کتاب مدیریت خشم دامیز
معرفی کتاب مدیریت خشم دامیز
کتاب مدیریت خشم دامیز اثر دویل جنتری یکی از مجموعه کتابهای دامیز در زمینه مهارتهای زندگی و مدیریت فردی است.
آوند دانش نهادی فرهنگی است که در کنار انتشارات کتابهای فارسی در حوزههای متنوع، فراهمآوری محصولات انتشارات وایلی را نیز به شکلی گسترده انجام میدهد. این انتشارات از ابتدای سال ۱۳۹۱ با در پیش گرفتن برنامهای مدون جهت انتشار کتاب به شکلی طبقهبندیشده و با رعایت قوانین جهانی کپیرایت، توانسته تصویری پررنگتر از خود در بازار کتاب ایران به نمایش گذارد. طی دو دههی گذشته، نام آوند دانش اغلب مترادف با نام وایلی بوده است و این انتشارات با تهیه و توزیع بهموقع بهترینها از ناشران زیرمجموعهی وایلی، خود را به عنوان یکی از تأمینکنندگان قابل اطمینان و برتر کتاب نزد دانشگاهیان و پژوهشگران کشور معرفی کرده است.
مجموعه کتابهای پرفروش دامیز آوند دانش، کتابهایی آموزشی و راهنما برای یادگیری گام به گام مهارتهای گوناگون و به دست آوردن اطلاعات در زمینههای مختلفی مانند کسب وکار، هنرهای گوناگون، سرگرمی، کامپیوتر، تغذیه و سلامت، زبان انگلیسی، مهارتهای زندگی، روانشناسی، ادبیات، تاریخ و.... هستند.
کتاب مدیریت خشم دامیز همه ابزارهایی را که برای کنترل خشم خود به آنها نیاز دارید، در اختیارتان قرار میدهد. این کتاب که توسط یکی از معروفترین کارشناسان مدیریت خشم نوشته شده، به شما کمک میکند تا منابع واقعی خشم را شناسایی کنید، خشم را در نطفه خفه کنید و احساسات خشمآلود را قبل از تبدیل شدن به مشکل، رام خود سازید.
خواندن کتاب مدیریت خشم دامیز را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
علاقهمندان به کتابهای موفقیت و توسعه فردی.
من مشکل کنترل خشم دارم و تا حالا هم شغل و هم رابطه عاشقانه ام رو بخاطرش خراب کردم. توی این مدت درباره مدیریت خشم، مطالعه زیادی کردم ولی این کتاب یکی از کاملترین ها بوده 👍
کتاب در عین اینکه بسیار کاربردی ولیpdfوخواندن کتاب بسیار سخت بود. کاش این موارد رو درمشخصات کتاب قید بفرمایید.
لطفاً نسخه ایپوب را قرار بدهید پی دی آف واقعا مشکل است مچکرم
میشه گفت یکی از جامع ترین کتاب ها درباره ی خشمهست. موقعیت های مختلف رو بیانمیکنه و راهکارهایی درمورد هر کدومارائه میده البته با همه ی توصیه هاش موافق نیستم. مثلا میگه احساسات مثل بومرنگن شما هرجوری با مردم برخورد
کاش کتاب های پی دی اف رو به عنوان کتاب رایگان ارائه نکنید اینطوری اپ زیر سوال میره چون به شدت غیرخوانا هست. من طاقچه رو به خاطر خوانا بودنش دنبال میکنم والا نسخه چاپی از هر نسخه ای بهتر
مشکل بزرگ من با این پلتفرم ها پشتیبانی نکردن کیندله، چون نه اجازه دانلود میده نه اثاز کیندل پشتیبانی میکنه
بسیار عالی💙
فوق العادس
از خوبی این کناب هر چی بگم کم گفتم. عالی کاربردی و ملموس برای همه. با فرهنگ ما هم خیلی بیگانه نیست. حتما کسانی که زیاد خشمگین میشن این کتاب رو اول بخونند🫡🥸❤️
کتاب معتبریست با مولف خوب