کتاب دختری به نام لاک پشت
معرفی کتاب دختری به نام لاک پشت
کتاب دختری به نام لاک پشت نوشته جنیفر ال. هالم و ترجمه عطیه الحسینی است. کتاب دختری به نام لاک پشت را انتشارات پرتقال منتشر کرده است، این انتشارات با هدف نشر بهترین و با کیفیتترین کتابها برای کودکان و نوجوانان تاسیس شده است. پرتقال بخشی از انتشارات بزرگ خیلی سبز است.
درباره کتاب دختری به نام لاک پشت
لاکپشت دختر ده ساله یک خدمتکار است. او خودش اصرار دارد که لاکپشت صدایش کنند. مادر لاکپشت تا به حال سه بار از کارش اخراج شده و اکثرا هم به خاطر ناسازگاری دخترش با بچههای خانههایی بوده که در آنها کار میکرده است. حالا آنها به خانه تازهای میروند اما صاحبخانه موافق بودن بچه در خانه نیست. برای همین لاکپشت به خانه خالهاش در کیوست فلوریدا میرود تا با او زندگی کند. کیوست شبیه جاهایی که تا به حال دیده نیست. آنجا ماجراهای زیاد و هیجانانگیزی در انتظار دختر قصه است. او در خانه جدید کمکم از لاک خودش بیرون میآید.
نویسنده در این کتاب مشکلات یک کودک از طبقه پایین جامعه آمریکایی و آرزوها و رویاها و دغدغههایش را به تصویر کشیده است.
خواندن کتاب دختری به نام لاک پشت را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
داستان این کتاب برای بچههای ده تا ۱۴ ساله مناسب است.
بخشی از کتاب دختری به نام لاکپشت
این روزها خیلی از مردم گرسنه به رختخواب میروند. من دربارهٔ مردهایی که بر سر تهماندههای غذا در سطلهای آشغال دعوا میکنند و خانمی که به بچههایش یاد میدهد شیر بدزدند شنیدهام.
چون مامان توی خانهٔ آدمهای پولدار کار میکند، وضع ما از خیلیها بهتر بوده. اما بعد از اینکه میبینم خاله مینی برای صبحانه چه چیزی جلویم میگذارد، فکر میکنم شاید گرسنگی کشیدن اصلاً هم بد نباشد.
به بشقابم خیره میشوم. تکهای نان تست ضخیم داخلش است که رویش چیزی سبز و لزج مالیده شده.
میپرسم: «این چیه؟»
خاله مینی لبهایش را ورمیچیند و میگوید: «گلابی تمساحی روی نون کوبایی، من برای بچههای لوس غذا درست نمیکنم.»
آن را برمیدارم و گاز میزنم. مزهاش خیلی بهتر از قیافهاش است.
خاله مینی ابرویش را بالا میاندازد و میگوید: «نامهٔ مادرت رو خوندم. اون میگه میخواد با این یارو آرچی ازدواج کنه. اون چی؟ اون هم میخواد با مامانت ازدواج کنه؟»
کتاب جذاب و شگفتانگیزی بود! و یجورایی مرتبط با کتاب دیگهی نویسنده، "لوبیای قهرمان" که اون هم عالی بود! قلم جنیفر ال.هالم، واقعا خوبه :')).. و از خوندن کتابهاشون پشیمون نمیشید.
خیلی خوب بود
متاسفانه ترجمه خوبی نداره😶
خیلی قشنگ بود . درس های خوبی هم داشت . حتما بخونید .