دانلود و خرید کتاب چیزی بیشتر از زندگی؛ در تکاپوی معنا ترینا پالوس ترجمه زهره زاهدی
تصویر جلد کتاب چیزی بیشتر از زندگی؛ در تکاپوی معنا

کتاب چیزی بیشتر از زندگی؛ در تکاپوی معنا

معرفی کتاب چیزی بیشتر از زندگی؛ در تکاپوی معنا

کتاب چیزی بیشتر از زندگی؛ در تکاپوی معنا نوشتۀ ترینا پالوس، اثری خاص برای همه است، مگر کسانی که از زندگی ناامید شده‌اند و هیچ لذتی در زندگی ندارند.

چیزی که در کتاب چیزی بیشتر از زندگی می‌خوانید، داستان یک کرم درختی است که در پیدا کردن ماهیت واقعی خودش دچار مشکل شده است؛ مثل همه‌ی ما.

کتاب چیزی بیشتر از زندگی از محبوب‌ترین و پرفروش‌ترین کتاب‌های داستانی در تمام جهان است. حکایت زندگی یک کرم کوچک پروانه است که سر از تخم درآورده و به دنبال معنا و مفهوم زندگی و شناختن خودش است، از درختی که در شاخه‌ی آن زندگی و از برگ‌هایش تغذیه می‌کرده، پایین می‌آید. این کرم که اسمش راه راه است، به این نتیجه می‌رسد که زندگی ارزشی بیش از فقط خوردن و بزرگ‌تر شدن دارد. او به دنبال ارزش زندگی است.

خواندن کتاب چیزی بیشتر از زندگی را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

اگر به دنبال معنای زندگی هستید این کتاب را از دست ندهید.

حسین
۱۴۰۰/۰۴/۳۰

سعی کنید موقعیت ها و هدف هاش رو با زندگی انسان مقایسه کنید

مجتبی
۱۴۰۱/۰۱/۱۹

این کتاب بر اساس محتوایی که دارد انگار متناسب با سنین جوان است. اما حتی برای بچه هایمان هم که شده یک بار ارزش خواندن را دارد. کتاب روایت قشنگی را از زندگی دو کرم خاکستری و راه راه تصویر کرده

- بیشتر
Ocean
۱۴۰۰/۰۳/۱۲

قشنگ بود اما کاش کمی بیشتر منظورش رو توضیح داده بود

misha
۱۴۰۳/۰۲/۲۱

فوق العاده بود، چقدر نویسنده آگاهی داشته تا تونسته مطلب عمیقی رو به صورت خلاصه و به این صورت به تصویر بکشه، این کتاب یک خط فکری روشن بهم داد، ممنونم از نویسنده و مترجم و ...

مانگو
۱۴۰۲/۰۳/۰۲

کتاب فوق العاده ای هست حتما توصیه اش میکنم اما چرا نمیشه از طاقچه بی نهایت دریافتش کرد ؟ علامتش هست اما وقتی روش میرنم پرداخت هزینه میاد

H.SHAD
۱۴۰۰/۱۰/۰۸