«شاد بارآوردن کودکان به زبان آدمیزاد» کتابی نوشته سو اتکینز، مربی رشد فردی و زندگی و پژوهشگر ارشد برنامهریزی عصبی-کلامی است.
سو کتابهای زیادی در مورد عزت نفس، تربیت خردسالان و پرورش نوجوانان نوشته و منتشر کرده است (موسیقی روح: موهبت عزت نفس؛ هنوز ما آنجاییم؟ جادوی جستوجو زیر سنگها برای پیدا کردن پریان؛ اگر مردان مریخی و زنان ونوسی هستند، پس سیارهی نوجوان من کدام است؟)
اتکینز با ارائهی روشهای جدید فکر کردن دربارهی خود و روابط خانوادگی خود، از طریق آموزش انفرادی، سمینارها و کتابها، به پدر و مادرها و فرزندانشان جهت پیشرفت و ایجاد تغییرات مثبت کمک میکند. علاوه بر جریان جلسات آموزش فردی والدین، یک سخنران دائمی در مناسبتها و کارگاههای آموزشی در سراسر بریتانیا است.
سو در این اثر چند هدف را دنیال میکند:
ایجاد رابطهای عالی و رضایتبخش با فرزندان برای یک عمر.
یافتن راههای ارتباط راحتتر و مؤثرتر با فرزند، صرفنظر از اینکه چندساله است.
شکوفا کردن بهترینها در فرزندتان و نیز کشف بهترینها در خودتان.
ارائهی مهارتها و انتخابهای جدید در شیوه و سبک تربیت.
رشد، تنوع و خندیدن با هم، همراه فرزند و همسرتان در طول سفر زندگی خانوادگی.
درک اینکه احترام به یکدیگر بهعنوان انسانهای مستقل، جادویی است که
شما را بههم پیوند میدهد.
مطالعه این کتاب بسیار ساده و آسان است و با زبانی دوستانه نوشته شده است.
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب شاد بارآوردن کودکان به زبان آدمیزاد و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.