معرفی و دانلود کتاب صبح‌ به خیر همسایه pdf + خلاصه رایگان

انتشارات:
نشر کتاب چ

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب صبح‌ به خیر همسایه

کتاب صبح به خیر همسایه نوشته دیوید کالی با ترجمه رضی هیرمندی توسط نشر چشمه منتشر شده است. کتاب صبح به خیر همسایه ماجرای چند حیوان است است که با مشارکت با هم کیک می‌پزند. همکاری و مشارکت درون‌مایه اصلی کتاب است.

درباره کتاب صبح به خیر همسایه

موش کوچک برای صبحانه نیاز به تخم‌مرغ دارد راه می‌افتد سراغ دیگر حیوانات جنگل می‌رود هر کدام یکی از وسایل کیک را دارند و تصمیم می‌گیرند با هم به راه بیفتند و بقیه وسایل را جمع کنند تا بتوانند برای صبحانه کیک درست کنند. کتاب همیاری و همکاری و کار گروهی را به کودک می‌آموزد و با عکس‌های جذاب او را با خود همراه می‌کند.

خواندن کتاب صبح به خیر همسایه  را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

کودکان و نوجوانان علاقه‌مند به ادبیات داستانی و والدینی که دوست دارند برای فرزندانشان قصه بخوانند، مخاطبان اصلی این کتاب‌اند.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب صبح‌ به خیر همسایه و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابصبح‌ به خیر همسایه
فرمت کتابPDF
برچسبکمپین دنیای قشنگ تو - ۹۸، کمپین دنیای قشنگ تو - ۹۹

soode
۱۳۹۹/۰۱/۰۴

به زیبایی کار گروهی، اهمیت نقش هر عضو و زیبایی دوستی و همکاری را، با متن و تصاویر زیبا، عرضه کرده.

Mahdi Hoseinirad

Arefe
۱۳۹۹/۰۷/۱۷

عالی بود.

۱۳۹۹/۰۲/۱۷

برنا کوچولو میگه: آموزنده و جالب بود آیلا کوچولو میگه: دوستانه و جذاب بود.

شوان

۱۴۰۱/۱۰/۱۵

داستان جالبی داشت ارزش کار گروهی و البته احترام به تلاش یکدیگر

کنکاش
۱۳۹۹/۱۲/۲۹

داستان به خوبی کار گروهی و نتیجه آن را به شیرینی یک کیک نشان می دهد.در عین حال نقش آفرینی متفاوت در گروه را بیان می کند.به نظرم برای کودکان بالای ۵سال شیرین خواهد بود.

فاطمه
۱۳۹۹/۱۱/۲۳

کتاب برای پسر ۳ ساله من جذاب بود و سیر کتاب را دوست داشت. وجود تکرار در داستان باعث لذت بیشتر در بچه های این سنین میشه و پسر من جملات تکرار شونده رو خودش حفظ کرده و داستان رو...بیشتر

نلین
۱۴۰۵/۰۲/۱۳

عالی بود. تصویرگری کتاب خیلی ناز و قشنگ بود. داستان ریتم یواش و کلمات تکرار میشدن که برای قصه خواب مناسبه و بچه زود خوابش می‌بره

maryam & rasool
۱۴۰۴/۱۲/۲۷

کتاب زیبایی بود .مفهموم همکاری در غالب داستان زیبا تعریف شده .و در کل جذابیت داشت.

*samira*^-^
۱۴۰۴/۱۲/۱۶