کتاب زندگی زیبای من
معرفی کتاب زندگی زیبای من
کتاب زندگی زیبای من، کتابی دربارهی صلح، زشتی و زیبایی و فلسفهی زندگی انسان است. در کتاب زندگی زیبای من سه داستان از سه نویسندهی بزرگ، دیوید کالی، پردراگ چیچوواتسکی و یاهوی لو آمده است.
کتاب زندگی زیبای من با ترجمهی شهابالدین عباسی در اختیار شما قرار دارد.
دربارهی کتاب زندگی زیبای من
کتاب زندگی زیبای من، شامل سه داستان است که به دست نویسندگان مختلف نوشته شده است. داستان اول کتاب زندگی زیبای من، داستان دشمن از دیوید کالی است. داستانی دربارهی زیبایی صلح و کثیفی جنگ و پیامدهای آن. داستان احترام به زندگی، احترام به مرگ از پردراگ چیچوواتسکی دربارهی جنگ و اثراتی است که خشونت ناشی از جنگ بر روان انسانها میگذارد. داستان سوم کتاب به اسم بنیآدم اثر یاهوی لو دربارهی خوبیهای خرد و خدمت به دیگران است.
کتاب زندگی زیبای من را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
داستانهای کتاب زندگی زیبای من برای کودکان و نوجوانان جذاب و خواندنی است. اگر دوست دارید مفاهیم عمیق را در سادهترین مثالهای ببینید، کتاب زندگی زیبای من را انتخاب کنید.
بخشی از کتاب زندگی زیبای من
دشمن وجود داره، اما من هیچ وقت ندیدمش.
هر روز صبح، به اون شلیک میکنم. بعد هم اون به من شلیک میکنه.
ما بقیهی روز رو پنهان میمونیم و انتظار میکشیم.
من حتی وقتی گرسنهام، انتظار میکشم. برای قهوه و غذا آتیش درست نمیکنم. وقتی مراقب نیستم، دشمن میتونه یواشکی نزدیک بشه و من رو بکشه.
اما بعضی وقتها اونقدر گرسنهم میشه که آتیش درست میکنم. به محض اینکه این کار رو میکنم، دشمن هم آتیش درست میکنه.
من و دشمنم، به غیر از گرسنگی، هیچ وجه مشترکی با هم نداریم. اون یه حیوون وحشییه. رحم و شفقت سرش نمیشه. من این رو میدونم، چون توی دفترچه راهنمام خوندم.
خیلی وقتها پیش، تو روز اول جنگ، یه دفترچه راهنما و یه اسلحه به ما دادن. تو دفترچه همه چیز راجع به دشمن توضیح داده شده. دفترچه میگه ما باید دشمن رو بکشیم، پیش از اینکه اون ما رو بکشه...
فهرست
- مقدمه
- دشمن
- احترام به زندگی، احترام به مرگ
- بنیآدم
خیلی حس خوبی داره خواندن این کتاب . پیشنهاد میشه برای همه کسایی که علاقه مند به مبحث جنگ و صلح هستند
تحلیل خوبی داشت از زندگی انسانیت و جنگ، دو تا کتاب و دو تا انیمیشن رو تحلیل کرده من که تحلیل شون رو دوست داشتم
بدکدنی
سلام.عیدی روزی یک کتاب رایگان برای نوجوانان چطوریه؟ ! .روز اول با کد shahrdari-tehranگرفتم .روز دوم میگه قبلاً استفاده شده؟ لطفاً راهنمائیم بفرمایید.