کتاب شغل دوستداشتنی
معرفی کتاب شغل دوستداشتنی
کتاب شغل دوست داشتنی به شما میگوید چگونه ایده آل خود را پیدا کنید یا بسازید. این کتاب با نگاهی واقع بینانه به شما کمک میکند تا با شناخت ویژگیهای شخصیتی و روحی خود، شغل مناسب و متناسبی را برای خود پیدا کنید یا پدید بیاورید. کتاب شغل دوست داشتنی را به قلم بهنام مرادیان، دانشآموخته رشته اقتصاد و پژوهشگر حوزه مهارتهای زندگی، بخوانید.
درباره کتاب شغل دوست داشتنی
آیا تاکنون احساس کردهاید در شغلی که دارید احساس رضایت یا سودمندی ندارید؟ تا حالا شده با خود بگویید از فردا دیگر به سر این کار ... نمیآیم؟! اگر اینچنین است پس در رابطه شما و کارتان یک مشکل وجود دارد. مهمترین مشکل، عدم تناسب و همخوانی کار کنونی شما با ویژگیهای شخصیتی، روحی و تواناییهای شماست.
اما کتاب شغل دوستداشتنی چگونه به شما کمک میکند تا به کار مطلوب و مورد نظرتان برسید؟ این کتاب یک کتاب انگیزشی برای هیجانزده کردن شما نیست. بلکه کتابی کاربردی است و به شما به صورت گام به گام کمک میکند و به پیش میبرد.
در گام نخست کتاب شغل دوست داشتنی، با یک آزمون، میزان تنفر یا علاقه شما به کار کنونیتان را میسنجد. سپس چند دیدگاه روشنگرانه درباره پدیده شغل و کار در زندگی فردی به شما ارائه میدهد. در گام بعد به کمک چند مرحله آزمون خودشناسی، به شما کمک میکند روحیات، علایق، استعدادها و همچنین تجربیات گذشته خود را کاوش کنید و به کمک سرنخهایی که از آنها میگیرید، تصویری از شغلی که برای شما مناسب باشد را به دست بیاورید.
تکنیک این کتاب، پیدا کردن شغل ایده آل شما، در تجربیات گذشته، تفریحات و استعدادهای شماست. «شغل دوست داشتنی» به جای آنکه موفقیت و شغل خوب را در جایی در بیرون تصویر کند، توجه شما را به درونتان و گنجینه تواناییهایتان جلب میکند. همچنین کتاب به شما کمک میکند تا ریسکها و موانع تغییر شغل را بشناسید و بتوانید آنها را به خوبی مدیریت و کنترل کنید.
کتاب شغل دوست داشتنی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
کتاب شغل دوست داشتنی ویژه کسانی است که در شغلشان احساس رضایت نمیکنند و فکر میکنند کار کنونی آنها با روحیات و شخصیت آنها سازگار نیست. کسانی که ساعتهای روز را برای رسیدن به پایان وقت اداری سپری میکنند و لحظه شماری میکنند تا آخر هفته برسد. همه کسانی که صبحها با عذاب از خواب برمیخیزند و کشان کشان خود را به سر کار میرسانند.
بخشی از کتاب شغل دوست داشتنی
ما در پیرامونمان کسانی را میبینیم که به اشتباه در شغل کنونیشان هستند و باید آن را ترک کنند! آنها از کارشان ناراضیاند نه صرفا به این دلیل که دستمزدش کم است. بلکه احساس میکنند جایشان آنجا نیست. آنها برای این شغل ساخته نشدهاند و شور و اشتیاق آنها در جایی دیگر نهفته است. اگر این روایت برای شما هم صادق است، پس شما هم باید برای رسیدن به شغل دوستداشتنیتان تلاش کنید.
دنیای پیرامون ما پر است از کسانی که نباید در شغل کنونیشان باشند. به این دلیل که آن شغل با توانمندیها، علایق و استعدادهای آنان نامتناسب است.
این کتاب برای آنهایی است که از شغل یا رشته تحصیلی خود ناراضی هستند و فکر میکنند نباید در جایی که اکنون هستند باشند. هدف این کتاب این است که به ما بگوید چگونه کاری داشته باشیم که تفریح ما، شغل ما و ماموریتمان در زندگی باشد.
این کتاب قرار است تا شما را از دچار شدن به شغلهایی که مثل خوره روح شما را میجود و از بین میبرد نجات دهد. همچنین میکوشد به شما کمک کند تا شغل مناسب خود را کشف کنید یا بیافرینید.
سلام دوستان واقعا این کتاب عالیه. من اولش فکرنمیکردم اصلا. ولی وقتی خوندم دیدم خیلی برام مفیده و راهکار هاش کاربردیه. متاسفانه بیشتر کتابهای مربوط به شغل نویسنده های خارجی داره و متناسب با فرهنگ و شرایط ما نیست.نمیگم همشون
یک کتاب مفید و کاربردی، مبتنی و مطابق با وضعیت جامعه و اقتصاد امروز ایران
اصلا فکر نمیکردم انقدر کتاب خوبی باشه. دسته بندیاش عالی
سلام. این کتاب را به همه کسانی که در مسیر اشتغال دچار سردرگمی هستند پیشنهاد میدم بخونید مطالب خوب و راهگشایی داره. ممنون از آقای مرادیان نویسنده عزیز کتاب.
خیلی عالی بود واقعا نگرشم نسبت به انتخاب شغل تغیر کرد، بنظرم این کتابهایی که نویسندش ایرانی هست خیلی بهتره چون با شرایط جامعه ما نگارش می کنند ،
به عنوان یک مشاور شغلی پیشنهاد میکنم این کتاب رو بخونید. کوتاه و کاربردی و به دور از اصطلاحات و نظریه های پیچیده است.
کتاب عالی
برا شروع خوبه ولی چیز خاصی نداره