معرفی و دانلود کتاب ویزا برای حال خوب pdf + خلاصه رایگان

انتشارات:
انتشارات گیوا

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب ویزا برای حال خوب

کتاب ویزا برای حال خوب نوشته فرانک کلابی یکی از کتاب‌های مجموعه‌ پاسپورت خوشبختی است که در چند جلد ارائه شده است، اثری متعهّد به ارزش‌های انسانی و شامل آموزه‌های انگیزشی برای ایجاد زندگی بهتر بر پایه‌ی روابط بهتر که نویسنده‌ی آن فرانک کُلابی تلاش دارد، ما را با بایدها و نبایدهای زندگی زناشویی و ارتباط با جنس مخالف آشنا سازد و به بیان ویژگی‌ها و خصوصیت‌هایی که نباید دارا باشیم و بایدهایی که می‌بایست در گفتار، رفتار و عملکردهای‌مان ایجادکنیم می‌پردازد.

مجموعه پاسپورت خوشبختی چندین جلد دارد  که در هر یک به یکی از محورهای ارتباطی و بایدها و نبایدهای آن پرداخته خواهد شد. در این جلد به بررسی کمّی و کیفی زندگی مجردها پرداخته شده و ما را با این آگاهی روبه‌رو می‌کند که زندگی مجردی نیز همانند زندگی متأهلی دارای حرمت و ارزش خاص خود هست.

خواندن کتاب ویزا برای حال خوب را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به تمام کسانی که به دنبال یک زندگی شاد هستند پیشنهاد می‌کنیم.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب ویزا برای حال خوب و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:ویزا برای حال خوب
عنوان دیگر:پاسپورت خوشبختی ۳