کتاب تربیت دخترانی رها از نگرانی
معرفی کتاب تربیت دخترانی رها از نگرانی
کتاب تربیت دخترانی رها از نگرانی نوشته سیسی گاف است که با ترجمه مهسا صمدی منتشر شده است. این کتاب به خواننده میگوید به دخترانتان کمک کنید تا در دنیایی پر از نگرانی احساس شجاعت کنند و قویتر و باهوشتر باشند.
درباره کتاب تربیت دخترانی رها از نگرانی
هدف این کتاب این است فرزند دوستداشتنیتان بداند باهوش، توانا، شجاع، قوی و انعطافپذیر است. ما میخواهیم شجاعت و مقاومت در او رشد کند و فرایند رشد اغلب مستلزم مبارزه است. دیدن اینکه فرزندتان با چالشهایی روبهرو میشود برایتان آزاردهنده است؛ بنابراین ممکن است دردهایی که طی این فرایند با آنها روبهرو میشود برای شما دردناکتر از خود او باشند. اما هدف ما این است: فرزند دوستداشتنیتان بداند باهوش، توانا، شجاع، قوی و انعطافپذیر است. ما میخواهیم شجاعت و مقاومت در او رشد کند و فرایند رشد اغلب مستلزم مبارزه است. دیدن اینکه فرزندتان با چالشهایی روبهرو میشود برایتان آزاردهنده است؛ بنابراین ممکن است دردهایی که طی این فرایند با آنها روبهرو میشود برای شما دردناکتر از خود او باشند. اما صبور باشید و به خودتان و فرزندتان فرصت بدهید.
خواندن کتاب تربیت دخترانی رها از نگرانی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام والدینی که نگران فرزندشان هستند پیشنهاد میکنیم
بخشی از کتاب تربیت دخترانی رها از نگرانی
دامنهٔ نگرانی کمی گستردهتر است. مسائل ما را نگران میکنند، نه اینکه ما «از» چیزی نگران شویم. حالا سؤال من این است: یک چیز را نام ببرید که شما را نگران میکند. یک چیز را نام ببرید که دخترتان را نگران میکند.
ما بیشاز آنکه نگران چیزهای خاص باشیم، نگران مفاهیم هستیم. عنکبوتها لزوماً شما را نگران نمیکنند، اما رویدادن اتفاقات بد برای کسی که دوستش دارید شما را نگران میکند. ترس نسبتبه نگرانی محدودتر است، اما بسته به شرایط درست یا غلط، میتواند به نگرانی تبدیل شود. تا حدی براساس تجربههایمان، ترس به نگرانی تبدیل میشود.
بهطور مثال، من در ایالت آرکانزاس بزرگ شدم و حالا در ایالت تِنِسی زندگی میکنم. برای همین بیشتر از کسی که در ایالت فلوریدا و در نزدیکی ساحل زندگی میکند نگران این هستم که نکند یک توفان به گردباد تبدیل شود. ازطرفی ممکن است او هم بیشتر نگران تندبادها باشد. من در جنوب و در جاییکه محصور به خشکی است زندگی میکنم و تندبادها ذرهای هم نگرانم نمیکنند. ترسها زمانی به نگرانی تبدیل میشوند که تجربهتان نشان دهد احتمال وقوع یک چیز بد بسیار بالاست.
اگر با گونهشناسی شخصیتی آشنا باشید، پس حتماً میدانید برای هر نوع شخصیتی عدد خاصی در نظر گرفته شده است و یکی از گروههای شخصیتیای که با عدد خاصی شناخته میشود بیشاز سایرین مستعد نگرانشدن است. مثلاً فردی از گروه شخصیتی ششم بهعنوان فرد وفاداری تعریف شده که مستعد نگرانی است. خواهر من، که جزو گروه ششم است، از افراد گروه ششم بهعنوان اردک یاد میکند: وقتی شنا میکنند، روی سطح آب بهنظر خونسرد و آراماند، اما پاهای کوچکشان زیر سطح آب بهشدت در تکاپو است.
کتاب بسیار عالی وکاربردی هست تکنیکهای موثری برای کاهش اضطراب دارد مخصوصا قسمت نامگذاری اضطراب وتنفس مربعی عالی هست