کتاب جادوی چپکی؛ جلد سوم
معرفی کتاب جادوی چپکی؛ جلد سوم
نمایش جادویی جلد سوم از مجموعه جادوی چپکی است. این مجموعه نوشته سه نویسنده مشهور نیویورک تایمز سارا ملانسکی و لورین میریکال و امیلی جنکینز است که با ترجمهی مهناز بهرامی منتشر شده است.
مجموعه جادوی چپکی را انتشارات پرتقال منتشر کرده است، این انتشارات با هدف نشر بهترین و با کیفیتترین کتابها برای کودکان و نوجوانان تاسیس شده است. پرتقال بخشی از انتشارات بزرگ خیلی سبز است.
مجموعه جادوی چپکی داستان نری، الویت، آندرس و بکس است که شاگردان کلاس جادوی وارونه هستند، کلاسی که درسهایش عجیب است و دانش آموزانش غیر قابل پیش بینی هستند. داستان جایی جذاب میشود که جادوهای این بچهها دقیقا در بدترین جای ممکن چپکی میشود و همه چیز به هم میریزد.
کودکان با مجموعه جادوی چپکی به دنیای خیالات عجیب سفر میکنند و اتفاقات جالبی را میسازند.
خواندن مجموعه جادوی چپکی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام کودکان علاقهمند به داستانهای عجیب پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب جادوی چپکی؛ جلد سوم
آندرس گفت: «یه آزمایشه خانم استار.» نُری و ماریگلد داشتند کیفهایشان را روی او میگذاشتند، ولی آندرس هنوز به زمین نرسیده بود. الیوت هم همچنان طناب را محکم گرفته بود. آندرس تازه تقریباً نیم متر بالاتر از سطح زمین بود.
«دخترها، این کار ممنوعه.»
ماریگلد گفت: «ولی این یه آزمایش علمیه.»
نُری گفت: «آره، ما داریم دربارهٔ گرانش زمین یاد میگیریم!»
چهرهٔ خانم استار جدی شد و گفت: «گرانش چیز جالبیه، ولی هیچکس سوار دوستش نمیشه. حتی اگه اجازه داشته باشه. همهتون این قانون رو دربارهٔ تبدیلیها میدونین. درسته؟ بههیچوجه حق ندارین سوار همکلاسیهاتون که به چیزی تبدیل شدن بشین، و همینطور سوار همکلاسیهای پروازیتون. پس لطفاً بیاین پایین.»
نُری و ماریگلد با بیمیلی از پشت آندرس پایین آمدند. الیوت هم آهسته طناب را رها کرد. آندرس جهید بالا و برگشت نزدیک سقف. همانطور که داشت جای خودش را بالای قفسهٔ کتاب محکم میکرد، نُری بلند گفت: «ببخشید آندرس!»
آندرس داشت قهقهه میزد و نتوانست جواب بدهد.
خانم استار گفت: «گوش کنین بچهها. امروز برای درس جادومون میخوایم نقاشی پایی کار کنیم.»
نُری فکرش را بلند گفت: «نقاشی پایی! مثل نقاشی با رنگ انگشتیه؟»
خوبه ولی یه ذره گیج کننده س👍👍
عالی بود و نتیجه تلاش و همدلی و دوستی را به ما می گفت
ببینید اولا اسم کتاب اشتباه ترجمه شده اسمش جادوی وارونه هست ، تو خود کتاب میگه اگه بگین چپکی بی ادبیه بعد مترجم کتاب اصلا انگار به متن دقت نکرده و اینکه جادوی وارونه درواقع ۸ جلد داره که متاسفانه تو
خیلی قشنگه حتما بخونید 😚😋😍سوال دارید بپرسید
عالی و جذاب