کتاب قدرت حال
معرفی کتاب قدرت حال
کتاب قدرت حال نوشته اکهارت تُله، نویسنده آلمانیتبار ساکن کانادا است. این کتاب درباره زمان حال، تنها حقیقت موجود و جاودانه است همچنسین هدف راهنمایی برای روشنگری معنوی را دنبال میکند.
درباره کتاب قدرت حال
کتاب قدرت حال یا نیروی حال، تا کنون به بیش از ۳۰ زبان زنده دنیا ترجمه شده و زندگی بسیاری را متحول کرده است. رمز موفقیت این کتاب را باید از دل بر آمدن و لاجرم بر دل نشستن آن دانست. زیرا نویسنده در این کتاب به شرح داستان و افسانهسرایی نپرداخته، بلکه تجربهی عینی خود در کشف گوهر زندگی را در قالب پرسش و پاسخ های معنوی به رشتهی تحریر درآورده است. هر چند زندگی در لحظهی حال محور بنیادین عرفان و ادبیات عرفانی و حقیقتجوی پارسی است، اما کلام سادهی این کتاب آن را نه فقط برای سالکان، بلکه برای تمام کسانی که میخواهند زندگی سعادتمندی را سپری کنند، دارای ارزش ویژهای کرده است.
خواندن کتاب قدرت حال را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام علاقهمندان به تغییر زندگی در جهت مثبت پیشنهاد میکنیم
این یه سبک زندگیه یه کتاب نیست یه کلیده برای بسیاری از مشکلات ما برای خروج از ماتریکس خوندنش واجبه
کتاب مشخصه مطالب خوبی داره ولی ترجمه بد و غلطهای املایی و نگارشی فراوان واقعا باعث دلزدگی میشه …یعنی یک ویراستاری اینقدر سخته که این انتشارات دریغ کرده ؟
بادرود من این کتاب روسه بار کامل خواندم وهرباربه برداشت جدیدتری از آن رسیدم کتاب کاربردی ومفیدیست ولی بایکبارخواندن نمیتوان به عمق مطالب آن وی برد
عالی عالی عالی عالی
کتاب بسیار عالی هستش .
توصیه میشه خوندش
واقعا کتابی به درد نخور هست. در ابتدای امر چیز هایی که مقبول هست و منطقی را میگوید در ادامه نظر خود را که هیچ پایه و اساسی ندارد بدون اینکه مبنای منطقی داشته باشد به خورد خواننده می دهد