کتاب ۳۶۵ قدم به سوی اعتماد به نفس
معرفی کتاب ۳۶۵ قدم به سوی اعتماد به نفس
کتاب ۳۶۵ قدم به سوی اعتماد به نفس، کتابی نوشته دیوید لارنس پرستون است که با ترجمه صادق خسرونژاد منتشر شده است.
درباره کتاب ۳۶۵ قدم به سوی اعتماد به نفس
اعتماد به نفس برای خوشـبختی و پیـشبرد زنـدگی حیـاتی اسـت. ایـن امـر موفقیت در کار، زندگی خانوادگی، روابط و فعالیتهای تفریحی شـما و هـر کـار دیگری را که انجام میدهید، تحت تأثیر قرار میدهد. بـزرگتـرین سـرمایه هـرکس بدون شک میزان خودباوری اوست. حتـی بـالاترین ثـروت و شـهرت هـم نمیتواند جانشین ضعف در خودباوری شود.
آدمهایی که کمبود اعتماد بـه نفـس و خودبـاوری دارنـد، همـواره شکـست میخورند. آنها شهامت کمی دارند و از این رو احتمال این که از زنـدگی بهری کافی ببرند هم به همان نسبت، کم است. احتمال دچار شـدن بـه عـوارض ناشی از تنش، از جمله اضطراب، سوء تغذیه و مشکلاتی روحی برای آنها بیـشتر است. کمبود عزت نفس علت اصلی اکثر شکستهای خانوادگی، قصور والدین در انجام وظایفشان و مشکل در روابط با دیگران است. علاوه بـر ایـن بـسیاری از جرایم که ارتباط مستقیم با مصرف مواد مخدر، بیکاری، فقر و بیهدف بـودن در زندگی دارد، همه و همه مستقیماً با ضعف عزت نفس مرتبط هستند.
لارنس پرستون این کتاب را درباره اعتمادبه نفس و برای مخاطب عام نوشته است. همه جوانان، زنان، مردان، دانشآموزان و هرکسی در هر حرفه و رشتهای مخاطب این کتاب است.
پرستون کتابش را در بخشهای مهم زیر دستهبندی کرده است.
- اراده کردن برای کسب اعتماد
- خودهوشیاری
- مطمئن اندیشیدن
- بهرهگیری از ذهن برای اصلاح ذهنیت از خود
- رفتار از سر اطمینان
- ارتباطات مطمئن
هر بخش شامل اطلاعات، دانستنیها و گفتار مشفقانهای است که همراه بـا هفت تمرین، راهنماییهـای عملـی یـا تلنگـری بـرای عمیـق اندیـشیدن آورده شدهاند.
کتاب ۳۶۵ قدم به سوی اعتماد به نفس را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
همه در هر سن و شغلی می توانند از راهنماییهای این کتاب استفاده کنند.
کتاب بسیار خوبی هست در باب اعتماد به نفس،من قبل تر عادت داشتم هر روز یک مقاله انگلیسی درباره اعتماد به نفس پیدا کنم و بخونم(چون فارسی ها محدود و تکراری بود)باید بگم این کتاب مجموعه ی اون مقاله ها
بنظرم نظریات درستی در مورد اعتماد بنفس مطرح شده تو این کتاب، مثلا اینکه اعتماد بنفس ماحصل تجربیات شما از گذشته تا الانه و برای ارتقای اون نیاز به روان درمانی و تقویت خود دارین تا بتونین اون باورهای قدیمی
بهترین کتاب روانشناسی که خواندم . زندگی من از این رو به اون رو کرده فوق العاده هست
کتاب طولانیه ولی واقعا ارزش وقتی که میذاری رو داره چون واقعا کاربردیه الکی نیومده چرت و پرت بگه تو میتونی و از این حرفا.
Awlie👍
کتاب بسیار کتاب عالی ای هست ازین بابت که برخلاف کتابهای دیگه ای که تو این زمینه من مطالعه کردم، این کتاب راهکار های خیلی خیلی زیاد و عالی ای پیشنهاد میده که به صورت عملی میشه تو زندگی استفاده کرد،
کتاب خیلی خوبیه، تونستم نکته برداری مفیدی ازش داشته باشم..👍🏼👍🏼👍🏼