کتاب هنر آشپزی
معرفی کتاب هنر آشپزی
کتاب هنر آشپزی دامیز اثر برایان میلر و ماری راما یکی از مجموعه کتابهای دامیز در زمینه آموزش آشپزی است.
آوند دانش نهادی فرهنگی است که در کنار انتشارات کتابهای فارسی در حوزههای متنوع، فراهمآوری محصولات انتشارات وایلی را نیز به شکلی گسترده انجام میدهد. این انتشارات از ابتدای سال ۱۳۹۱ با در پیش گرفتن برنامهای مدون جهت انتشار کتاب به شکلی طبقهبندیشده و با رعایت قوانین جهانی کپیرایت، توانسته تصویری پررنگتر از خود در بازار کتاب ایران به نمایش گذارد. طی دو دههی گذشته، نام آوند دانش اغلب مترادف با نام وایلی بوده است و این انتشارات با تهیه و توزیع بهموقع بهترینها از ناشران زیرمجموعهی وایلی، خود را به عنوان یکی از تأمینکنندگان قابل اطمینان و برتر کتاب نزد دانشگاهیان و پژوهشگران کشور معرفی کرده است.
مجموعه کتابهای پرفروش دامیز آوند دانش، کتابهایی آموزشی و راهنما برای یادگیری گام به گام مهارتهای گوناگون و به دست آوردن اطلاعات در زمینههای مختلفی مانند کسب وکار، هنرهای گوناگون، سرگرمی، کامپیوتر، تغذیه و سلامت، زبان انگلیسی، مهارتهای زندگی، روانشناسی، ادبیات، تاریخ و.... هستند.
کتاب هنر آشپزی دامیز کمک میکند بتوانید دستور پخت ۸۰نوع غذا را یاد بگیرید. این کتاب به شما کمک میکند از استیک تا سیبزمینی و سالاد با سس مخصوص را به بهترین شکل یاد بگیرید و بتوانید غذاهای خوشمزه زیادی درست کنید.
خواندن کتاب هنر آشپزی دامیز را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
علاقهمندان به یادگیری آشپزی را به خواندن این کتاب دعوت میکنیم.
خواهش میکنم کتاب و به صورت صوتی هم بزارید ممنونم.
کاش صوتی بود
عالی