کتاب همچون یک داستان
معرفی کتاب همچون یک داستان
کتاب همچون یک داستان نوشته دانیل پناک با ترجمه بیتا خلیلی و منصوره شجاعی منتشر شده است. این کتاب که زبانی طنز دارد با نگاهی اجتماعی سعی به بررسی باورها و اعتقادات سنتی مردم دارد.
درباره کتاب همچون یک داستان
این کتاب یک نقد طنازانه است به سنتها و باورهای غلطی که تعلیم و تربیت فرهنگ کشور نویسندهها آنها را ساخته است و دههها مردم را وادار به اطاعت از آن میکند. کتاب با زبانی طنز سختترین و خشکترین اصول و مفاهیم آموزش و پرورش را در ارتباط با مطالعه به نقد کشیده است. این کتاب در چهار بخش منتشر شده است. وی نظریههای خویش را در قالب چهار بخش تولید کیمیاگر؛ باید مطالعه کرد (جزماندیشی)؛ پیش به سوی خواندن و قرائت ما از ده فرمان (یا حقوق زوالناپذیر خواندن) ارائه کرده است. نویسنده سعی دارد به تمام خوانندگان بگوید روشهای آموزشی امروز فقط کودکان و نوجوانان را از خواندن و یاد گرفتن متنفر میکند.
خواندن کتاب همچون یک داستان را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام علاقهمندان به ادبیات داستانی پیشنهاد میکنم
بخشی از کتاب همچون یک داستان
نخستین چیزی که در لحظههای بیخوابی به یادمان میآید، شبهای داستانخوانی و قصهگویی، کنار تخت کودکیاش ــ در ساعتی مشخص و با حرکاتی ثابت و همیشگی است ــ عبادت شبانگاهان، دمی برای رسیدن به آرامش، از پسِ روزی پرهیاهو، لحظه پیوندی بدون شرط، سکوت معنادار پیش از گفتن کلام آغازین یک قصه، که سرانجام در طنین صدایمان برایش گفته میشود و قطعههایی از آیین شباهنگام. آری؛ قصهای که هر شب خوانده میشد، زیباترین روش برای عبادت شبانگاهی بدون هیچ چشمداشتی و نه همچون مناسک آدمیان در ازای بخشش گناهان خویش، هیچکس در پی واداشتن کسی به اعتراف گناهی نبود، هیچکس در پی تصاحب تکهای از بهشت نبود، این گاهِ به هم پیوستن بود. تنها گواه میان ما، کتاب بود، بهشتِ یگانه: همدلی و صمیمت. بدون شناختن آن هیچگاه به نقش اصلی قصه و حتی بیشتر به نقش اصلی هنر پی نخواهیم برد و آن هیچچیز نیست مگر چیرگی صلح بر عناد آدمیان.
عشق در پوستهای نو.
به رایگان.