معرفی و دانلود کتاب عناصر جذابیت در سینمای انیمیشن + خلاصه رایگان

۱.۵(از ۶ امتیاز)
محمد هادی ایراندوست

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب عناصر جذابیت در سینمای انیمیشن

محمد هادی ایراندوست، کارشناس انیمیشن(پویانمایی) است. در بخشی از کتاب می‌خوانیم: «انیمیشن، هنر هشتم، گسترۀ تأثیرگذاری عناصر پایه‌ای تمامی هنر‌های پیش از خود است، که هر کدام به گونه‌ای در شکل‌گیری اصولی این هنر نقش کارکردی را ایفا می‌کنند. اگر بر آن باشیم که عناصر ساختاری انیمیشن را بررسی کنیم، ناگزیر باید به عناصری نگاه بیندازیم که از هنرهای نقاشی، عکاسی، نمایش، رقص، موسیقی، ادبیات، معماری و سینما به این هنر ارزانی شده‌ است. در این میان، با توجه به هم‌زبان بودن انیمیشن با سینما، عناصر ساختاری سینما ـ عناصر به عاریت گرفته شده از سایر هنرهای پیش از خود و عناصر اختصاصی سینما ـ از اهمیت والایی برخوردار هستند. سینمای داستانی، مستند و انیمیشن گویش‌‌های متفاوتی از زبان سینما هستند، که تشابهات و تفاوت‌‌های ساختاری زیادی دارند. هر یک از این گونه‌‌های سینمایی ویژگی‌‌های خاصی دارند که آن‌ها را از دیگر گونه‌‌ها جدا می‌سازد. در این میان، ویژگی‌‌های منحصر‌به‌فرد انیمیشن ـ که این هنر را به شیوه‌ای گیرا و جذاب انتقال می‌دهد ـ باید بررسی شود».

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب عناصر جذابیت در سینمای انیمیشن و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:عناصر جذابیت در سینمای انیمیشن
قیمت کتاب:۱۱۰۵۰۰ تومان
برچسب:مجموعه پژوهش سینمایی

King Link
۱۳۹۷/۰۲/۰۷

اگر کمی هم راجع به تاریخچه انیمیشن توضیحاتی داشت خیلی عالی میشد .

مطمئن نیستم.
۱۳۹۹/۰۹/۰۷

این کتاب برای تازه کارها بدک نیست و اینکه به نظرم اسم کتاب با محتوای کتاب خیلی همخوانی ندارد . کتاب بیشتر اصول اولیه رو میگه. خیلی جاهایی هم که مثال میزنه نیاز به تصویر هست که کمتر استفاده شده

شادان
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۴/۱۰/۲۵

هنر انیمیشن رو میتونی از این کتاب یاد بگیری. تازه کارا باید پیش از یادگرفتن موهو و بلندر این کتاب رو کامل بخونن و یاد بگیرن.

f.hasani

پرده سوم
درو یانو
درباره کارگردانی فیلم
دیوید ممت
دنیای فیلمنامه (روایت - ساختار)
مدرسه ملی سینمایی ایران
فیلم ساختن