دانلود و خرید کتاب چگونه دیگران را مدیریت کنیم استوارت آر. لوین ترجمه مهدیه مقاری
تصویر جلد کتاب چگونه دیگران را مدیریت کنیم

کتاب چگونه دیگران را مدیریت کنیم

معرفی کتاب چگونه دیگران را مدیریت کنیم

کتاب چگونه دیگران را مدیریت کنیم اثری از استوارت آر لوین و مایکل کروم است که در انتشارات کتاب‌درمانی به چاپ رسیده است.این کتاب آنچه یک رهبر و مدیر موفق باید بداند را برای شما تشریح کرده است. 

درباره کتاب چگونه دیگران را مدیریت کنیم

 این کتاب به شما کمک می‌کند تا رهبر درون خود را کشف کنید و ان را به خوبی بشناسید. در این کتاب اصولی پایه‌ای  درباره مدیریت و رهبری بیان شده که به آسانی می‌توانید آنها را درک و هضم کنید. این تعالیم هیچ‌گونه تحصیلات خاص یا مهارتی تکنیکی را نمی‌طلبد. آنچه نیاز است تمرین و ارادهٔ حقیقی برای یادگیری است.

این کتاب به شدت متکی به تجربیات برخی از رهبران بسیار موفق دنیاست. این مردان و زنان در رشته‌های مختلف بسیار از جمله تجارت، علم و ادب، نمایش و دولت می‌باشند. تمامی آن‌ها سخاوتمدانه وقت، خاطرات و اندیشه‌های‌شان را در اختیار ما قرار دادند.

خواندن کتاب چگونه دیگران را مدیریت کنیم را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

 همه علاقه‌مندان به کتاب‌های حوزه مدیریت و رهبری مخاطبان این کتاب‌اند.

بخشی از کتاب چگونه دیگران را مدیریت کنیم

همیشه ذهن خود را برای تغییر و تحول باز نگه دارید. به آن خوش آمد بگویید و با آن دوست باشید. شما با بررسی عقاید و نظراتتان می‌توانید به این رشد و پیشرفت دست یابید.

در قرن بیست و یکم، جهان در معرض تحولی عظیم و شگرف قرار گرفته است. تنها در طی چند سال، شاهد رشد صنعتی جوامع، ظهور عصر اطلاعات، پر رنگ‌تر شدن نقش کامپیوتر در تمام امور زندگی، تولد بیوتکنولوژی، و تحول عظیم روابط انسانی بوده‌ایم. اکنون رقابت، جهانی و پر انرژی‌تر شده و فن‌آوری با شتاب بیشتری به سمت جلو در حرکت است. تجار دیگر نمی‌توانند خواسته‌ها و احتیاجات مشتریان خود را نادیده بگیرند و دیگر نمی‌توان به روابط شخصی افراد بی‌اهمیت بود. شرکت‌ها نیز دیگر نمی‌توانند نسبت به بهبود کیفیت دائمی کالاهای‌شان درگیری ذهنی کمی داشته باشند.

سازمان‌های موفق ( در تجارت، دولت، و جهان غیرانتفاعی) ، برای بقا باید در معرض تحولات فرهنگی وسیعی قرار گیرند. افرادشان باید سریع‌تر فکر و کار کنند، و با روش‌های بسیار متفاوتی با یکدیگر رابطه برقرار نمایند. از همه مهمتر اینکه، این تحولات فرهنگی نیازمند رهبری کاملاً جدیدی است که با روش مدیرانی که اکثر ما برایشان کار کرده‌ایم و شاید خودمان هم یکی از آن‌ها شده‌ایم متفاوت می‌باشد. از روزگاری که می‌شد یک شرکت را با یک رئیس و یک نوع تفکر اداره کرد مدت‌های زیادی می‌گذرد.

رهبران فردا باید تصویر و مفهوم واقعی ارزش‌های سازمان‌هایی را که آرزوی راهنمایی و پیشبردشان را دارند پایه‌ریزی کنند. این رهبران باید بسیار بیشتر و مؤثرتر از رهبران قبلی با پیروانشان ارتباط برقرار کرده و به آن‌ها انگیزه دهند. آن‌ها باید مواظب اوضاع و احوال و تغییرات نسبتاً پایدار باشند. این رهبران جدید باید جای‌جای سازمان‌ها و مؤسسات تحت نظرشان را ( از کف فروشگاه گرفته تا اتاق مدیر) برای کشف استعداد و خلاقیت مورد کندوکاو قرار دهند.

