کتاب شجاعت خوشبخت بودن
معرفی کتاب شجاعت خوشبخت بودن
ایچیرو کیشیمی، فیلسوف مشهور ژاپنی و فومی تاکه کوگا، نویسندهی بنام اهل ژاپن در کتاب شجاعت خوشبخت بودن به ما میآموزند کلید خوشبختی حقیقی در دست خود ماست.
شجاعت خوشبخت بودن را با ترجمهای روان از علیاکبر عبدالرشیدی بخوانید.
دربارهی کتاب شجاعت خوشبخت بودن
کتاب شجاعت خوشبخت بودن اثری خواندنی است که به تمام ما انسانها یادآوری میکند کلید خوشبختی و خوشحالی حقیقی در دست خود ما است. مولفین کتاب، این اثر را تحت تاثیر عمیق نظریات آلفرد آدلر، روانشناس مشهور نوشتهاند. این اثر به ما میآموزد آن چیزی که قرار است ما را به خوشحالی حقیقی برساند، در درون وجودمان قرار دارد و ما باید آن را پیدا کنیم. در حقیقت کتاب شجاعت خوشبخت بودن به تمام جوانانی که امید و انگیزهشان را از دست دادند کمک میکند تا آن را دوباره بازیابند و زندگی خود را تغییر بدهند.
کتاب شجاعت خوشبخت بودن را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
تمام علاقهمندان به مطالعه کتابهای حوزه روانشناسی و موفقیت میتوانند از محتوای عالی کتاب شجاعت خوشبخت بودن استفاده کنند.
بخشی از کتاب شجاعت خوشبخت بودن
آن شخص بد و منِ بیچاره
از سه سال پیش که جوان به دیدار فیلسوف آمد تا حالا چیزی در ذهن فیلسوف تغییر نکرده است. یک دستنوشتهٔ ورق ورق شده روی میز چوبی کهنه و قدیمی گذاشته شده است. روی اوراق این کتاب، شاید برای جلوگیری از ورق ورق شدن آن به خاطر باد، یک خودنویس قدیمی قرار دارد که با طلا تزیین شده است. جوان آن خودنویس را میشناسد. انگار در اتاق خودش است. چند کتاب متعلق به خودش را شناخت. خواندن یکی از این کتابها را درست هفتهٔ پیش تمام کرده است. به قفسههای کتاب نگاه دقیقی کرد. قفسهٔ کتاب تمام دیوار را پوشانده است. جوان آه عمیقی کشید. «نباید در اینجا خیلی احساس راحتی بکنم. باید پیش بروم.»
لذت بردم. بینظیر بود. نگاهی نو، بینشی جدید و حقیقتا بی نقض بود... به همه پیشنهاد میکنم مخصوصا به کشانی که اهل تفکرات عمیق هستند...
این کتاب به نوعی قسمت دوم کتاب شجاعت قضاوت شدن است.بهتره اول اون کتاب و مطالعه کنید و بعد اینو.چکیده ی نظریات آدلر در مورد روانشناسی فردی هست.چون به صورت گفتگو میان یک استاد و شاگرد هست جذاب و قابل