کتاب عاشقت می کنم
معرفی کتاب عاشقت می کنم
کتاب عاشقت می کنم نوشته سیده مهری هاشمی است و انتشارات ندای الهی در سال ۱۳۹۹ آن را منتشر کرده است. این رمان با صدای پرشور آذین، شوخیهای خانوادگی، ماجرای خواستگاری برادرش و برخوردی پیشبینینشده با مردی به نام داریو آغاز میشود. داستان با رفتوآمدهای خانوادگی، اختلافهای طبقاتی، دلخوریهای روزمره و کششهای عاطفی پیش میرود و شخصیت اصلی را در موقعیتهایی قرار میدهد که هم خندهدارند هم تعیینکننده. نسخهی الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب عاشقت می کنم اثر سیده مهری هاشمی
کتاب عاشقت می کنم، نوشتهی سیده مهری هاشمی، رمانی عاشقانه و خانوادگی است که با گفتوگوهای فراوان، موقعیتهای پرتنش و لحظههای طنزآمیز پیش میرود. مرکز داستان آذین است؛ دختری پرانرژی، بیملاحظه در حرفزدن، رنگدوست و اهل واکنشهای ناگهانی. داستان از یک خانوادهی پررفتوآمد شروع میشود؛ خانوادهای که در آن خواستگاری، ازدواج، اختلافنظر، شوخی و دلخوری در کنار هم قرار گرفتهاند. ورود خانوادهی درسا و بعد حضور داریو، برادر او، داستان را از یک ماجرای سادهی خانوادگی بهسمت رابطهای پیچیده میبرد؛ رابطهای که با سوءتفاهم، کنجکاوی، لجبازی و کشش عاطفی شکل میگیرد.
کتاب عاشقت می کنم بخش زیادی از جذابیتش را از فضای خانه، رابطهی خواهر و برادرها، دوستی آذین و مرجان، ماجرای ازدواج امین و درسا و تفاوت خلقوخوها میگیرد. کتاب پر از رفتوبرگشت میان جمعهای خانوادگی، دانشگاه، خرید، مهمانی و گفتوگوهای روزمره است و همین باعث میشود شخصیتها بیشتر با رفتار و حرفهایشان شناخته شوند. لحن اثر بهسمت شوخی، کلکل و واکنشهای سریع میرود و در کنار آن، موضوعهایی مثل فاصلهی طبقاتی، نگاه خانواده به ازدواج، استقلال دختر جوان و تصویر ذهنی آدمها از عشق مطرح میشود. این کتاب فضایی شلوغ و هیجانی دارد و سیده مهری هاشمی بهتدریج زمینهی یک دلبستگی جدی را در آن میچیند.
خلاصه داستان عاشقت می کنم
هشدار: این پاراگراف بخشهایی از داستان را فاش میکند!
آذین، دختر جوانی از خانوادهای معمولی، ناخواسته در جریان خواستگاری برادرش، امین، از درسا قرار میگیرد و همان شب با داریو، برادر جدی و کمحرف درسا، روبهرو میشود. برخوردهای اول آنها با تعریف، دلخوری، شوخی و سوءتفاهم همراه است؛ از ماجرای گیرافتادن آذین بالای درخت تا دیدارهای بعدی در مراسم و جمعهای خانوادگی. همزمان، زندگی روزمرهی آذین در دانشگاه، دوستی نزدیکش با مرجان، فشار خانواده برای ازدواج و آمادهشدن برای عروسی امین روایت میشود. سیده مهری هاشمی بهتدریج نشان میدهد که پشت شیطنتها و حرفهای بیفکر آذین احساسی در حال شکلگرفتن است که خودش هنوز آن را کامل نمیشناسد.
چرا باید کتاب عاشقت می کنم را بخوانیم؟
دلایل خواندن کتاب عاشقت می کنم را میتوان اینطور خلاصه کرد:
- این کتاب داستان یک رابطهی عاطفی را از خلال برخوردهای ناهماهنگ، سوءتفاهم و کنجکاوی پیش میبرد.
- خواننده در کنار خط عاشقانه، با فضای یک خانوادهی پررفتوآمد و رابطهی خواهروبرادری همراه میشود.
- شخصیت آذین با شوخی، شتابزدگی و واکنشهای پیشبینیناپذیرش، به داستان شور و هیجان میدهد.
- کتاب به موضوعهایی مثل ازدواج، تفاوت موقعیت خانوادگی و کشمکش میان خواست شخصی و نظر خانواده میپردازد.
- بخش زیادی از کشش اثر از گفتوگوها و موقعیتهای پرتنش و خندهدار ناشی میشود و همین ریتم داستان را زنده نگه میدارد.
خواندن کتاب عاشقت می کنم را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
خواندن کتاب عاشقت می کنم به این گروهها پیشنهاد میشود:
- علاقهمندان به رمانهای عاشقانهای که در بستر خانواده و مراسم و رفتوآمدهای فامیلی شکل میگیرند.
- خوانندگانی که از شخصیتهای پرحرف، بازیگوش و دردسرساز خوششان میآید.
- مخاطبانی که به داستانهای مبتنیبر کلکل، سوءتفاهم و کشش تدریجی میان دو شخصیت علاقه دارند.