ریشه تمام این خیزش‌ها به سال‌های پس از جنگ جهانی دوم بر می‌گردد. به‌نظر می‌رسد که در این سال‌ها شرکت‌های آمریکایی صرف نظر از آنچه انجام می‌دادند، اغلب پیشرفت داشته‌اند. اقتصاد‌های اروپا و آسیا به‌خاطر خرابی‌های ناشی از جنگ می‌لنگیدند، و کشورهای در حال توسعه‌ی جهان هنوز تبدیل به یک عامل اقتصادی قوی نشده بودند. شرکت‌های بزرگ آمریکایی که توسط نیروی کار و دولتی بزرگ حمایت می‌شدند، استاندارد‌هایی را برای افراد دیگر وضع می‌کردند. این بدان معنا نبود که این شرکت‌ها خیلی خوب اداره می‌شدند. هرگز لازم نبود چنین باشند. آن‌ها با سلسله مراتب زیاده از حد، شرح وظایف خشک و جدی، و طرز فکرشان مبنی بر اینکه ما بهتر می‌دانیم، موفق شدند راحت از سال‌های میانی این قرن عبور کنند.

سراج زاده
۱۴۰۱/۰۸/۰۳

وقتی یه سر کار هستی دنبال صد سوال از مدیریت هستی چراهای که تو ذهنت نمیدونی چطوری جوابش بدی ولی وقتی خودت در یک جای برای مسئولیت قرار میگیری فکر میکنی کل کارهای که میکنی درست هست اینا همه نقش

