کتاب روش روشن
در وظایف زمان غیبت
مهدی مهدویانتشارات:
انتشارات دلیل ما٪۳۰ تخفیف اولین خرید کتاب با کد OFF30
معرفی کتاب روش روشن
مهدی مهدوی، پژوهشگر دینی است.
در بخشی از این کتاب که دربردارنده مجموعهای از روایات پیرامون ظهور امام زمان(عج) است، میخوانیم:
«گر چه شناخت امام معصوم علیهالسلام در هر زمان لازم است، ولی رمز تأکید بر شناخت در ضمن تکالیف زمان غیبت آن است که نجات انسان به شناخت امام و امامت او بستگی دارد، خواه ظهور دولت حقه را درک کند یا نه.
۱۶۲. امام صادق علیهالسلام فرمود: علامت[ امام خویش ]را بشناس، اگر او را شناختی تقدیم و تأخیر فرج ضرری به تو نمیرساند، خداوند[ درباره قیامت ]فرموده: روزی که هر گروه از مردم را با امام و پیشوایشان بخوانیم. هر کس امامش را بشناسد[ نزد خدا ]مانند کسی است که در خیمه خود حضرت مهدی علیهالسلام به خدمت آن حضرت اشتغال دارد.
۱۶۳. آن حضرت فرمود:
اعْرِفْ إِمَامَک؛ فَإِنَّک إِذَا عَرَفْتَهُ لَمْ یضُرَّک تَقَدَّمَ هَذَا الْأَمْرُ أَوْ تَأَخَّر.
یعنی: امام خویش را بشناس، اگر به او معرفت داشته باشی تقدیم و تأخیر فرج ضرری به تو نمیرساند.»
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب روش روشن و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب | روش روشن |
| حجم فایل کتاب | ۲.۳۷ مگابایت |
| شابک | ۹۷۸۹۶۴۳۹۷۸۰۶۸ |
| تعداد صفحهها | ۱۶۸ صفحه |
| قیمت کتاب | ۲۵۰۰۰ تومان |
آفتاب آمد دلیل آفتاب (شرح آیات غدیر)![]()
محمدعلی انصاری
آدمهای نقد و نسیه؛ چشماندازی نو به آدمیت با نگاهی به آدمهای موجود و آدمهای موعودرضا اخوی
طاووس بهشتیانمحمدرضا کریمی
روزه سلوک پرهیزکارانآیتالله العظمی مظاهری
حکمتهای کاظمی: ترجمه و توضیح چهل حدیث از امام کاظم علیهالسلام (راه زندگی ۱۰)جواد محدثی
اسراف چرا؟ تاملی در آثار اسراف، با مدد از معارف اهل بیت(ع)عباس رحیمی
سیره نبویجواد محدثی
حکمتهای رضوی: ترجمه و توضیح چهل حدیث از امام رضا علیهالسلام (راه زندگی ۱۱)جواد محدثی
حکمتهای صادقی : ترجمه و توضیح چهل حدیث از امام صادقعلیهالسلام (راه زندگی ۹)جواد محدثی
ناگفتهها و ناشنیدههای دشت کربلامحمدعلی حربی
حکمتهای نقوی: ترجمه و توضیح چهل حدیث از امام هادی علیهالسلام (راه زندگی ۱۳)جواد محدثی
چگونه بزرگ شویم؟عبدالحسین فخاری
نامه های امام صادق (ع) به شیعیانزینب مهاجری
حکمتهای عسکری: ترجمه و توضیح چهل حدیث از امام حسن عسکری علیهالسلام (راه زندگی ۱۴)جواد محدثی
عارفانه؛ شرح خطبهی ۲۲۲ نهجالبلاغهمحمدعلی انصاری
شناخت وهابیت![]()