کتاب زیبا چیست؟ زیبا کیست؟
معرفی کتاب زیبا چیست؟ زیبا کیست؟
کتاب زیبا چیست؟ زیبا کیست؟ نوشتهی اتان بوریتزر است و معصومه انصاریان آن را به فارسی ترجمه کرده است.
این کتاب با طرح پرسشهایی ساده، تلاش میکند تا خوانندهی کوچکش را به فکر کردن دربارهی زیبایی وا دارد.
دربارهی کتاب «زیبا چیست؟ زیبا کیست»
موضوع اصلی کتاب زیبا چیست؟ زیبا کیست؟ یافتن زیباییها است. ما چطور میتوانیم بگوییم چه چیزی زیباست؟ زیبایی را در پروانهای که بالهایش را باز کرده است میبینیم یا در گل سرخی که در نور میدرخشد؟ آیا زیبایی میتواند در یک کیک تولد شکلاتی پنهان شده باشد؟ شاید ما زیبایی را در صورت کسی ببینیم. اما اگر چهرهای خالی از زیبایی ظاهری بود، باز هم زیبا به شمار میرود؟ چطور میتوانیم زیبایی را ورای ظاهر انسانها ببینیم؟ آیا زیبایی در ویژگیهای درونی ما وجود دارد؟ شاید دوستی، صلح، بخشندگی و شجاعت، همه و همه زیبایی به نظر برسند. اتان بوریتزر در کتاب زیبا چیست؟ زیبا کیست؟ تلاش کرده تا پاسخی برای این پرسش پیدا کند. او با پرسیدن سوالهای ساده، مخاطبش را به فکر فرو میبرد و در نهایت مفهوم زیبایی را به خوبی ترسیم میکند. تصاویر لطیف هم به دو چندان شدن لذت کتاب، حین خواندن کمک میکنند.
کتاب «زیبا چیست؟ زیبا کیست؟» را به چه کسانی پیشنهاد میدهیم:
اگر به دنبال مفهوم زیبایی میگردید، اگر تلاش میکنید تا زیبایی را تنها یک ویژگی ظاهری نبینید و دوست دارید دربارهی زیبایی با فرزندان یا دوستانتان گفتگو کنید، کتاب زیبا چیست؟ زیبا کیست؟ برای شما مناسب و خواندنی است.جملاتی از کتاب «زیبا چیست؟ زیبا کیست؟»
چه چیزی زیباست؟
پروانه ای با بال های رنگارنگ؟
گل سرخی که در نور خورشید می درخشد؟
یا طاووسی با پرهای رنگ به رنگ، کدام زیباست؟
چه چیزی زیباست ؟
یک کیک تولد بزرگ شکلاتی؟
به نظرتو همه کیک های تولد زیبا نیستند؟
آیا فقط چیزهایی که تو می توانی ببینی زیبا هستند؟
نگاهی عمیق و فلسفی به زیبایی دارد و مخاطب را به وجه های مختلف زیبایی ظاهری و سپس زیبایی های درونی سیر می دهد.خیلی خوش خوان است ولی برای درک مطالب روان و مصادیق ساده بیان شده کودک ۱۰سال به