معرفی و دانلود کتاب ?Why Has Nobody Told Me This Before pdf + خلاصه رایگان

Everyday Tools for Life's Ups & Downs

۵.۰(از ۱ امتیاز)

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب ?Why Has Nobody Told Me This Before

کتاب ?Why Has Nobody Told Me This Before نوشته جولی اسمیت اثری است درباره‌ی شناخت ذهن، احساسات و مهارت‌های لازم برای مراقبت از حال خوب در زندگی روزمره. نشر آباژور آن را منتشر کرده است. نویسنده که روان‌شناس بالینی است بر پایه‌ی تجربه‌ی کار با مراجعان، مفاهیمی مثل تاب‌آوری، مدیریت افکار منفی، کنارآمدن با اضطراب، سوگ، انگیزه و خودانتقادی را توضیح داده است. ساختار کتاب بر مبنای موقعیت‌های واقعی و سؤالات پرتکراری شکل گرفته که افراد در مواجهه با مشکلات عاطفی و روانی می‌پرسند. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب ?Why Has Nobody Told Me This Before

کتاب ?Why Has Nobody Told Me This Before به قلم دکتر جولی اسمیت، روان‌شناس بالینی و نویسنده‌ی پرفروش بین‌المللی، جعبه‌ابزاری است کاربردی برای مراقبت از سلامت روان و رویارویی با چالش‌های روزمره‌ی زندگی. این کتاب که در سال ۲۰۲۲ منتشر شد، با تکیه بر سال‌ها تجربه‌ی بالینی نویسنده، مهارت‌های مورد نیاز برای عبور از موانع روانی و تقویت بهزیستی عاطفی را در قالبی ساده و قابل‌دسترس ارائه می‌دهد.

دکتر جولی اسمیت که یکی از نخستین روان‌شناسانی بود که از شبکه‌های اجتماعی برای اشتراک‌گذاری بینش‌های درمانی استفاده کرد، در این کتابِ نخست خود، بیش از یک میلیون نسخه در سطح جهان فروخته و به مدت بیش از ۱۴۰ هفته در فهرست پرفروش‌های ساندی تایمز قرار داشته است. کتاب که به بیش از ۴۵ زبان زنده‌ی جهان ترجمه شده، با رویکردی همدلانه و در عین حال علمی، به مخاطب می‌آموزد که چگونه با اضطراب، افسردگی، کم‌بود اعتمادبه‌نفس، انتقادپذیری و خودبخشش مقابله کند. لوری گاتلیب، نویسنده‌ی پرفروش نیویورک تایمز، این کتاب را «هوشمندانه، روشن‌گر و گرم» توصیف کرده و دکتر جولی اسمیت را «هم متخصص و هم دوستِ دانایی که همه به او نیاز داریم» خوانده است.

کتاب ?Why Has Nobody Told Me This Before که در ایران با ترجمه‌های متعددی از جمله توسط زینب ساکتی، خدیجه بلکامه، آرزو شنطیائی، مسلم آرین و راضیه فرامرزی منتشر شده، پاسخی است به این پرسش که چرا تا به حال کسی این نکاتِ ساده اما حیاتی را در اختیار ما نگذاشته است.

خلاصه کتاب ?Why Has Nobody Told Me This Before

کتاب ?Why Has Nobody Told Me This Before در قالب فصل‌های کوتاه و قابل‌مرور تدوین شده است تا مخاطب بتواند به‌سرعت به راهنمای مورد نیاز خود در هر لحظه دست یابد. نویسنده با بهره‌گیری از تجربه‌ی بالینی خود، به موضوعاتی چون مدیریت خلق‌وخو، انگیزه، استرس، اضطراب، سوگ، روابط عاطفی، اعتمادبه‌نفس و ترس می‌پردازد. او با زبانی ساده و مثال‌هایی ملموس، نشان می‌دهد که چگونه می‌توان از دام‌های خلقی پرهیز کرد، با احساسات دشوار کنار آمد و به زندگی‌ای معنادار دست یافت.

اسمیت در پیش‌گفتار کتاب از تجربه‌ی خود در اتاق درمان می‌گوید و تأکید می‌کند که نقش او به‌عنوان یک درمانگر، بیش از هر چیز «مربیگری» است و قدرتِ تغییر، در خودِ مراجع نهفته است؛ او معتقد است که با تمرین و پشتکار، هر کسی می‌تواند بر مشکلات روانی‌اش غلبه کند. این کتاب با راهبردهایی اثبات‌شده، به مخاطب کمک می‌کند تا بینشی عمیق‌تر از عملکرد ذهن خود به دست آورد و ابزارهای لازم برای ساختنِ روزهایی بهتر را در اختیار داشته باشد.

