کتاب مهارت های اداره کردن
معرفی کتاب مهارت های اداره کردن
کتاب مهارت های اداره کردن نوشته مانموهان جوشی است که با ترجمه سید جمال حسینی و دیگران منتشر شده است. کتاب مهارت های اداره کردن روشهای نویسن مدیریت و سرپرستی یک مجموعه را در اختیار خوانندگان قرار میدهد.
درباره کتاب مهارت های اداره کردن
تفکر بسیاری از ما چنین است که مدیر وفعالیتهای مربوط به او همانند یک دستورالعمل و بخشنامههای صادره است ومهارت ونوآوری زیادی نمیطلبد. هنگام مراجعه به فرهنگ لغت برای کلمه "مدیر" هنوز استنباط چنین است که مدیر کسی است که یک کسب وکارویا امور دولتی را مدیریت میکند ویا توانایی سازماندهی امور و فعالیتهای و منابع را دارا میباشد.
براساس این دیدگاه مدیران اداری فقط با ملاک میزان اثربخشی آنها در تجارت و کسبوکار سنجیده میشوند که طبعاً ارزش کمی به آنها تعلق میگیرد، که از نظر علمی صحیح نمیباشد. بسیاری از مدیران بهندرت آموزشهای لازم در زمینه امکان ایجاد فرصت برای پیشرفت شغلی را میبینند، لکن با این وجود تأثیرمستقیمی برعملکرد سازمان خود دارند. در تمامی سطوح سازمان، فعالیت مدیران به چشم میخورد و آنها برای اداره امور به طیف گسترده و متنوعی از مهارتهای ضروری مدیریتی نیاز دارند و ازاین مهارتها برای انجام فعالیتهایشان بهره میگیرند. این کتاب، امکان بررسی و مرور مهارتها و تجارب مدیران را فراهم میکند و علاوهبر آن مدیران میتوانند مطالب بیشتری در رابطه با مهارتهای مورد نیاز برای اثربخشی و پیشرفت بیشتر در رابطه با کارشان را یاد بگیرند ودر نتیجه امکان بهبود مستمردر شغل فعلی و مشاغل آینده را فراهم میسازد. در سازمانهای مختلف این افراد با عناوین متفاوتی نظیر مدیر، سرپرست و ناظر، مجری و موارد نظیر آن شناخته میشوند ولی در این کتاب به خاطر راحتی از کلمه " سرپرست " استفاده میکنیم.
خواندن کتاب مهارت های اداره کردن را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام صاحبان کسب و کار پیشنهاد میکنیم
بخشی از کتاب مهارت های اداره کردن
سازماندهی
هر شرکتی نیازمند خدمات گروهی از افراد برای مراقبت از جنبههای مهم است. مدیریت یکسری اهداف را برای تحقق بخشی توسط پرسنل خود تنظیم میکند و از انرژی هر فرد برای رسیدن به اهداف سازمان استفاده میکند. وظیفه سازمان تنظیم، راهنمایی، هماهنگ سازی و کنترل تمام فعالیتهای سازمان است. این کار چارچوبی را فراهم میسازد که افراد در آن برای رسیدن به اهداف سازمان با هم همکاری میکنندکه شامل طراحی شغل، طراحی سازمان و آموزش کارکنان میشود. فرایند سازماندهی شامل موارد زیر میباشد:
- شناسایی کارقابل انجام
- طبقهبندی کارها
- انتصاب افراد برای انجام کارها
- سازماندهی آموزش
- تحویل اختیارات و تثبیت مسئولیتهای
- هماهنگی اختیارات و مسئولیتهای با انواع فعالیتها
هدایت
هدایت مربوط به انجام برنامههای دلخواه میباشد که شامل کارهای برنامهریزی شده وسازماندهی شده است که عملکرد مناسب را با هماهنگی و مشارکت زیر دستان، برای تحقق اهداف گروه تضمین میکند. هدایت درعمل همان مدیریت است. هدایت امکان تأثیرگذاری بر افراد در راستای دستیابی به اهداف سازمانی را فراهم میکند. به آن نیز رهبری گفته میشود. سرپرستان نیز در زمانیکه به زیردستان انگیزه و یا مشاوره منظم میدهند نقش هدایتگر را بازی میکنند. هدایت میتواند شامل فعالیتهای فرد به فرد سرپرست هم باشد.
کنترل
مفـهوم کنـترل، اطمـینـان از پیـروی و تطـبیـق عمـلکـردها با برنامهریزیهای انجام شده میباشد. کنترل جزء مهمی برای حصول اهداف سازمان میباشد. برنامهریزی بهتنهایی تضمینکننده بهمنظور اجرای سیاستها نمیباشد. کنترل فرایندی است که مدیریت راقادربه انجام سیاستهای خود میسازد و هرگاه عملی برخلاف برنامهریزی قبلی به پیش رود بلافاصله عمل اصلاحی بر روی آن انجام میگیرد. اگر برنامهریزی جزء اول فرایند مدیریتی باشد، شاید کنترل آخرین مرحله باشد. اگر برنامهریزی فرایندی آیندهنگر دارد، ماهیت کنترل گذشتهنگر میباشد. کنترل به عقب نگاه میکند. کنترل بدون برنامهریزی ممکن نیست و برنامهریزی بدون کنترل بیمعناست.
حجم
۱۹۶٫۶ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۹۸
تعداد صفحهها
۱۰۸ صفحه
حجم
۱۹۶٫۶ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۹۸
تعداد صفحهها
۱۰۸ صفحه