دانلود و خرید کتاب نگاهی به کاربرد اقتصاد رفتاری در مالیات ستانی یگانه موسوی جهرمی
تصویر جلد کتاب نگاهی به کاربرد اقتصاد رفتاری در مالیات ستانی

کتاب نگاهی به کاربرد اقتصاد رفتاری در مالیات ستانی

معرفی کتاب نگاهی به کاربرد اقتصاد رفتاری در مالیات ستانی

کتاب نگاهی به کاربرد اقتصاد رفتاری در مالیات ستانی نوشته یگانه موسوی جهرمی و سحر دهقان است. کتاب نگاهی به کاربرد اقتصاد رفتاری در مالیات ستانی یکی از کتاب‌های کاربردی حوزه اقتصاد است که انتشارات چاپ و نشر بازرگانی منتشر کرده است. 

درباره کتاب نگاهی به کاربرد اقتصاد رفتاری در مالیات ستانی

گستردگی مطالعات اقتصاد رفتاری و همچنین نگرش‌های مختلف به این موضوع، سبب گردیده که تبیین نظرات اندیشمندان این حوزه در چارچوب یک دیدگاه بسیار مشکل به نظر رسد، اما از دیدگاه اقتصاد رفتاری مدرن، ظهور شاخهٔ جدیدی از روانشناسی در دههٔ ۱۹۷۰ تحت عنوان «تصمیم‌گیری رفتاری یا تحقیق تصمیم‌گیری رفتاری» ایجاد شد. این کتاب سعی دارد رویکردهای این نگرش را بررسی کند و در هرفصل به تحلیلی دقیق بپردازد

مالیات یکی از موضوعات مورد توجه و مطالعهٔ اقتصاددانان بوده است. بسیاری از آنها عوامل رفتاری در این زمینه را مطالعه کرده‌اند، این کتاب با رویکردی دقیق به نگرش‌های مدرن اقتصاد رفتاری می‌پردازد. 

خواندن کتاب نگاهی به کاربرد اقتصاد رفتاری در مالیات ستانی را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به تمام فعالان  اقتصاد پیشنهاد می‌کنیم

بخشی از کتاب نگاهی به کاربرد اقتصاد رفتاری در مالیات ستانی

انسان اقتصادی عقلایی در واقع یک مدل ساده از رفتار انسان است. انسان اقتصادی عقلایی به دنبال آن است که با انتخاب استراتژی‌های از قبل تعیین شده، با توجه به اطلاعات موجود و محدودیت‌های مفروض، مطلوبیت خود را بهینه کند، در واقع آسایش و رفاه اقتصادی خویش را حداکثر کند. میزان مطلوبیت مرتبط با هر پیامدی از طریق خروجی یک تابع جبری (ریاضی) از مطلوبیت فرد اندازه‌گیری می‌شود. اصولاً انسان اقتصادی عقلایی انسانی است که تلاش می‌کند به اهداف مشخص خود تا جامع‌ترین و پایدارترین حد ممکن دست یابد و در عین حال هزینه‌های اقتصادی خود را نیز در حداقل ممکن نگه دارد. انتخاب‌های انسان اقتصادی عقلایی از طریق تابع مطلوبیت او تعیین می‌شود. به این ترتیب انسان اقتصادی عقلایی ارزش‌های اجتماعی را نادیده می‌گیرد، مگر آنهایی که لذّتی را برای او به همراه داشته باشد

اعتبار مفهوم انسان اقتصادی عقلایی از زمان مطرح شدن آن تاکنون، موضوع مباحث زیادی بوده است. منتقدین این مفهوم را با حمله به مفروضات اساسی آن به چالش می‌کشند، نظیر ویلن، کینز و دیگران که با طرح موضوع عدم توانایی انسان در کسب آگاهی کامل و حداکثرسازی مطلوبیت از طریق تعیین اولویت‌های دائمی، واکنشی، انتقالی و کامل خود را در همه زمان‌ها، مفهوم انسان اقتصادی را مورد انتقاد قرار دادند. آنها مفهوم جدیدی بنام «عقلانیت محدود»۲۰ را ارائه کردند که در واقع تصویری واقع‌گرایانه‌تر از رفتار اقتصادی انسان است. عقلانیت محدود فرض می‌کند که انتخاب‌های انسان، عقلایی اما در معرض محدودیت‌های ناشی از دانش و توانایی‌های شناختی او قرار دارد. عقلانیت محدود فرض می‌کند که تصمیمات نهایی با در نظر گرفتن موارد پیش‌گفته، در درون خود فرآیند (تصمیم گیری) شکل می‌گیرد.

برخی محققین روانشناسی معتقدند انسان اقتصادی تعارضات درونی افراد را نادیده می‌گیرد. به عنوان مثال، این واقعیت که افراد اولویت‌های متفاوتی برای اهداف کوتاه‌مدت و بلندمدت (مثلاً مصرف در برابر پس‌انداز) قائل هستند، نادیده انگاشته می‌شود. یا این واقعیت که نحوهٔ تطبیق ناسازگاری‌های موجود بین اهداف فردی و ارزش‌های اجتماعی برای همه انسان‌ها یکسان نیست، در تعریف انسان اقتصادی جایگاهی ندارد. در واقع همین تعارضات است که می‌تواند به بروز رفتارهای غیرعقلایی منجر شود. 

hasan behjoo
۱۴۰۱/۱۰/۰۲

هنوز نخوندمش ولی اسم جذابی داره 🤔

حجم

۴۸۰٫۱ کیلوبایت

سال انتشار

۱۴۰۰

تعداد صفحه‌ها

۱۴۹ صفحه

حجم

۴۸۰٫۱ کیلوبایت

سال انتشار

۱۴۰۰

تعداد صفحه‌ها

۱۴۹ صفحه

قیمت:
۷۵,۴۰۰
تومان