چرا باید کتاب ?Why Has Nobody Told Me This Before را بخوانیم؟

?Why Has Nobody Told Me This Before برای هر کسی که به سلامت روان خود اهمیت می‌دهد و به دنبال ابزارهایی عملی و علمی برای بهبود کیفیت زندگی و روابطش است، کتابی ضروری و تحول‌آفرین محسوب می‌شود. دکتر اسمیت با نثری گرم و صمیمی و رویکردی واقع‌گرایانه، مفاهیم پیچیده‌ی روان‌شناختی را به زبانی ساده و قابل‌درک برای عموم تبدیل کرده است. این کتاب، برخلاف بسیاری از آثار مشابه، صرفاً به توصیه‌های کلی نمی‌پردازد، بلکه استراتژی‌هایی اثبات‌شده را در اختیار خواننده قرار می‌دهد تا بتواند در لحظه‌های دشوار زندگی، به‌جای احساس درماندگی، واکنشی آگاهانه و مؤثر نشان دهد. «این کتاب یک معدن طلاست... وقتی احساس می‌کنم احساس ناخوشایندی در من در حال شکل‌گیری است، اولین فکرم این است که ببینم اسمیت چه پیشنهادی دارد».

خواندن کتاب ?Why Has Nobody Told Me This Before را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

خواندن کتاب ?Why Has Nobody Told Me This Before به کسانی پیشنهاد می‌شود که با اضطراب، خلق پایین، خودانتقادی شدید، سوگ یا بی‌انگیزگی درگیر هستند یا می‌خواهند درک عمیق‌تری از کارکرد ذهن و احساسات خود پیدا کنند و مهارت‌های مراقبت از حال روانی را بیاموزند.

درباره جولی اسمیت

دکتر جولی اسمیت، روان‌شناس بالینی و نویسنده‌ی پرفروش بین‌المللی، بیش از ده سال تجربه‌ی حرفه‌ای در حوزه‌ی سلامت روان دارد. او که در سرویس سلامت همگانی بریتانیا (NHS) و مطب خصوصی فعالیت داشته، با راه‌اندازی کانال خود در شبکه‌های اجتماعی، مأموریت خود را به‌دسترس‌گذاشتن آموزش‌های باکیفیتِ سلامت روان برای عموم مردم قرار داد. او اولین روان‌شناسی بود که از تیک‌تاک برای اشتراک‌گذاری بینش‌های درمانی استفاده کرد. در دوران همه‌گیری کووید_۱۹، مخاطبان او به بیش از ۱۰ میلیون دنبال‌کننده در سراسر شبکه‌های اجتماعی رسید و محتوای ویدیویی‌اش بیش از یک میلیارد بار دیده شد.

او به‌عنوان روان‌شناس برنامه‌ی «لایف هک‌س» رادیو ۱ بی‌بی‌سی فعالیت کرده و در شبکه‌های معتبری چون سی‌ان‌ان، آی‌تی‌وی و بی‌بی‌سی ظاهر شده است. کتاب نخست او، چرا کسی قبلاً این چیزها را به من نگفته بود؟، پرفروش‌ترین کتاب غیرداستانی سال ۲۰۲۲ در بریتانیا بود و بیش از دو میلیون نسخه در سراسر جهان فروخته است. او که در انگلستان با همسر و سه فرزندش زندگی می‌کند، کتاب دوم خود را با عنوان «وقتی که...» (Open When) در سال ۲۰۲۴ منتشر کرد که به پرفروش‌ترین کتاب ساندی تایمز تبدیل شد.

جوایز و افتخارات کتاب

• پرفروش‌ترین کتاب نیویورک تایمز و ساندی تایمز
  • پرفروش‌ترین کتاب غیرداستانی سال ۲۰۲۲ در بریتانیا
  • بیش از ۱۴۰ هفته حضور در فهرست ده‌تای پرفروش‌های ساندی تایمز
  • فروش بیش از ۲ میلیون نسخه در سطح جهان و ترجمه به بیش از ۴۵ زبان

معرفی این کتاب در تاریخ ۱۶ شهریور ۱۴۰۵ به‌روزرسانی شده است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب ?Why Has Nobody Told Me This Before و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب?Why Has Nobody Told Me This Before
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۴۰۲/۰۱/۰۱
فرمت کتابPDF
زبان کتابانگلیسی
برچسبپرفروش‌های نیویورک تایمز

نظری برای کتاب ثبت نشده است.