معرفی و دانلود کتاب تکنیک های کاربردی کنترل خوی سرکش نوجوانی (پسران) pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب تکنیک های کاربردی کنترل خوی سرکش نوجوانی (پسران)subscriptionAvailable

کتاب تکنیک های کاربردی کنترل خوی سرکش نوجوانی (پسران)

۵.۰ امتیاز(از ۱ رأی)
علی اصغر عیسی زاده
انتشارات:
انتشارات نظری

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب تکنیک های کاربردی کنترل خوی سرکش نوجوانی (پسران)

تکنیک‌های کاربردی کنترل خوی سرکش نوجوانی کتابی در زمینه روان‌شناسی کودک و نوجوان نوشته علی‌اصغر عیسی‌زاده است. دنیای امروز با دگرگونی‌های پرشتاب خود نوجوانان را با مسئله‌های جدیدی روبه‌رو کرده است که راه حل‌های غلبه بر آنها شاید در الگوی والدین وجود نداشته باشد. بنابراین نیاز داریم از علم روز و تجربه دیروز تکنیک‌های جدیدی را برای رام کردن این خوی سرکش بکار گیریم.

درباره کتاب تکنیک‌های کاربردی کنترل خوی سرکش نوجوانی

علی‌اصغر عیسی‌زاده، روان‌شناس، در این کتاب، راه‌هایی را برای کنترل خوی سرکش نوجوانان پسر معرفی کرده است.

او در کتابش پس از مقدمه به تعریف نوجوان و ویژگی‌های او پرداخته و سپس با برشمردن نیازهای یک نوجوان و وظایف والدین در برابر آن عواملی را که باعث ناهنجاری‌های اخلاقی در نوجوانان پسر می‌شود برشمرده و راهکارهایی برای کنترل آنها ارائه کرده است.

خواندن کتاب تکنیک‌های کاربردی کنترل خوی سرکش نوجوانی را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

تمامی والدینی که فرزندی در سن نوجوانی دارند مخاطبان این کتاب‌اند.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب تکنیک های کاربردی کنترل خوی سرکش نوجوانی (پسران) و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابتکنیک های کاربردی کنترل خوی سرکش نوجوانی (پسران)
موضوعروان‌شناسی کودک و نوجوان
نویسندهعلی اصغر عیسی زاده
انتشاراتانتشارات نظری
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۳۹۲/۰۱/۱۸
فرمت کتابPDF

Narges
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۴/۰۳/۰۲

مطالب کتاب تناقضی با دانسته هلی قبلی نداشت. جنع بندی مفیدی درباره ی خلق‌وخوی نوجوان و ارتباط موثر با او بود. کتاب کارگاهی نیست ولی به عنوان یادآوری نکات لازم در دوره ی نوجوانی ، مفید بود.

قلدری و مشکلات همراهتصویر جلد کتاب قلدری و مشکلات همراه
یوسف نعمتیان
اعتیاد مشاوره و درمانتصویر جلد کتاب اعتیاد مشاوره و درمان
فرشاد بهاری
نظریه‌ی ذهن و لوب فرونتالتصویر جلد کتاب نظریه‌ی ذهن و لوب فرونتال
نعیمه ماشینچی عباسی
کلیدهای آموختن درباره کودکان کم توجه و بیش فعال ADD/ADHDتصویر جلد کتاب کلیدهای آموختن درباره کودکان کم توجه و بیش فعال ADD/ADHD
ترانه بهبهانی
نگاهی به توانبخشی شناختی با تمرکز بر اختلال نقص توجه – بیش فعالیتصویر جلد کتاب نگاهی به توانبخشی شناختی با تمرکز بر اختلال نقص توجه – بیش فعالی
مسعود علیزاده
مهارت های جدید برای تربیت من دیگر منتصویر جلد کتاب مهارت های جدید برای تربیت من دیگر من
عباس قانع عزآبادی
مقدمه ای بر مشاوره و روان درمانیتصویر جلد کتاب مقدمه ای بر مشاوره و روان درمانی
سیداحمد احمدی
چگونه به کودکان بیش‌فعال/کم‌توجه کمک کنیم؟تصویر جلد کتاب چگونه به کودکان بیش‌فعال/کم‌توجه کمک کنیم؟
کیت ای اسپورر
اصول روان‌شناسی مدرسهتصویر جلد کتاب اصول روان‌شناسی مدرسه
الهام نظری‌ریزی
اصول اساسی مشاوره مدرسهتصویر جلد کتاب اصول اساسی مشاوره مدرسه
رضا منظری توکلی
نوجوانانمان را دریابیم؟تصویر جلد کتاب نوجوانانمان را دریابیم؟
حامد اختیاری
۱۰۰ پرسش و پاسخ درباره اختلال نقص توجه - بیش فعالی (ADHD) کودکان و نوجوانانتصویر جلد کتاب ۱۰۰ پرسش و پاسخ درباره اختلال نقص توجه - بیش فعالی (ADHD) کودکان و نوجوانان
راس. دی. ناس
اختلالات اضطرابی: هراس و وسواس و داروهای ضداضطرابتصویر جلد کتاب اختلالات اضطرابی: هراس و وسواس و داروهای ضداضطراب
امیرمسعود احمدی
اعتیاد و دانش‌آموزان ماتصویر جلد کتاب اعتیاد و دانش‌آموزان ما
حامد اختیاری
کفایت اجتماعی؛ کودکان با ناتوانی های یادگیریتصویر جلد کتاب کفایت اجتماعی؛ کودکان با ناتوانی های یادگیری
مارگارت سیمرود-کلیکمن
کلید طلایی مدیریت استرس برای افزایش تاب آوریتصویر جلد کتاب کلید طلایی مدیریت استرس برای افزایش تاب آوری
آزاده سهرابی
برنامه‌ مصاحبه‌ اختلال‌های اضطرابی؛ نسخه‌ بزرگسالان و راهنمای درمانگرتصویر جلد کتاب برنامه‌ مصاحبه‌ اختلال‌های اضطرابی؛ نسخه‌ بزرگسالان و راهنمای درمانگر
تیموتی ای.بروان