معرفی و دانلود کتاب رابعه، رباعی، باران + خلاصه رایگان

کتاب رابعه، رباعی، باران

۳.۴(از ۱۱ امتیاز)

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب رابعه، رباعی، باران

طیبه بقایی اردکانی( -۱۳۶۳)، شاعر است. در این کتاب مجموعه‌ای از ۱۳۰ رباعی با موضوعات مختلف اجتماعی آمده است. در این مجموعه نگاه خاصی به دغدغه‌های زنان وجود دارد و اغلب رباعی‌ها نیز حول این محور و نیز موضوع عشق و مشکلات و دغدغه‌های انسان امروز سروده‌ شده است. در رباعی‌هایی از این مجموعه می‌خوانیم: «مرد آمد و دردی به دل عالم شد از روز ازل قسمت زن‌ها غم شد در دفتر خاطرات حوا خواندم جانم به لبم رسید تا آدم شد ... روح تو شکنجه‌گاه احساس من است تنهایی تو فراتر از حجم تن است عاشق شده‌ام قبول کن می‌مانم از عشق اگر مرد بسازند زن است»

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب رابعه، رباعی، باران و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:رابعه، رباعی، باران
تعداد صفحه‌ها:۱۲۰ صفحه
قیمت کتاب:۳۰۰۰۰ تومان

سیّد جواد
۱۳۹۷/۰۶/۲۳

کتاب صد و هشتادم برنامه مطالعه از طرح کتابخانه همگانی ، اکثر اشعار و مفاهیم آنها جالب نبودند ...

۱۴۰۲/۰۳/۰۶

محشره !!!

۱۳۹۹/۰۷/۱۲

سلام. رباعی های جذاب و نابی بودند. آفرین. دست مریزاد. خیلی خوب بود. تبریک به این شاعر. خیلی وقت بود رباعی جذاب نچشیده بودم

مریم سادات موسوی

۱۳۹۹/۰۹/۰۳

حدود صد تا رباعی بود. فقط دو سه تاش خوب بود. 😔😔😔

بریده‌هایی از کتاب

sadeghi
ای کاش فقط کمی مسلمان باشیم شکل متفاوتی از انسان باشیم امروز برایمان همین حد کافی است در دست گرسنه تکه‌ای نان باشیم
sadeghi
تقصیر دلم نیست اگر غمگین است چندی است که حتی به خودش بدبین است هرجا که نگاه می‌کند دیوار است تنهایی من عجیب دل‌چرکین است
sadeghi
آینده، گذشته، بی توام بی‌معناست انگار همیشه با تو دنیا دنیاست درجا زده‌اند عقربک‌ها رویت هر لحظه هزار نیش طاقت‌فرساست
|قافیه باران|
پاییز شدم که فصل دلتنگی‌هاست اما تو بهاری که سراسر زیباست یک سال قشنگیم تو و من با هم هرچند خدا، جدا جدا ما را خواست
matina
لب بسته‌ام و نمی‌گذارم حرفی... با حرص اگر لب بفشارم حرفی... دلگیر نشو اضافه ساکت هستم تو حرف نداری که ندارم حرفی
|قافیه باران|
غمگین وسط سکوت و بی‌رؤیایی می‌خواند برای کودکش لالایی خواباند مرا ولی خودش بیدار است دلسوز تر از مادر من، تنهایی
مسلم عباسپور
سیبم که زمین جاذبه‌بارانم کرد آن جنگل سبزم که بیابانم کرد زیر سر اوست ـ عشق را می‌گویم ـ می‌گفت بهار است و زمستانم کرد
مسلم عباسپور
هر چند خدای مرد بودن هستی و عاشق بی‌بدیل این زن هستی تو یک من نصفه‌نیمه هستی بی من اما تو، تو هر دو نیمۀ من هستی
Saboora
وقتی که قلم به دست دشمن باشد گویند به زن ضعیفه... اصلاً، باشد خوش باش که مرد ابتدا هستی یافت تا چرک‌نویس خلقت زن باشد
Saboora
قربانی تاریخ غرورت هستم در فاصله‌ها خط عبورت هستم این عصر هنوز در جهالت باقی است من دخترک زنده‌به‌گورت هستم