دانلود و خرید کتاب کتاب شناسی آثار فارسی چاپ شده در شبه قاره (هند، پاکستان، بنگلادش)؛ جلد چهارم عارف نوشاهی
تصویر جلد کتاب کتاب شناسی آثار فارسی چاپ شده در شبه قاره (هند، پاکستان، بنگلادش)؛ جلد چهارم

کتاب کتاب شناسی آثار فارسی چاپ شده در شبه قاره (هند، پاکستان، بنگلادش)؛ جلد چهارم

معرفی کتاب کتاب شناسی آثار فارسی چاپ شده در شبه قاره (هند، پاکستان، بنگلادش)؛ جلد چهارم

کتاب‌ شناسی آثار فارسی چاپ شده در شبه قاره (۴ جلدی) شامل کتاب‌شناسی فارسی هند، پاکستان، بنگلادش (از ۱۱۶۰- ۱۳۸۶هـ . ش/ ۱۱۹۵- ۱۴۲۸ هـ . ق/ ۱۷۸۱-۲۰۰۷ م) به کوشش عارف نوشاهی در نشر میراث مکتوب به چاپ رسیده است. این اثر برگزیدۀ بیست و دومین دورۀ کتاب فصل جمهوری اسلامی ایران (۱۳۹۱)، برگزیدۀ سیزدهمین دورۀ همایش حامیان نسخ خطی (۱۳۹۲) و برگزیدۀ سی و یکمین دورۀ جایزۀ کتاب سال جمهوری اسلامی ایران (۱‍۳۹۲) بوده است.

مؤسسه پژوهشی میراث مکتوب در سال ۱۳۷۲ ش به قصد حمایت از کوشش‌های محققان و مصححان و احیا و انتشار مهمترین آثار مکتوب فرهنگ و تمدن اسلامی و ایرانی با نام «دفتر نشر میراث مکتوب» و با کمک وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تأسیس شد. پس از یک دهه فعالیت، مؤسسه نخست به «مرکز نشر میراث مکتوب» و سپس در سال ۱۳۸۴ ش با دریافت مجوز چهار گروه پژوهشی از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، به «مؤسسه پژوهشی میراث مکتوب» تغییر نام داد و علاوه بر کار نشر به کار پژوهشی نیز رو آورد.

فعالیت‌های موسسه میراث مکتوب بر تصحیح نسخه‌های خطی فارسی و عربی و تحقیق در متون، پژوهش‌های متن شناسی، نسخه‌شناسی و فهرست‌نویسی، میراث‌های مشترک ایران و حوزة ایران فرهنگی، و تاریخ علم متمرکز است.

میراث مکتوب آثار خود را در چند عنوان اصلی و بر اساس موضوع منتشر می‌کند. در حوزه متون کهن، منشورات مؤسسه به ۱۶ موضوع اصلی تقسیم می شود، از جمله زبان و ادبیات فارسی، علوم و معارف اسلامی، علوم و فنون، تاریخ و جغرافیا، متن‌شناسی، فهرست نسخه‌های خطی، نسخه‌برگردان، رسائل، ارج نامه‌ها، همایش‌ها و نکوداشت‌ها و ....

بخش اصلی این آثار به متون فارسی اختصاص دارد. بسیاری از این متون که در سلسله­ ای غیر از زبان و ادبیات فارسی نیز منتشر شده اند، به عنوان یک متن کهن فارسی نیز دارای اهمیت بسیارند.

جدای از این آثار ، میراث مکتوب مجموعه‌ای با عنوان «کارنامۀ دانشوران اسلام و ایران» به چاپ می‌رساند. در این مجموعه متون کهن به قصد استفادۀ جوانان یا کسانی که دانش استفاده از اصل متون کهن را ندارند، تلخیص، ساده‌نویسی و بازنویسی می شود

میراث مکتوب همچنین سه نشریه منتشر می‌کند:

«آینه میراث» که دوفصلنامه است و هر شش ماه یکبار منتشر می شود و «ویژه کتابشناسی، نقد کتاب و اطلاع رسانی در حوزۀ متون» است. «گزارش میراث» که فصلنامه است و به پژوهشهای «حوزۀ نقد و تصحیح متون نسخه شناسی و ایران شناسی» اختصاص دارد و میراث علمی ایران و اسلام که دوفصلنامه است و به «تاریخ علوم و فناوری دورۀ اسلامی» اختصاص دارد.

افزون بر این، موسسه میراث مکتوب تا کنون نشست‌های نقد و بررسی متعددی دربارۀ مباحث متن پژوهی و متون کهنِ منتشر شده در مؤسسه با حضور استادان و صاحب نظران برگزار کرده است. همچنین همایش‌هایی را در حوزه ‌های مختلف ادبی و فرهنگی و پژوهشی برگزار یا در برگزاری آنها مشارکت کرده است.

