معرفی و دانلود کتاب صوتی اخبار را پیگیری نکنید + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب صوتی اخبار را پیگیری نکنید
off
٪۸۰

کتاب صوتی اخبار را پیگیری نکنید

نوع کتاب
۳.۶ امتیاز(از ۷ رأی)
پدیدآورندگان: 
رولف دوبلی، سیندخت سرلک
انتشارات: 
رمانو
٪۳۰ تخفیف اولین خرید کتاب با کد OFF30ic-copy

معرفی کتاب صوتی اخبار را پیگیری نکنید

کتاب صوتی اخبار را پیگیری نکنید نوشتهٔ رولف دوبلی و ترجمهٔ سیندخت سرلک است. امیررضا علی زاده گویندگی این کتاب صوتی را انجام داده و رمانو آن را منتشر کرده است. این کتاب صوتی بیانیه‌ای است برای داشتن و ساختن یک زندگی شادتر، آرام‌تر و عاقلانه‌تر.

درباره کتاب صوتی اخبار را پیگیری نکنید

عصر دیجیتال، باعث شده تا اخبار با سرعت و تنها با یک کلیک در دسترس ما قرار بگیرد. اگر شنیدن اخبار، قبلاً یک نوع سرگرمی بی‌ضرر بود، حالا سلاح کشتار جمعی ماست و طرز کارش هم آسیب‌زدن به سلامت روان ما؛ بنابراین این ما هستیم که باید خود را از سر راه این سلاح نابودگر کنار بکشیم. اخبار به‌راحتی توانایی تخریب زندگی و آرامش ما را دارد و می‌تواند کاری کند که غمگین، سرخورده و ناامید شویم. اعتیاد به اخبار، زندگی را بسیار سخت کرده است و از طرفی هم نمی‌توان و نباید آن را به‌طور کامل کنار گذاشت. می‌توان از این عادت مخرب رها شد. رولف دوبلی که نامش پیش از این با نوشتن کتاب «هنر شفاف‌اندیشیدن» بر سر زبان‌ها افتاده بود، حالا با کتاب صوتی اخبار را پیگیری نکنید، به کمکمان می‌شتابد. او راهکارهایی را در اختیار ما قرار می‌دهد که با عمل‌کردن به آن‌ها، آرامش خودمان بیشتر می‌شود و زندگیمان سالم‌تر.

شنیدن کتاب صوتی اخبار را پیگیری نکنید را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

شنیدن این کتاب صوتی را به افرادی که حفظ سلامت روان و آرامش برایشان اهمیت دارد، پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب صوتی اخبار را پیگیری نکنید

«دو گونه‌ی حیوانی فرضی را در نظر بگیرید. مغز گونه‌ی الف ابتدا به اطلاعات منفی واکنش نشان می‌دهد. از طرفی مغز گونه‌ی ب هنگام دریافت اطلاعات مثبت فعال‌تر می‌شود. کدام‌یک زندگی بهتری دارند؟ البته که گونه‌ی ب. در حالی که گونه‌ی الف پیوسته مضطرب و ناراحتند و گونه‌ی ب از زندگی خود لذت می‌برند. آن‌ها از چیزهای زیبایی که می‌بینند و می‌شنوند، نهایت لذت را می‌برند و هر چیز منفی را با خنده از خود می‌رانند. کدام‌یک بیشتر عمر می‌کنند؟ البته که گونه‌ی الف. ژن گونه‌ی ب طی چند ماه از رده خارج خواهند شد. تنها گونه‌ی الف جان سالم به‌در خواهند برد. بقای یک گونه به پایداری مداوم و حساسیت زیاد به اطلاعات منفی نیاز دارد.

ما گونه‌ی الف هستیم. ما اخبار بد را بیشتر از اخبار خوب درک می‌کنیم. اطلاعات منفی دوبرابر اطلاعات مثبت روی افراد تأثیر می‌گذارند. در روان‌شناسی به این مسئه سوگیری منفی گفته می‌شود که حتی در کودک یک‌ساله هم قابل مشاهده است. کودکان نسبت به محرک‌های منفی حساس‌تر از محرک‌های مثبت هستند. وقتی سهام ده درصد کاهش پیدا می‌کند، ما ناراحت می‌شویم. این در حالی است که وقتی ده درصد بالاتر می‌رود خوشحال می‌شویم. سوگیری منفی موضوعی ذاتی است.»

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب صوتی اخبار را پیگیری نکنید و شنیدن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

مشخصات کتاب صوتی

نام کتاباخبار را پیگیری نکنید
موضوعسلامت، روان‌شناسی عمومی
نویسندهرولف دوبلی
مترجمسیندخت سرلک
گویندهامیررضا علی زاده
انتشاراترمانو
فرمت کتابMP3
حجم فایل کتاب۳۴۵.۴۹ مگابایت
مدت‌زمان۳ ساعت و ۵۸ دقیقه
قیمت کتاب۱۵۳۶۰ تومان
نسخۀ الکترونیکیخرید کتاب الکترونیکی اخبار را پیگیری نکنید

نظر شما دربارهٔ این کتاب

به این کتاب چه امتیازی می‌دهید؟

۱
۲
۳
۴
۵

نظرات کاربران

کاربر 11583182
۱۴۰۴/۰۳/۳۰

درسته کار کم ریسک تر اینه که کلا اخبارو بزاریم کنار ؛ ولی میشه بالانسی ایجاد کرد که مقدار مشخصی از اخبار رو دریافت کنیم . البته خود کتاب میگه در نبرد با اخبار همیشه اونا پیروز میشن !

۰
lei la
۱۴۰۴/۰۳/۲۸

من هیچوقت پیگیر اخبار نیستم اما الان ک جنگ ایران و اسراییله چی؟ میشه به اخبار بی اعتنا بود؟

۰
الوند
۱۴۰۲/۰۳/۲۷

کاملا با مطالب این کتاب موافقم

۰
بوفٍ بینا
۱۴۰۱/۱۲/۲۵

با احترام به کتاب و مطالب درستی که بیان شده ولی نمیشه توی شرایط فعلی اخبار رو گذاشت کنار . حداقل برای من غیرممکن بود تا حدودی

۰