کتاب عرفان امین
بررسی عرفان و سلوک الیالله در اندیشهی حضرت آیهالله خامنهای
معرفی کتاب عرفان امین
کتاب عرفان امین؛ بررسی عرفان و سلوک الیالله در اندیشهی حضرت آیهالله خامنهای نوشته محمدعلی تولایی و از مجموعه کتابهای موسسه خدمات مشاورهای و پژوهشهای اجتماعی آستان قدس رضوی است.
هدف این موسسه برقراری ارتباط، بررسی و حل مشکلات جوانان، کوشش برای یافتن راههای مقابله با تهاجم فرهنگی غرب، ارتقای سطح آگاهی و معرفت دینی، اجتماعی جوانان و انجام فعالیتهای تحقیقی- پژوهشی و افکارسنجی است.
مهمترین رویکرد موسسه خدمات مشاورهای و پژوهشیهای اجتماعی آستان قدس رضوی، معرفت افزایی برای جوانان و تقویت دنیای اعتقاداتشان و تأثیر بر سبک زندگی آنها در سراسر کشور و برخی از نقاط جهان است.
در این راستا، موسسه، کتابهایی با موضوعات گوناگون آموزشی و معرفتی به چاپ میرساند که کتاب عرفان امین یکی از آثار ارزشمند در جهت ارتقای سطح آگاهی و معارف دینی، فرهنگی و اجتماعی جوانان امروز است.
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب عرفان امین و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب | عرفان امین |
| عنوان دیگر | بررسی عرفان و سلوک الیالله در اندیشهی حضرت آیهالله خامنهای |
| موضوع | کلیات اسلام، تصوف و عرفان |
| نویسنده | محمدعلی تولایی |
| انتشارات | انتشارات برترین آرزو وابسته به موسسه خدمات مشاوره ای و پژوهش های اجتماعی آستان قدس رضوی |
| سال انتشار نسخه فیزیکی | ۱۳۹۹/۰۸/۱۹ |
| فرمت کتاب | EPUB |
| حجم فایل کتاب | ۴.۴۸ مگابایت |
| شابک | -۹۷۸-۶۲۲-۷۲۸۱۰۲-۶ |
| تعداد صفحهها | ۴۸۰ صفحه |
| قیمت کتاب | ۷۰۰۰۰ تومان |
| برچسب | مجموعه بررسی نظام اندیشههای مقام معظم رهبری |
عالی یعنی طراحی و جلدش فوق العاده س و کتابش بینظیره
کتاب بسیار خوب و قابل استفادهای در خصوص آشنایی مقدماتی با عرفان و همچنین عرفای بزرگ اسلامی است. بخشی از کتاب هم به دیدگاههای مقام معظم رهبری در خصوص عرفان و عرفای اسلامی میپردازد. چند دستورالعمل سلوکی هم در انتهای کتاب آمده...بیشتر
عالی بود در یک جمله کتاب ۴۶۵ صفحه ای را باید گفت انجام واجبات و ترک محرمات و مراقبه
عاااالی
اگه مطالعه ای درباره عرفان داشتید توصیه میکنم حتما این کتاب رو هم مطالعه کنید
توصیه میکنم به دوستانی که این کتاب رو خوندن سیری در آثار علامه طهرانی و شرح رساله اعتقادات علامه مجلسی رو هم بخونن