درباره کتاب‌ شناسی آثار فارسی چاپ شده در شبه قاره (۴ جلدی)

کتاب‌ شناسی آثار فارسی چاپ شده در شبه قاره، تألیف عارف نوشاهی، نخستین اثر جامع در موضوع خود است که آثار مکتوب فارسی چاپ شده در کشورهای بنگلادش، پاکستان و هندوستان از آغاز چاپ کتاب‌های فارسی در منطقه (انشای هرکون ۱۷۸۱م) تا پایان ۲۰۰۷ م – اعم از چاپ‌های سربی، سنگی، حروفی، افست، فاکسیمیله و کامپیوتری –‌معرفی می‌کند. در این کتاب‌‌شناسی حدود ۱۱۰۰۰ عنوان کتاب در بیش از۲۰۰۰۰ چاپ ثبت شده است، که از آن میان اغلب چاپ‌ها مستقیماً رؤیت شده و بقیه به کمک سایر منابع شناسایی گردیده است.

این کتاب‌شناسی به ترتیب موضوعی و با ترتیب داخلی الفبایی نام کتب – به جز بخش آثار منظوم ادبیات فارسی با ترتیب الفبایی تخلص شاعران – تنظیم شده و در آن علاوه بر کتاب‌های مستقل فارسی، گزیده و ترجمه و شرح‌های حامل متن نیز جای داده شده است. ذیل نام کتب – اعم از متن، گزیده، ترجمه و شرح – تمامی چاپ‌های آن به ترتیب زمانی ذکر شده است.

این کتاب‌شناسی سندی روشن و مؤید این یدگاه است که در سدۀ ۱۳ه/ ۱۹ م. هندوستان تجزیه نشده فعال‌ترین و بزرگ‌ترین مرکز چاپ کتاب‌های فارسی در جهان بود و حتی برخی کتابفروشان و تاجران کتب و ناشران خصوصی و دولتی کشورهای فارسی‌زبان مانند افغانستان و ایران و ماوراءالنهر (خجند و بخارا و ترکستان) برای چاپ کتب خود از امکانات و تسهیلات پیشرفتۀ صنعت چاپ در شبه قاره استفاده می‌کردند. در سدۀ ۱۴ ه/ ۲۰ م. پس از تجزیه هندوستان به سه کشور، امروز هم بنگلادش، پاکستان و هند با وجود هویت‌های مختلف زبانی خود، تولید و چاپ‌کنندۀ آثار فارسی هستند.

این کتاب‌شناسی به خصوص مأخذ سودمندی برای پی‌بردن به نهضت تألیف کتاب، سهم شبه قاره در تعیم فکر و فرهنگ اسلامی و موضوعات ادبی فارسی و کم و کیف گرایش‌های عقلانی و فلسفی و کلامی و ذوقی مردم شبه قاره است و به طور کلی به محققان علوم و فنون مختلف مجال می‌دهد که در تتبعات خود به منبعی دسترسی پیدا کنند که اولین بار در اینجا فهرست شده است.

برای آسانی کار محققان و مراجعه‌کنندگان بخشی از جلد چهارم این کار به نمایه‌ها اختصاص یافته است.

کتاب‌ شناسی آثار فارسی چاپ شده در شبه قاره (۴ جلدی) را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

پژوهشگران حوزه نسخ خطی و متون کهن مخاطبان این مجموعه‌اند.

مقدمه کیمبریج بر میشل فوکو
لیسا دانینگ
هزار و صد و ده غزل
بهار حسین پور
آتش کریستال
مایکل ریوردن
چرا بیمار می شویم؟
بنجامین بیکمن
مجتهدی عالی مقام در حوزه و دانشگاه آیت الله شیخ حسین گوگانی (قدس سره)
محمدتقی انصاریان خوانساری
ریشه های نهادی خیزش سیاسی اسلام گرا
کوئین میکام
تحلیل برند گردشگری تهران و رم
مریم صادقیان
رویکرد تجویز و زمان بندی تغذیه و مکمل ها
سارا صالح پور
مقدمه ای بر رسانه های دیجیتال
الساندر دلفانتی
آرمان شهر
کیان تاجبخش
بهارنارنج
زهرا غفران پاکدل
اسم رمز، پائولین
پرل ویترینگتون کورنیولی
راهنمای‌ ورود‌ به‌ بازار‌ ارمنستان
سیدمهرداد سیادت نسب
گنجینه اقوام
ادریس شیانی
کاخ هایی برای مردم
اریک گلیننبرگ
عطر غریب غزال مشرق ها
قاسم آهنین جان
تغییرات اقلیمی: سرنوشت محیطی و کارایی علف‌کش‌ها
ابراهیم ایزدی دربندی
دانشنامه اندیشه سیاسی آیت الله مهدوی کنی (رحمه الله)؛ جلد اول، مفاهیم و نظریه ها
اصغر افتخاری
نکته های صمیمانه
سیدجعفر مطلبی
نظری برای کتاب ثبت نشده است
بریده‌ای برای کتاب ثبت نشده است

حجم

۴٫۹ مگابایت

سال انتشار

۱۳۹۱

تعداد صفحه‌ها

۷۵۶ صفحه

حجم

۴٫۹ مگابایت

سال انتشار

۱۳۹۱

تعداد صفحه‌ها

۷۵۶ صفحه

قیمت:
۵۰,۸۵۰
تومان