- بیشتر
دیل کارنگی می‌گوید:” در زیر آسمان تنها یک راه برای وادار کردن هر کسی به انجام هر کاری وجود دارد، و آن این است که کاری کنید که آن شخص خودش بخواهد آن را انجام دهد. به یاد داشته باشید هیچ راه دیگری وجود ندارد.“
هدی✌
از صمیم قلب به‌خاطر بسپارید، ” تمرین“ بهترین‌ها را نصیبتان می‌کند.
هدی✌
رهبری هرگز آسان نیست، اما خدا را شکر که هر کدام از ما همیشه استعداد رهبر بودن را داریم.
هدی✌
خوب گوش کردن در حقیقت آغاز گفت‌وگوهای تاثیرگذار است.
هدی✌
گوش کردن مهمترین مهارت برقراری ارتباط و گفت‌وگو است. مهمتر از یک سخنرانی پرشور، یک صدای پرقدرت، توانایی سخن گفتن به چند زبان و حتی مهمتر از توانایی ذاتی می‌باشد. خوب گوش کردن در حقیقت آغاز گفت‌وگوهای تاثیرگذار است.
هدی✌
فرد ویلپن، یک رهبر است، اما نه فقط به‌خاطر عنوانی که دارد یا حقوقی که دریافت می‌کند. آنچه وی را رهبر مردان و زنان می‌کند، چگونگی تعامل وی با آن‌هاست.
هدی✌
شما می‌گویید: ” رهبر“ و آن‌ها به ژنرال، رئیس جمهور، نخست وزیر، یا رئیس هیئت مدیره می‌اندیشند. از قرار معلوم انتظار می‌رود که تنها افرادی با آن مقام‌های برجسته بتوانند رهبری کنند. اما حقیقت امر این است که رهبری با آن مقامات بالا شروع نشده و پایان نمی‌پذیرد. این مسئله در بیشتر مکان‌هایی که ما زندگی یا کار می‌کنیم از اهمیت زیادی برخوردار است. سازماندهی یک گروه کاری کوچک، ایجاد شور و شوق در کارکنان یک اداره، خوب نگه داشتن امور در خانه، همگی خطوط مقدم رهبری هستند.
هدی✌
من به اینکه شما یک دربان یا یک متصدی پذیرش هستید اهمیت نمی‌دهم. شما باید یاد بگیرید که با مردم چطور رفتار کنید. اگر فکر می‌کنید که داشتن یک موقعیت به شما این قدرت را می‌دهد که روی مردم سوار شوید، بدانید که این عقیده دیگر درست نیست. شما باید فکر کردن درباره علاقه‌مندی نسبت به دیگران را شروع کنید.
هدی✌
بزرگترین اشتباهی که مدیران در گذشته مرتکب می‌شدند (گذشته از این تفکر که دانای کل هستند) پی‌نبردن به این مسئله بود که گفت‌وگو باید یک خیابان دو طرفه باشد. شما باید نظراتتان را با دیگران در میان بگذارید و به حرف آن‌ها گوش دهید.
هدی✌
روزی باد و خورشید بر سر اینکه کدام یک قوی‌تر هستند با یکدیگر جر و بحث می‌کردند. باد در حالی که پیرمردی را که در خیابان راه می‌رفت دید، مسابقه‌ای را پیشنهاد کرد و شرایط را اینگونه بیان نمود: هرکس بتواند کاری کند که مرد کتش را در بیاورد برنده است. خورشید موافقت کرد و باد اول شروع کرد. باد وزید، شدیدتر و شدیدتر تا تبدیل به گردبادی تند شد. اما هرچه باد شدیدتر می‌شد مرد کتش را محکم‌تر می‌چسبید. هنگامی که باد تسلیم شد، خورشید شانس خود را امتحان کرد، خورشید با ملایمت روی سر مرد تابید و گرم‌تر و گرم‌تر شد تا اینکه مرد پس از خشک کردن پیشانیش کتش را در آورد. خورشید راز آن را به باد گفت: ملایمت و دوستی قوی‌تر از زور و خشم است.
هدی✌
متقاعد کردن ملایم همیشه بهتر از فریاد زدن و متهم کردن جواب می‌دهد.
هدی✌
دیل کارنگی گفته است،” در زیر آسمان بلند تنها یک راه برای گرفتن بهترین نتیجه از یک جر و بحث وجود دارد و آن هم اجتناب از آن می‌باشد. از هر ده جر و بحث تنها یک‌بار آن منجر به متقاعد شدن طرف مقابل می‌گردد.“
هدی✌
هرگز با دیگران جر و بحث نکنید. آن‌ها را تحقیر نکنید یا سر کسی فریاد نزنید. اگر در حال جرو بحث با کسی هستید، بدانید که کنترل، جایگاه، و از همه مهمتر دید خود را نسبت به هدفتان (گفت‌وگو و ارتباط داشتن، قانع نمودن، ایجاد انگیزه کردن) از دست داده‌اید.
هدی✌
اگر با کسی مواجه شدید که کارش را آنچنان که باید انجام نمی‌دهد هیچ چیزی نگویید، آن‌را روی یک تکه کاغذ بنویسید. هرگاه دربارهٔ آن شخص سه‌چیز خوب پیدا کردید، آنگاه حق دارید یک انتقاد داشته باشید. این تکنیک بسیار عالی است
هدی✌
اگر شما روی آنچه درست انجام می‌دهند به اندازهٔ آنچه اشتباه انجام می‌دهند تمرکز کنید بیشتر پذیرای حرف‌های شما خواهند بود.
هدی✌
چنانچه پس از تاملی متفکرانه، متوجه شدید که باید دربارهٔ وضعیتی بحث کنید، به نحوی احترام‌آمیز انتقاد کنید.
هدی✌
ژاپنی‌ها کشف کرده‌اند که آگاهی از یک خطا یا اشتباه همانند یک گنج است، زیرا این امر کلیدی به‌سوی رشد و ترقی بیشتر می‌باشد.
هدی✌
افرادی که انتقاد و سرزنش را بهترین راه می‌دانند کسانی هستند که در اصل به ارتقای خود علاقه‌مند هستند.
هدی✌
سرزنش یا ملامت اغلب باعث می‌شود که افراد خود را کنار کشیده و پنهان گردند. افرادی که سرزنش می‌شوند، احتمال ریسک کردن و خلاق بودنشان کاهش می‌یابد و کمتر خود را توی دردسر می‌اندازند، و آن سازمان بی‌درنگ یک بخش مهم از استعداد بالقوهٔ آن کارمندان را از دست می‌دهد.
هدی✌
در پایان روز، آنچه خواستار انجامش هستید ایجاد عملی تاثیرگذار است که آن مکان را بهتر نماید. این امر شامل صحبت درباره اینکه چه‌کسی مرتکب خطا شده یا چه کسی باید سرزنش شود نمی‌گردد. هدف واقعی بهبود وضعیت است.
هدی✌

حجم

۱۶۹٫۹ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۹

تعداد صفحه‌ها

۱۶۲ صفحه

حجم

۱۶۹٫۹ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۹

تعداد صفحه‌ها

۱۶۲ صفحه

قیمت:
۶۶,۳۰۰
تومان