کتاب از گشت ارشاد تا چادر المیرا
معرفی کتاب از گشت ارشاد تا چادر المیرا
کتاب از گشت ارشاد تا چادر المیرا نوشته ابوالفضل اقبالی است. این کتاب درباره چون و چراهای اهمیت حجاب است و در قالب یک متن داستانی و مناظرهای روایت شده است.
درباره کتاب از گشت ارشاد تا چادر المیرا
کتاب از گشت ارشاد تا چادر المیرا، بیان اهمیت حجاب زنان در قالب داستانی کوتاه است. در این داستان سعی شده است ضرورت حفظ حجاب و احکام شرعی آن و نیز آثار و برکات فردی و اجتماعی آن در قالب روایتی مناظرهای بیان شود و وضعیت حجاب و عفاف بانوان ایرانی در عصر کنونی به تصویر کشیده شود و مشکلات زنان باحجاب در این زمینه منعکس گردد. نویسنده در همین زمینه به بیان دیدگاه دانشجویان در مورد حجاب پرداخته و استدلالهای آنان در این زمینه را اعم از مثبت و منفی منعکس نموده است. وی از زبان اساتید دانشگاه، دانشجویان دختر و پسر و نیز برخی از افراد معمولی جامعه به بیان ارزشهای اسلامی مربوط به حجاب و عفاف پرداخته و آفات بدحجابی و بی حجابی و نیز آثار مثبت حجاب را به صورت عملی بیان کرده است.
خواندن کتاب از گشت ارشاد تا چادر المیرا را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام کسانی که دغدغه حجاب دارند پیشنهاد میکنیم
بخشی از کتاب از گشت ارشاد تا چادر المیرا
استاد این بار برخلاف همیشه بدون این که خود آغازگر بحث باشد، انتخاب موضوع بحث را به دانشجویان سپرد و از آنها برای تعیین بحث پیشنهاد خواست. دانشجویان نظر خاصی نداشتند و کسی حاضر نبود پیشنهادی بدهد. در میان سکوت دانشجویان، یکی از دخترهای کلاس به اسم خانم امیری خطاب به استاد گفت:
خانم امیری: استاد! مدتی ست که در خیابانها شاهد حضور ون های گشت ارشاد هستیم. امروز با دیدن صحنه ای که در آن مأمور نیروی انتظامی با عصبانیت و تندی به یک دختر تذکر رعایت حجاب میداد، این نکته در ذهنم شکل گرفت که واقعاً چرا حکومت در شخصی ترین مسأله زندگی افراد هم به خود حق دخالت میدهد؟ آیا واقعاً حکومتی که به افراد خود حتی حق انتخاب نوع پوشش که شخصیترین امر است را هم نمیدهد، ظالم نیست؟
استاد نیز خطاب به جمع گفت:
استاد: بچهها! نظر شما در مورد نکتهای که خانم امیری مطرح کردند، چیست؟
دانشجویان که گویا یخشان باز شده بود یک یک شروع به اظهارنظر کردند:
آقای مهدوی: من هم کاملاً با این نظر موافقم. به نظر من معنی ندارد که یک حکومتی به خود حق دخالت در شخصیترین امر زندگی یک فرد بدهد. این یک ظلم فاحش است.
آقای شریفی: استاد به نظر من اینگونه بحث کردن درباره این موضوع صحیح نیست؛ چون هنوز کسی این گزاره را اثبات نکرده که حجاب امری شخصی است.
خانم خالقی: به نظر من هم ابتدا باید این را بحث کنیم که آیا حجاب شخصی است یا غیرشخصی؟ بعد به این مسأله بپردازیم که حکومت حق دخالت در آن را دارد یا نه؟
استاد: خب! شما بگو! آیا حجاب شخصی است یا اجتماعی؟
خانم خالقی: من فکر میکنم خیلیها به این دلیل که پوشش در چارچوب بدن فرد تعریف می شود و عینیت و مصداق جمعی ندارد، معتقدند که حجاب شخصی است. اما به نظرم این دلیل درستی برای شخصی دانستن حجاب نیست؛ زیرا خیلی از مفاهیم دیگر هستند که عینیت جمعی ندارند، اما مقوله ای اجتماعی هستند.
آقای مهدوی: مثلاً؟
حجم
۶۴٫۵ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۹۳
تعداد صفحهها
۹۴ صفحه
حجم
۶۴٫۵ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۹۳
تعداد صفحهها
۹۴ صفحه
نظرات کاربران
یا من ذکره حُلو🍃 اول از همه بگم که اسم کتاب چندان برام خوشایند نبود و اگر اسم بهتری انتخاب میکردن و حتی جملهی آخرکتاب هم کلا حذفش میکردن بنظرم خیلی بهتر بود.. از همون اول با یک گاردی شروع به خوندن
سلام واقعا خیلی کتاب خوب و مفید و مختصری بود و جذاب بود کسایی که سوال هایی ذهنشون رو درگیر کرده راجب چون و چراهای حجاب بشدت توصیه میکنم و آخرین جمله کتاب وافعااااااا منو رو به گریه انداخت خلاصه
کتابی جامع،جذاب،خواندنی و دقیق بود.....از دست ندیدش