معرفی و دانلود کتاب شاید عروس دریایی + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب شاید عروس دریاییsubscriptionAvailable

کتاب شاید عروس دریایی

نوع کتاب
۴.۵(از ۲۱۱ امتیاز)

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

٪۳۰ تخفیف اولین خرید کتاب با کد OFF30ic-copy

معرفی کتاب شاید عروس دریایی

کتاب شاید عروس دریایی نوشته آلی بنجامین و ترجمه آرزو قلی‌زاده است. کتاب شاید عروس دریایی را انتشارات پرتقال منتشر کرده است، این انتشارات با هدف نشر بهترین و با کیفیت‌ترین کتاب‌ها برای کودکان و نوجوانان تاسیس شده است. پرتقال بخشی از انتشارات بزرگ خیلی سبز است.

درباره کتاب شاید عروس دریایی

فرنی، صمیمی‌ترین دوست سوزی در دریا غرق شده و او چرایی‌اش را نمی‌فهمد. سوزی غمگین است آخر فرنی یک دوست فوق العاده بود که می‌توانستند با هم از همه چیز و همه کس حرف بزنند. همه چیزهایی که دیگران آنها را درک نمی‌کردند. بدتر از همه این بود که زمانی که فرنی غرق شد، آنها باهم قهر کرده بودند و سوزی هنوز منتظر بود تا بتواند حرف‌هایش را به فرنی بزند و باهم آشتی کنند. سوزی پر از اندوه و سوال است اما این سوالات او را به حقیقتی می‌رساند که زندگی‌اش برای همیشه تغییر می‌کند.

خواندن کتاب شاید عروس دریایی را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

 نوجوانان بالای ۱۲ سال مخاطبان این کتاب‌اند.

 درباره آلی بنجامین

آلی بنجامین در خانه‌ای قدیمی در اطراف نیویورک بزرگ شد؛ خانه‌ای که دیگران اعتقاد داشتند محل رفت‌وآمد اشباح است. وقتی بچه بود، با حشرات و قورباغه‌ها سرگرم بود. این داستان را هم ازآنجاکه او خیلی دل‌بستهٔ طبیعت بود، نوشته است. او درحال‌حاضر با همسر و دو فرزندش در ماساچوست زندگی می‌کند.

کتاب‌های مشابه

اگر از خواندن رمان کتابخانه نیمه شب اثر مت هیگ لذت بردید، این کتاب نیز می‌تواند همان‌قدر برایتان الهام‌بخش باشد.

 بخشی از کتاب شاید عروس دریایی

همیشه تصور می‌کردم مردم با چشم‌هایشان می‌بینند، اما وقتی از طرف مدرسهٔ راهنمایی یوجین‌فیلد مموریال برای اردوی پاییزی به آکواریوم رفتیم، من، یعنی «سوزی سوانسون» کاملاً نامرئی شدم! انگار دیده شدن، بیشتر از چشم، به گوش مربوط است.

ما در اتاقِ «مخزن تماس» ایستاده بودیم و به حرف‌های کارمند ریشوی آکواریوم که با میکروفن صحبت می‌کرد، گوش می‌دادیم. او گفت: «دست‌هایتان را صاف نگه دارید». او توضیح داد اگر دست‌هایمان را کاملاً بی‌حرکت در مخزن قرار دهیم، بچه‌کوسه‌ها و ماهی‌های برقی کوچک، مثل گربه‌های خانگی خودشان را به کف دستمان می‌مالند؛ «آن‌ها به‌سمت شما می‌آیند، اما یادتان باشد دست‌هایتان را باز کنید و بی‌حرکت نگه دارید.»

من دوست داشتم کوسه‌ای را با دست‌هایم لمس کنم، اما اطراف مخزن شلوغ و پُرسروصدا بود. به‌خاطر همین، گوشه‌ای از اتاق ایستادم و فقط نگاه کردم.

