کتاب روح نماز
معرفی کتاب روح نماز
کتاب روح نماز اثر گروه محتوایی موسسه جوانان آستان قدس رضوی و از مجموعه کتابهای موسسه خدمات مشاورهای و پژوهشهای اجتماعی آستان قدس رضوی است.
هدف این موسسه برقراری ارتباط، بررسی و حل مشکلات جوانان، کوشش برای یافتن راههای مقابله با تهاجم فرهنگی غرب، ارتقای سطح آگاهی و معرفت دینی، اجتماعی جوانان و انجام فعالیتهای تحقیقی- پژوهشی و افکارسنجی است.
مهمترین رویکرد موسسه خدمات مشاورهای و پژوهشیهای اجتماعی آستان قدس رضوی، معرفت افزایی برای جوانان و تقویت دنیای اعتقاداتشان و تأثیر بر سبک زندگی آنها در سراسر کشور و برخی از نقاط جهان است.
در این راستا، موسسه، کتابهایی با موضوعات گوناگون آموزشی و معرفتی به چاپ میرساند که کتاب روح نماز یکی از آثار ارزشمند در جهت ارتقای سطح آگاهی و معارف دینی، فرهنگی و اجتماعی جوانان امروز است.
بسم الله عالیه این کتاب فذکر انما انت مذکر این کتاب برام تذکر بود در مورد نماز و عبد شدن و اظهار عجز در برابر خدا یادآوری و تفهیمه هیچ بودن حضور قلب و نفی خواطر این کتاب به درد ساختنِ تمام لحظات زندگیتون میخوره امان از فراموشی..امان
سلام به دوستان کتاب خیلی خوبیه در مورد اینکه چه کار کنیم تا نمازی بخونیم در آن حضور قلب باشه و چه چیزهایی حضور قلب را کم می کنه نمازی که ما را آرام می کنه و به روح ما سرزندگی میده واول به
شناخت باطن وروح نماز که اصل نماز است خیلی ضروری هست به طوری که قسمتی از نماز که بیشتر موردقبول قرارمیگیردهمین به تعبیری روح نماز است با خواندن این کتاب با یک حس بهتری میشود نماز خواندوواین کتاب درمسیر رسیدن به
نکات خوبی گفته شده و توصیه میکنم حتما بعد از خوندنش کتاب چگونه یک نماز خوب بخوانیم از استاد پناهیان رو مطالعه کنید . و من الله توفیق
نماز ... این تجلی اسم اعظم... این حلاوت حقیقت...این غایت ذُلِّ عُبودیت... و این نهایت عِزِّ ربوبیت... این رقص دل انگیز در بزم توحید و ... این مستی شور انگیز از باده ی لِقا. اوصینا به خواندن کتاب یک و عمل به
کتاب روح نماز بهترین و پر معنیترین کتابی بوده که تاحالا خواندهام وخواندن آن را به همه توصیه میکنم واقعا از خواندنش لذت بردم
عالیه مطالب و کتب استاد وکیلی این کتاب رو به شدت توصیه می کنم