کتاب ذهنیت
معرفی کتاب ذهنیت
کتاب ذهنیت نوشتهٔ کارول اس. دوک و ترجمهٔ بهجت عباسی مقدم است. انتشارات ترجمان قلم این کتاب را منتشر کرده است.
درباره کتاب ذهنیت
کتاب ذهنیت به بررسی تأثیر شگفتانگیز نوع نگرش ما بر موفقیت و خوشبختی در جنبههای مختلف زندگی میپردازد. دوک دو نوع ذهنیت را معرفی میکند: ذهنیت ثابت و ذهنیت رشد. در ذهنیت ثابت، افراد بر این باورند که تواناییها و استعدادهایشان ذاتی و تغییرناپذیر است، در حالی که در ذهنیت رشد، افراد معتقدند که میتوانند با تلاش و یادگیری، تواناییهای خود را توسعه دهند. کتاب به شما نشان میدهد که چگونه با تغییر ذهنیت خود به ذهنیت رشد، میتوانید در تربیت فرزندان، کسب و کار، آموزش و روابط خود، به نتایج بهتری دست یابید. با خواندن این کتاب، یاد میگیرید که چگونه از چالشها استقبال کنید، از شکستها درس بگیرید و به طور مداوم در حال یادگیری و پیشرفت باشید. ذهنیت ابزاری قدرتمند برای شکوفایی تواناییهای بالقوه و دستیابی به موفقیت در تمام زمینهها است.
خواندن کتاب ذهنیت را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به دوستداران موفقیت و خودیاری پیشنهاد میکنیم.
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب ذهنیت و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب: | ذهنیت |
| عنوان دیگر: | روانشناسی جدید موفقیت، بیاموزیم چگونه توانایی بالقوه خویش را شکوفا کنیم؛ نقش ذهنیت در تربیت فرزند، کسبوکار، آموزش و تحصیل، روابط |
| عنوان انگلیسی: | mindset |
| موضوع: | موفقیت و خودیاری، روانشناسی عمومی |