کتاب سیری در نهج البلاغه
معرفی کتاب سیری در نهج البلاغه
*این کتاب به درخواست انتشارات صدرا (مرکز نشر آثار استاد شهید مطهری)، با این قیمت ارائه شده است.عرضه رایگان در سایر برنامهها بدون هماهنگی و رضایت ناشر انجام شده و از سوی ناشر در حال پیگیری است.
«سیری در نهج البلاغه» نوشته استاد شهید مرتضی مطهری ( ۱۳۵۸- ۱۲۹۸)، استاد فلسفه اسلامی است. وی قبل از انقلاب بهمن ۵۷ استاد دانشگاه تهران بود و بعد از انقلاب به ریاست شورای انقلاب منصوب شد. این کتاب مجموع مقالات متسلسلی است که در سالهای ۵۱-۵۲ خورشیدی در مجله «مکتب اسلام» به رشته تحریر درآمد و سپس به صورت کتاب به دست چاپ سپرده شد. این کتاب دارای یک مقدمه و هفت بخش است. مهمترین موضوعهای بحث شده در این کتاب عبارتند از : نهجالبلاغه و اندیشههای کلامی، تلقی نهجالبلاغه از عبادت، حکومت و عدالت، ارزش دنیا از نظر قرآن و نهجالبلاغه.
علاقهمندان به فهم عمیقتر نهجالبلاغه و سیره امام علی (ع) میتوانند به صفحه «کتابهایی درباره حضرت علی (ع)» مراجعه کنند.
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب سیری در نهج البلاغه و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب: | سیری در نهج البلاغه |
| تعداد صفحهها: | ۳۰۱ صفحه |
| قیمت کتاب: | ۸۶۰۰۰ تومان |
| برچسب: | مجموعه اخلاق و زندگی امام علی(ع)، مجموعه نهج البلاغه |
| نسخۀ صوتی: | خرید کتاب صوتی سیری در نهج البلاغه |

جرج جرداق مسیحی۲۰۰بار نهج البلاغه را خوانده? بسم الله الرحمن الرحیم اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وآلِ مُحَمَّدٍ وعَجِّلْ فَرَجَهُمْ جرج جرداق مسیحی۲۰۰بار نهج البلاغه را خوانده? !!!!! چرا؟چرا؟چرا؟ خود جرج جرداق میگوید یک روز در یک همایش فرهنگی ،یکی از دوستان مسلمانم کتابی به من...بیشتر
من عاشق تفکر و نگاه مطهری به مسائل هستم، فوق العاده است، کاش هم وطن ها مون به جای خواندن کتابهای مثل چهار اثر اسکاول شین وقت میگذاشتن و کتاب های امثال شهید مطهری را مطالعه میکردند
فقط بگویم که چند روزی در این کتاب زندگی کردم
گفته اند یکی از یاران امیر المؤمنین (ع) ، به نام همّام، که مردی عابد بود گفت: «ای امیر مؤمنان، پرهیزگاران را برای من بستای چنانکه گویی به آنان می نگرم» امام در پاسخ او درنگی نمود،، سپس فرمود: «ای...بیشتر
سلام.من ی مسیحی میشناسم ک 10 بار نهج البلاغه رو خونده.اونوقت منو شما ک شیعه ایم چند بار؟؟
دوستانی که با مطالعه pdf آثار شهید مطهری مشکل دارن، می تونن از نرم افزار "کتابخانه مطهر ۲" استفاده بکنن.
خیلی جالب هست لطفا مطالعه اش کنین
عالیه فوق العاده
کتاب بسیار خوبیه. البته بعضی از قسمت های کتاب مخصوصا در ابتدای کتاب بحث های فلسفی مطرح شده که درکش برای افراد نا اشنا به فلسفه مقداری مشکله.
کاش این کتاب رو از حالت pdfخارج کنین. کتاب ب این ارزشمندی pdfارائه بشه حیفه واقعا. لطفا ترتیب اثر بدید تا افراد بیشتری مطالعه کنن.
از دیدگاه خودم بهترین کتابی که کامل وجامع پندهایی رو بدون کم وکاستی در اختیارمون میذاره نهجه البلاغه اس ؛پیشنهادم اینه ک حتما بخونیدش...بهتون راهو نشون میده....
عالیه دمتون گرم
تشکر از کتب مفید وارزنده تان موفق باشید
من از این کتاب برای ارائه مبحث عدالت استفاده کردم. اینکه کتاب چقدر بدردتون بخوره بستگی به این داره که با چه دیدی بخونید. من سعی کردم بی طرف بخونم ولی سخت بود. بنظرم یا شهید مطهری نتونست خوب کنار...بیشتر
تمامی آثار استاد رو میتونید از اپلیکیشن ایشون رایگان دانلود کنید. کافیه استاد مطهری رو در بازار سرچ بزنید...😉 اگر براتون مفید بود لطف کنید دعا کنید توی ترک گناهان موفق بشم 🙏