و ضمن تشکر و قدردانی بابت تهیه چنین آثار فاخر و ارجمندی به شما خسته نباشید عرض میکنم و امیدوارم آقای رضا عمرانی عزیز همیشه شاد و سلامت و...بیشتر

۰
Farzaneh
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۵/۰۱/۱۶

نامه‌هایی دل‌انگیز و دل‌نشین... من بیشتر نامه‌های کامو به ماریا رو دوست داشتم و مهر و عشقی که به ماریا نشون می‌داد گاهی واقعا قلبم رو می‌جنبوند 💓 اجرای کتاب هم در کل زیبا بود اما کار آقای عمرانی بیشتر به...بیشتر

۰
G.K
۱۴۰۴/۰۴/۲۰

جلد بعدی یعنی دفتر بعدی رو هم بذارید صوتیش رو. مرسی🙏🏻

۰
curtain
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۴/۱۲/۲۲

صدای دلنشین آقای عمرانی متناسب با متن بود اما لحن صدای گوینده ی خانم از محتوا دور بود. حقیقتاً نامه های ماریا رو جلو میزدم و گوش نمیدادم، تصمیم دارم اون نامه ها رو در نسخه الکترونیکی کتاب بخونم.

۰
کاربر 10250559
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۴/۱۱/۰۲

عمیق و دلپذیر

۰