کتاب افکار بارز
معرفی کتاب افکار بارز
کتاب افکار بارز درسهایی برای زندگی روزمره از بروس لی رزمیکار مشهور است که با ترجمه محمدرضا شفاهی منتشر شده است. بروس لی اگرچه فیلسوف نبوده اما هرکس که او را میشناخته از او با نام نیک و افکار پسندیده یاد میکند.
درباره کتاب افکار بارز
بروس لی الهامبخش افراد بسیاری بود. طرفداران فیلمهایش از مهارت فیزیکیاش در شگفت بودند، ورزشکاران هنرهای رزمی مبهوت درک عمیقش از هنرهای رزمی بودند و عدهای هم از فلسفهٔ بنیادینِ او راهنمایی میجستند، فلسفهای که جنبههای روحی و فیزیکی هنر رزمی را در هم میآمیخت و به قالب شیوهای برای زندگی درمیآورد. بروس با یادگیری مداوم، فلسفهای شخصی برای خود ایجاد کرد که مضمون اصلیاش رهایی روح از راه خودشناسیِ بیشتر بود. رهاکردن خود از تصورات پیشانگاشته و پیشداوریها و پاسخهای شرطی، لازمهٔ درک حقیقت و واقعیت است. هنر رزمی واسطهای بود که بروس را قادر میساخت بر پتانسیلش بیفزاید و آن را با دیگران به اشتراک بگذارد.
کتاب افکار بارز تفکرات او را بیان میکند و خواننده را با نگاه بروس لی همراه میکند.
خواندن کتاب افکار بارز را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به کسانی که بهدنبال یک فلسفهی شخصی در زندگی هستند پیشنهاد میکنیم
بخشی از کتاب افکار بارز
خالیبودن نقطهٔ شروع است؛ برای چشیدن از فنجان آبِ من باید اول فنجان خودت را خالی کنی. دوست من، همهٔ افکار ثابت و پیشاندیشیدهات را کنار بگذار و خنثی باش. میدانی چرا این فنجان اینقدر به درد میخورد؟ چون خالی است.
در فرایند زندگی جریان داشته باش؛ هیچوقت نمیتوانی دو بار در یک آب قدم بگذاری دوست من. زندگی هم مثل آب روان مدام در حرکت است. هیچچیز ثابت نیست. در آینده به هر مشکلی برخوردی، یادت باشد که این مشکلات ساکن نمیمانند، بلکه با روح زندهٔ تو حرکت میکنند. در غیر این صورت دچار تصنع میشوی یا سعی میکنی چیزی را تثبیت کنی که همیشه جاری است. برای اجتناب از این مسئله، باید تغییر کنی و منعطف باشی. یادت باشد که سودمندی فنجان به خالیبودنش است.
زندگی هیچ سرحدی ندارد؛ زندگی وسیع و بیانتهاست. هیچ مرز و سرحدی وجود ندارد.
زندگیکردن، فرایند مداوم ارتباط است؛ زندگیکردن، فرایند مداوم ارتباط است پس از لاک انزوا و نتیجهگیری بیرون بیایید و مستقیماً با چیزی که گفته میشود ارتباط برقرار کنید. یادتان باشد که نه دنبال تأیید شما هستم و نه تأثیرگذاشتن بر شما. پس اینطور تصمیم نگیرید که این این است و آن هم آن. اگر یاد بگیرید از حالا بهبعد خودتان دربارهٔ همهچیز تحقیق کنید، بینهایت خرسند میشوم.
زندگی فقط هست؛ زندگیکردن زمانی وجود دارد که حیات در ما برقرار باشد و جریانش هیچ اختلالی نداشته باشد، چون کسی که زندگی میکند به زندگیکردن خود آگاه نیست و حیاتی که او میزید در همین برقرار است. زندگی، زندگی میکند و در جریان زنده هیچ سؤالی مطرح نمیشود. دلیلش این است که زندگی، اکنونی زنده است! پس برای زندگیکردن با تمام وجود، باید بدانیم که زندگی فقط هست.
زندگی بهخاطر خود؛ متوجه این نکته باش که آدم فقط برای خودش زندگی میکند، نه برای چیزی.
معنای زندگی؛ معنای زندگی این است که باید آن را زیست، نه اینکه تغییرش داد و برایش مفهوم ساخت و آن را بهشکل الگویی از نظامها درآورد.
زندگی اثر احساسات است؛ زندگی همان چیزی است که احساساتمان بر سرمان میآورند.
رایگان کنید
بهترین کتاب عمرم یه شاهکار به تمام معنا
همه چیز خوبه ولی تا مقدمه.... این کتاب رو من به پیشنهاد دوستان و تعاریف و تمجیدهای دوستان تهیه کردم ولی برخلاف تصورم نتونستم باهاش ارتباط بگیرم. تا مقدمه به خوبی نوشته شده و کتاب دارای سروتهیست و از خوندنش واقعا لذت
عالی بود
اگه به فلسفه علاقه دارین این کتابم بخونین.و سَرسری از جمله هاش رَد نشین.بروسلی افکار عمیق و بسیار جالبی داشته.
خیلی عالیبود
خیلی عالیه بود من بروسلی عالی شد دوست دارم😍😘
موضوع کتاب جذاب هست اما خوندن ترجمه نیاز حوصله بیشتری دارد؛ شاید متن اصلی بهتر باشه در کل متن ترجمه شده کتاب جذبم نکرد و ترجیح دادم ادامه ندم، با این حال قسمت های انگیزشی بین متن پیدا میشه.
رایگان کنید
خیلی روان و خواندنی نبود .میتونست ترجمه ی بهتری داشته باشه .در کل خوشم نیومد