در کلاس هنر، برای این اردو، لباس‌هایمان را رنگ‌آمیزی کرده بودیم. دست‌هایمان را با نارنجی و آبی رنگ کردیم و حالا لباس‌هایمان مانند لباس فرم آدم‌های روان‌پریش شده بود. فکر کنم دلیلش این بود که اگر یک‌وقت گم شدیم، پیداکردنمان راحت باشد. بعضی دخترهای خوشگل کلاس مثل «آبری له ولی»، «مولی سمپسون» و «جنا ون هوز» پایین تی‌شرت‌هایشان را گره زده بودند، اما لباس من مانند روپوش‌های زنانهٔ بلند، روی شلوار جینم آویزان بود.

درست یک ماه از آن فاجعه می‌گذشت و از همان روز من دیگر حرف نزدم. البته آن‌طور که دیگران فکر می‌کنند، کار من اجتناب از صحبت کردن نیست. فقط تصمیم گرفته‌ام حالا که مجبور نیستم، دنیا را با کلماتم پُر نکنم. این دقیقاً برخلاف وِراجی‌هایی است که به آن عادت داشتم و بهتر از چیزی است که دیگران آن را کم‌گویی می‌نامند و از من هم انتظار دارند لااقل چیزهایی بگویم.

اگر همان‌قدر، کم هم حرف می‌زدم، خانواده‌ام اصرار نمی‌کردند دکتری را که می‌شود با او درد دل کرد، ببینم. قرار است امروز بعد از اردو پیش او بروم. رک بگویم منطق آن‌ها برایم قابل‌قبول نیست. منظورم این است که اگر کسی نمی‌خواهد حرف بزند، پس دکتری که می‌شود با او درد دل کرد، آخرین فردی است که باید پیشش رفت.

از این‌ها گذشته، من می‌دانستم چنین دکتری کیست. خانواده‌ام فکر می‌کردند مغز من مشکل پیدا کرده؛ البته نه از آن مشکلاتی که یادگرفتن ریاضی یا خواندن را سخت کند. آن‌ها فکر می‌کردند مشکل من ذهنی است، ازآن‌دست مشکلاتی که «فرنی» بهشان می‌گوید اختلال ذهنی؛ که از کلمهٔ «خِلَل» می‌آید و به معنی درز و شکاف است.

یعنی مغز من دچار شکاف شده است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب شاید عروس دریایی و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

مشخصات کتاب الکترونیکی

نام کتاب:شاید عروس دریایی
موضوع:داستان کودک و نوجوانان
نویسنده:آلی بنجامین
مترجم:آرزو قلی‌زاده
انتشارات:انتشارات پرتقال
سال انتشار نسخه فیزیکی:۱۳۹۵/۰۱/۲۵
فرمت کتاب:EPUB
حجم فایل کتاب:۱۸.۴۱ مگابایت
شابک:۹۷۸۶۰۰۸۱۱۱۴۷۴
تعداد صفحه‌ها:۲۴۰ صفحه
قیمت کتاب:۱۶۹۰۰۰ تومان

نظر شما دربارهٔ این کتاب

به این کتاب چه امتیازی می‌دهید؟

۱
۲
۳
۴
۵

نظرات کاربران

𝒌𝒆𝒓𝒎 𝒌𝒆𝒕𝒂𝒃📚🕊️
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۰/۰۵/۲۵

" کاش همدیگر را می‌دیدیم و می‌توانستیم راجع به نیش و زهر و آغاز و پایان و همه‌ی موجوداتی که دیگران آن‌ها را درک نمی‌کنند صحبت کنیم..." ذهن "سوزی" پر از سواله و با تمام وجود تلاش می‌کنه تا بفهمه چرا...بیشتر

۱
(:Ne´gar:)
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۰/۰۲/۳۰

اگر موجودی زهر داشته باشد ، دلیل بر بد بودن آن نیست ، زهر نوعی دفاع از خود است و وقتی موجودی بیشتر زهر دارد ، باید آنرا بیشتر ببخشیم چون نیاز بیشتری به آن زهر دارد... لطفا زی ،...بیشتر

