معرفی و دانلود کتاب ۱۹ معمای تاریخی + خلاصه رایگان

کتاب ۱۹ معمای تاریخی

از تایتانیک تا دراکولا

۳.۲ امتیاز(از ۶ رأی)

معرفی کتاب ۱۹ معمای تاریخی

چگونه مخوف‌ترین سارق بانک ایالات متحده موفق به فرار از زندان شد؟ دراکولای واقعی پیش از آن‌که کشته شود مرتکب چه اشتباهی شد؟ چگونه پادشاه فرانسه، که لباس مبدل به تن داشت، پس از انقلاب فرانسه دستگیر شد و خلبانان گروه پرواز جادوگران شب برای غافلگیر کردن بازی‌های آلمان چه ترفندی به‌کار می‌بردند؟

درباره کتاب ۱۹ معمای تاریخی

در کتاب ۱۹ معمای تاریخی نوشته بنگت فردریکسون و آندرآس پالمر به این سوالات و سوالات دیگری درباره وقایع تاریخی مختلف پاسخ داده شده است.

شما در این کتاب داستان‌های هیجان‌انگیزی را می‌خوانید که به شکل معما نوشته شده‌اند، اطلاعات مورد نیاز برای حل معماها را می‌توانید لابه‌لای متن و یا در تصاویر پیدا کنید، شما به معلومات خاصی نیاز ندارید، اما بد نیست کمی هشیاری به خرج بدهید.

داستان‌ها با الهام از واقعیت نوشته شده‌اند. اما نمی‌توان کاملاً از درستی داستان‌های قدیمی مطمئن بود. در زمان‌های قدیم دوربین وجود نداشت و بسیاری از متن‌های نوشته شده در آن زمان برای همیشه از بین رفته‌اند داستان‌ها را بخوانید و با دقت به تصویرها نگاه کنید. آیا برای حل معماها آماده هستید؟

خواندن کتاب ۱۹ معمای تاریخی را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

اگر به تلفیقی از تاریخ جهان و سرگرمی علاقه دارید، این کتاب برای شما است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب ۱۹ معمای تاریخی و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب۱۹ معمای تاریخی
عنوان دیگراز تایتانیک تا دراکولا