معرفی و دانلود کتاب تربیت جنسی pdf + خلاصه رایگان

راهنمای والدین برای پاسخ به پرسش‌های کودکان ۵ تا ۱۴ ساله

۲.۳(از ۱۵ امتیاز)

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب تربیت جنسی

کتاب تربیت جنسی نوشته سهیلا خورشیدی و مسعود پاینده‌فرد است. این کتاب راهنمای والدین برای پاسخ به پرسش‌های کودکان ۵ تا ۱۴ ساله است.

یکی از بزرگترین مسئوليت‌های تربيتی والدین، دادن پاسخ‌های مناسب به سؤلات فرزندانشان در مورد منشأ تولد، چگونگی به دنيا آمدن، جنسيت و سؤالات دیگری ازاین دست است كه در سنين مختلف برای كودكان و نوجوانان مطرح می‌شود. بر این اساس روان شناسان كودک و نوجوان توصيه می‌كنند كه والدین پيش از بلوغ به فرزند خود اطلاعات لازم را درباره پدیده بلوغ و تأثيرات آن بدهند و او را در جریان اتفاقاتی كه در آینده برای او پيش می‌آید، بگذارند؛ اما آنچه بسياری از والدین را دچار نوعی سردرگمی و نگرانی میكند چگونگی مواجهه و پاسخگویی درست به سؤالات جنسی كودک است آن هم به شکلی كه اطلاعات لازم را تا حد قانع شدن به كودک داده از كنجکاوی بيشتر اونيز جلوگيری شود و از همه مهم‌تر اینکه پاسخ‌های داده شده براساس مبانی اعتقادی و فرهنگی خانواده وجامعه محل رشد كودک باشد. کتاب تربیت جنسی به خانواده‌ها کمک می‌کند اطلاعات کامل و دقیقی در اختیار داشته باشند تا بتوانند به کودکانشان پاسخ‌گو باشند.

خواندن کتاب تربیت جنسی را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به معلمان و والدینی که تربیت فرزندان برایشان مهم است پیشنهاد می‌کنیم

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب تربیت جنسی و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:تربیت جنسی
تعداد صفحه‌ها:۱۳۶ صفحه
قیمت کتاب:۵۵۰۰۰ تومان

توصیه نمی‌کنم.
۱۴۰۴/۰۱/۰۶

با سلام از نویسنده محترم خواهش میکنم کتاب خود را بازنویسنی کنه، فقط کافیه یکبار خودش با دقت این کتاب رو بخونه تا ببینه چقدر مطالب به صورت پراکنده و درهم آورده. فقط یکی از فصل ها دارای نطم بود، اون...بیشتر

توصیه نمی‌کنم.

کلیدهای مقابله با اضطراب در کودکان و نوجوانان
کاتارینا ماناسیس
بازی های مدیریت خشم برای کودکان
آمبر مورگان
تأثیر طلاق بر فرزندان (فرزندان طلاق ۱)
گری نیومن
کلیدهای تربیت فرزند در خانواده های تک سرپرست
کارل پیک‌هارت
کودکان و سرکشی: چگونه والدین و مربیان می‌توانند سرکشی کودکان را در مدرسه کاهش دهند
کن ریگبی