۲
کنستانتین مدن
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۲/۱۰/۱۵

واقعا کتاب محشری بود🥲البته رابطه برادرش آرون و اون پسر دیگه روکو سانسور شده بود و توی نسخه ی اصلی رابطه این دونفر فراتر از دوستی و عاشقانه بود. گفتم بهتره که بدونید🌷

۰
i._.shayan
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۰/۰۴/۱۷

اثری جالب و قابل توجه در بخش نوجوان که بچه ها از خوندنش لذت میبرن و بزرگترا درکش میکنن این کتاب کاملا بر اساس نظریه ی معروف پنج مرحله ی اندوه ساخته شده و فک میکنم در آخر به خوبی...بیشتر

۱
ⓝⓐⓡⓖⓔⓢ
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۰/۰۳/۰۲

داستان در مورد دختریه که فکر میکنه مرگ صمیمی ترین دوستش توسط یک عروس دریایی صورت گرفته و ..... خب من این کتاب رو یه سال پیش خوندم و برام جذابیت خوبی داشت اما نکته ای که باید بهش توجه کرد...بیشتر

۱
zeynab
توصیه می‌کنم.
۱۳۹۹/۱۱/۱۹

اینقدر قشنگه که نمیشه توصیف کرد .... من عااااااشق این کتابم .

۰
nika paater
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۲/۰۸/۱۱

"بعضی ها فقط ۱۲ سال عمر می کنند" اول یه نکته راجب کتاب بگم:تمام چیزهایی که راجب عروس‌های‌دریای مگه واقعیته(البته به جز ایروکانجی ها)دانشمند هایی ام که نام میبره واقعی هستند مثل دیانا نیاد....... خب نظرم..قشنگ بود ولی چون من دوتا کتاب...بیشتر

۶
به دنبال آلاسکا
۱۴۰۲/۰۷/۰۹

این کتاب علاوه بر محشر بودنش کلی هم به اطلاعات عمومیتون اضافه میکنه:)))

۱
Parnian88
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۰/۱۱/۲۳

یکی از کتاب های مورد علاقه ی من.! به نظرم اصلا برای این کتاب نمیشه محدوده ی سنی انتخاب کرد برای هر سنی مناسبه نه اونقدر بچگانه که بزرگتر ها نتوانند بخوانند و نه آنقدر بزرگانه که بچه ها متوجه نشوند...بیشتر

۱
دختر کتاب خوان
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۰/۰۲/۰۷

5 ستاره خیلی کمه شه روی من خیلی خیلی تاثیر گذاشت وصف ناپذیر و خیلی داستان قشنگ و من از کتابخانه گرفتم این داستان رو

۰
سپیـ 👒 ـدار
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۲/۰۱/۲۹

اینکه کتابی برای رده سنی نوجوانان نوشته میشه دلیل بر این نیست که نمیتونه یه بزرگسالا زیرو رو کنه و روش تاثیر بذاره. فکر کنم گاهی وقتی فکرمون خستست و روحمون آزرده ، از یه کتاب که برا نوجوونا نوشته شده...بیشتر

۰
کتابخور★
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۲/۰۱/۲۴

من خودم12سالمه و این کتاب رو چند ماه پیش خوندم و میتونم بگم عاشقش شدم(: 💞🥺✨ هم داستان خیلیییییی قشنگی داره✨🚶‍♀️💞 و هم اطلاعات زیادی راجب عروس های دریایی میگه و من این کتاب رو بهتون پیشنهاد میکنم خیلی قشنگه💫🖇

۰
اسلی درخشانی
۱۴۰۰/۰۷/۱۲

خیلی قشنگ بود اشکم دراومد

۰
Zahra Darvishi
توصیه می‌کنم.
۱۳۹۹/۱۲/۲۹

من نسخه چاپی کتاب را چندوقت پیش مطالعه کردم . بسیار کتاب عالی است . احساسات شخصیت اول کتاب به خوبی توصیف شده و می شود درک کرد . کتاب خوبی است و ارزش مطالعه دارد .