- خوانندگانی که میخواهند رمانی با فضای شلوغ، پراتفاق و مبتنیبر گفتوگو بخوانند.
درباره سیده مهری هاشمی
سیده مهری هاشمی متولد ۱۳۶۵ در گیلان است. او از سال ۱۳۹۷ بهطور حرفهای به نویسندگی روی آورد. «بهار زندگی من»، «نزدیکتر از سایه»، «مهربا»، «افسون سردار» و «هیژا» دیگر کتابهای این نویسنده هستند.
بخشی از کتاب عاشقت می کنم
«زنگ توسط بابا زده میشه. و چند ثانیه بعد با یه بفرمایید باز میشه و وارد میشیم حیاط بزرگی که جلومون بود کم از جنگل نداشت یه حیاط پر از درختای مختلف و چقدر قشنگ و از طرفی تو شب ترسناک من اگه یه شب تنها بمونم تو این حیاط از ترس سکته کردم. دستم توسط حنانه کشیده میشه و نمیذاره به ندید بدید بازیم ادامه بدم. سمت ورودی میریم به اطراف نگاه میکنم این باغ انگار ته نداره. چند تا پله ورودی رو بالا میریم که در باز میشه و آقا و خانومی بیرون میان، مرد کت شلوار پوش با اون سیبیلای خوش حالت خاکستریش و خانوم زیبایِ کنارش که شال حریرش رو رو موهایِ کوتاه آزادش رها کرده و اون کت دامن زرشکی حتماً پدر و مادر درسا هستن. خودش رو چند باری دیدم ولی خانوادش رو نه، نزدیک که میشم خودش رو هم میبینم، کت و شلوار خوش دوخت یاسی تنشِ و موهاش رو دم اسبی بسته و مثل مادرش یه شال حریر خوشگل سرشِ و زیبا تر از همیشه به نظر میاد، صدای پدرش من رو از آنالیز کردنش بیرون میاره.»
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب عاشقت می کنم و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب | عاشقت می کنم |
| حجم فایل کتاب | ۶.۱ مگابایت |
| شابک | ۹۷۸۹۶۴۹۴۶۹۸۱۲ |
| تعداد صفحهها | ۵۱۰ صفحه |
| قیمت کتاب | ۶۲۷۶۱ تومان |
من همینطوری برخوردم به این کتاب و برای گذران وقت خوندمش، بین رمان های به اصطلاح زرد این رمان تو طیف متوسط قرار داره به نظرم، همون کلیشه ها و همون داستان تکراری...شاید در حد کتابای پی دی اف تلگرامی...بیشتر
خیلی بچه گانه بود. شخصیت مرد داستان یک دکتر خیلی بی اعصاب بود که با همه تو خیابون دست به یقه می شد و فحاشی می کرد و شدیدا متعصب بود. نویسنده های عزیز چیه چنین شخصیتی جذابه؟
خدایی با چه اعتماد به نفسی اینوچاپ کرده، ده سال قبل این رمتنا تو تلگرام مد بود نه اینکه چاپ بشه!!😐😐😐
خیلی رمانبچگانه هست تاسف
من با نویسنده و ویراستار و انتشارات کتاب کاری ندارم ولی از طاقچه تعجب میکنم که چطور کتابی با این حجم از غلط املایی رو منتشر کرده!!! غلط املایی در کتاب بیداد میکنه ، هکسره که کلا برای متن کتاب...بیشتر
خیلی برام جذاب بود ودوسش داشتم.عالی بودعالی👏👏👏👏
کتاب قشنگی بود دوسش داشتم ولی یه سوتی بزرگ داشت توش نوشته داریو متولد سال۶۶ هست بعد میگه ۳۹ سالشه؟ این کتاب چاپش سال ۹۹ هست یعنی داریو میشه اونموقع ۳۳ سال چطور نویسنده حساب کرده میگه ۳۹ من موندم
کاملا مخالف علم.روانشناسا ومشاورین هر کدوم از این شرایط اختلاف سنی وتفاوتهای خانوادگی و مالی را دلیلی برای طلاق میدونن.توصیه میکنم به نویسنده هایی که اینگونه مینویسند فقط دو روز برن کنار دادگاه خانواده بشینن.یا دقیقتر به اطرافشون نگاه کنن
قشنگ بود لذت بردم طنزی هم که استفاده کرده خوب بود
از نظر نوشتاریدکتاب خوبی بود ولی به نظرم موضوعش تکراری بود فراز و فروداش کم بود
دوست نداشتم حتی کامل هم نخوندم به نظرم بعضی جاهاش حتی میتونست بد آموزی هم داشته باشه و نگاه درستی و هم ارائه نده درخواست های پسره مطیع بودن دختره و چیزهایی که هرکدوم میتونن یک عامل بزرگ واسه بدبختی باشه ولی...بیشتر
کاملا بچگانه بود و سیری که داستان داشت خارج از منطق بود
رمان خوب و قشنگی هستش
به نظرم خیلییی کتاب خوبیه و داستان های توش به عالی ترین شکل موجود روایت شده حتما توضیه میکنن بخونید و ممنون از نویسنده که انقدر خوب این کتاب رو نوشته با تشکر از برنامه طاقچه
یه ستاره هم زیاد بود. برای دختران گروه سنی الف من زیادی بود افتضاححححححح