کتاب دو نمایشنامه
نام همهی مصلوبان عیسی است، رؤیاهای رامنشده
معرفی کتاب دو نمایشنامه
کتاب دو نمایشنامه از نمایشنامههای ایوب آقاخانی است. در این کتاب نمایشنامههای نام همهی مصلوبان عیسی است و رؤیاهای رامنشده گردآمدهاند.
ایوب آقاخانی متولد یک آبان ماه سال ۱۳۵۴ در تبریز است. او مدرک تحصیلی کارشناس نمایش با گرایش ادبیات نمایشی از دانشکده هنر و معماری دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی ۱۳۷۸ گرفت و پس از آن در کارشناسی ارشد نمایش با گرایش ادبیات نمایشی از دانشکده هنر دانشگاه تربیت مدرس ۱۳۸۱ تحصیل کرد.
داوری در جشنواره های مختلف و متعدّد تئاتر بر عهدهیاو بوده است (نظیر جشنواره های منطقه ای، جشنواره های استانی، جشنواره های دانشجوئی و دانشگاهی، جشنواره های نمایشنامه خوانی، جشنواره تئاتر فجر و…) و نمایش رادیوئی از ۱۳۷۹ تا کنون.
دبیر نخستین دوره جشنواره نمایشهای کوتاه رادیوییِ «انتخاب»۱۳۸۸.
داور جشنواره دانشگاه آمریکایی بیروت (جشنواره برنامه های رادیویی آسیا و اقیانوسیه) ۲۰۰۹.
بیشترین شهرت آقاخوانی در زمینهی تئاتر است اما او را با بازیاش در سریال داوران و نویسندگی مجموعه دانی و من هم میشناسند.
این کتاب هم دو نمایشنامه از آثار او را به خوانندگان ارائه میکند.
خواندن کتاب دو نمایشنامه را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام علاقهمندان به ادبیات نمایشی پیشنهاد میکنیم
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب دو نمایشنامه و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب: | دو نمایشنامه |
| عنوان دیگر: | نام همهی مصلوبان عیسی است، رؤیاهای رامنشده |