۰
رادیو سکوت :)
توصیه می‌کنم.
۱۳۹۹/۱۲/۰۳

داستانی در ژانر رئال هست که شاید هیجان بسیار زیادی نداشته باشد ولی کتابی دلنشین هست (می تونید موضوع و معرفی داستان رو در بخش توضیحات طاقچه مطالعه کنید)

۰

بریده‌هایی از کتاب

scarlet holmes
۱۰۴
اگر موجودی، زهر داشته باشد، دلیل بر بد بودنش نیست. زهر نوعی حفاظت از خود است. هرقدر حیوان، ضعیف‌تر باشد، نیاز بیشتری به حفاظت از خودش دارد. بنابراین هرچه زهر حیوانی بیشتر باشد، ما باید بیشتر آن را ببخشیم؛ چون نیاز بیشتری به آن زهر دارد.
دختر‌کتابخون‌:)📖🤍
۹۴
اگر آدم ساکتی باشی، نامرئی می‌شوی!
(:Ne´gar:)
۸۱
اما من نمی‌دانم چطور باید تو را متوجه کنم. چه پیامی بدهم که بفهمی، من می‌خواهم دوباره به چیزهایی که برای من مهم است، اهمیت بدهی. نمی‌دانم چطور باید بگویم، قبلاً وقتی کنارت بودم، خودم را دوست داشتم، اما الآن دیگر مطمئن نیستم. نمی‌دانم چطور باید بگویم، لطفاً، لطفاً تو هم مثل بقیه تغییر نکن.
(:Ne´gar:)
۵۱
«بودن با کسانی که دوستشون داریم، یه موهبت بزرگه. حتی اگه همه‌چیز عالی پیش نره. حتی اگه باهم بودنمون، اون‌جوری که می‌خواستیم، نشه. حتی اگه اون آدم از پیش ما بره.»
مریخی - تنها
۴۹
از این‌ها گذشته، من می‌دانستم چنین دکتری کیست. خانواده‌ام فکر می‌کردند مغز من مشکل پیدا کرده؛ البته نه از آن مشکلاتی که یادگرفتن ریاضی یا خواندن را سخت کند. آن‌ها فکر می‌کردند مشکل من ذهنی است، ازآن‌دست مشکلاتی که «فرنی» بهشان می‌گوید اختلال ذهنی؛ که از کلمهٔ «خِلَل» می‌آید و به معنی درز و شکاف است.
KokO3AbZ
۳۸
اگر مردم ساکت بودند، می‌توانستند صدای زندگی‌شان را بهتر بشنوند. اگر مردم ساکت بودند، هر وقت تصمیم می‌گرفتند حرف بزنند، حرف‌هایشان اهمیت بیشتری داشت. اگر ساکت بودند، می‌توانستند پیام‌های همدیگر را درک کنند
نیایش⁦ ⁦(⁠+⁠_⁠+⁠)⁩
۳۸
سکوت، حرف‌های بیشتری برای گفتن دارد؛ همان‌طور که نبودن یک فرد، می‌تواند بیشتر از بودنش چشمگیر باشد.
(:Ne´gar:)
۳۲
چه کسی می‌داند، شاید آخرین روزِ هر کس، روز مرگش نباشد؛ بلکه آخرین‌باری باشد که دیگران دربارهٔ او حرف‌می‌زنند. شاید وقتی می‌میری، واقعاً ناپدید نمی‌شوی؛ بلکه تبدیل به سایه‌ای سیاه و بی‌نقش‌ونگار می‌شوی که فقط طرح کلی‌اش قابل‌تشخیص است. به‌مرورِزمان که مردم فراموشت می‌کنند، شبحِ تو تاریک‌تر می‌شود، تا آخرین‌باری که کسی روی این سیاره نامت را به زبان می‌آورد. آن‌وقت است که آخرین ویژگی چهره‌ات، کَک‌ومَکِ روی بینی‌ات، یا حالت قبلی لب‌هایت، محو می‌شود.
S.R
۲۹
اگر موجودی، زهر داشته باشد، دلیل بر بد بودنش نیست. زهر نوعی حفاظت از خود است.
paria
۲۷
مادرم گفت گاهی بعضی چیزها بی‌دلیل رُخ می‌دهد. جواب مزخرفی است، بدترین جواب ممکن.