دانلود و خرید کتاب آزادسازی انسان و جهان در اندیشه های راهبردی پیامبر(ص) ابوالقاسم حسینجانی ترجمه منیره مصطفی‌لو
تصویر جلد کتاب آزادسازی انسان و جهان در اندیشه های راهبردی پیامبر(ص)

کتاب آزادسازی انسان و جهان در اندیشه های راهبردی پیامبر(ص)

معرفی کتاب آزادسازی انسان و جهان در اندیشه های راهبردی پیامبر(ص)

ابوالقاسم حسینجانی میاندهی(متولد ۱۳۲۸ -بندر انزلی(کتاب آزادسازی انسان و جهان در اندیشه‌های راهبردی پیامبر(ص) را در 23 فصل بر اساس مستندات قرآنی و فرمایشات پیامبر اکرم(ص) در نهج‌الفصاحه نگاشته است. خودش در باره کتاب می‌گوید:نگاه غالب در این کتاب جهانی بوده و روی سخنم با کلیه مردم جهان است، نه مسلمانان به صورت خاص. ابتدا انسان را از دیدگاه پیامبر(ص) بررسی کرده و سپس خانواده جهانی را با استناد به این سخن پیامبر(ص) «الناس کلهم عیال‌الله»‌ بررسی کرده‌ام. در مجموع روی انسان به عنوان فردی که تنها ساکن زمین است از نگاه پیامبر کار کرده‌ام و در بعد کلان‌تر خانواده جهانی را مطرح کرده‌ام و برای طرح موضوع خانواده جهانی به یکی از سخنان پیامبر استناد کردم که « النّاس کلّهم عیال اللَّه » یعنی همه مردم عیال و خویشان خدا هستند. پیامبر تمام عمر و امکاناتش را فدا کرد تا انسان را نجات دهد و انسان آزاد شود. انسان تا از نظر فکری و ذهنی آزاد نشود، جهان هم آزاد نمی‌شود، شرط اولیه آزادسازی جهان، آزادسازی انسان است تا انسان در جای شایسته خودش قرار بگیرد در فصلی که عنوان «جهان فرصت حیاتی انسان» دارد، با این جمله‌ها روبه‌رویید: روزمرگی بن‌بست زندگی‌ست. در شوره‌زار روزمرگی‌های بی‌طراوت، بذرهای خلاقیت و شکوفایی را نمی‌شود افشاند. بعضی وقت‌ها برای آن که بهتر ببینیم، لازم می‌شود که چشمانمان را ــ هم حتی ــ کاملاً ببندیم، و در آرامش و سکوت، به دور از بحران‌زدگی‌ها و همهمه‌ها و هیاهوها، به خویشتن‌مان برگردیم؛ و بیندیشیم و ببینیم که: چه باید کرد؟ پیامبر عزیز، سرآغاز پرستش و بندگی کردن را ــ هم ــ سکوت کردن و خاموشی گزیدن تعریف کرد: اول‌ العباده‌ الصمت / نهج‌الفصاجه / ش 976 سکوت، ابتدای عبادت است. سکوت، تمرین تنهایی‌ست. سکوت کردن، اقدام مصممانه‌یی برای درآمدن در هوای تازه‌ی فکرها و فرصتهاست: ... زندگی مدیریت بحران‌هاست. زندگی، طرحی نو درانداختن است. چاپ نخست کتاب «آزادسازی انسان و جهان در اندیشه‌های راهبردی پیامبر (ص)»، اثر ابوالقاسم حسینجانی، همراه با ترجمه منیره مصطفی‌لو و تابلوهای خوشنویسی سیدعلی‌اکبر حسینی را انتشارات هزاره ققنوس با همکاری مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در دو هزار نسخه به چاپ رسانده است.
نظری برای کتاب ثبت نشده است
حافظ گفتا، که: مستِ "می"، باید بود مولانا گفت: مستِ "نی"، باید بود تا هست محّمد و، نگاهِ نابش- من می‌گویم، که: مستِ "وی"، باید بود!
چڪاوڪ
من، نگران چیزهایی که نمی‌دانید، نیستم؛ امّا باید دید- همان چیزهایی را که می‌دانید، چه گونه، به کار می‌برید!
چڪاوڪ
راه‌ها و راه حل‌های تازه به تازه، تا خُدا خُداست، هماره وجود دارد.
چڪاوڪ
روز مّرگی، بن بستِ زندگی ست.
چڪاوڪ
نماز، همه‌اش برای همین ست که بگوید: نمی‌شود نرفت، نمی‌شود در راه نبود، نمی‌شود انتخاب نکرد، نمی‌شود نبود، نمی‌شود کاری نکرد، نمی‌شود خاصّیت نداشت، و نمی‌شود به درد نخورد
چڪاوڪ
بعضی از مردمان، "کلیدهای خوبی"‌اند و، " قُفل‌های بدی"؛ و بعضی دیگر: "کلیدهای بدی"‌اند و، "قُفل‌های خوبی" خوشا به حال آن کس که خُدا "کلیدهای خیر خواهی و خوشی" را در دستان او نهاده، و بدا به حال آن کس که خُدا "کلیدهای شومی و شرارت" را به دستانِ او سپرده است!
چڪاوڪ
قُرآن، کتابِ اندیشمندی و اندیشه گری و عقلانّیتِ ماست. نمی‌‌شود کاملاً عَقلانی و عُقلایی نیندیشید، امّا قرآن را فهم کرد: وَ ما یذَّکرُ اِلاّ اوُلُوا اْلَالْبابِ! [ قرآن عزیز: ۳ (آل عمران) /۷ ]
چڪاوڪ
همه‌ی حرف دین- و راهِ انبیا- جز این، چیزِ دیگری نیست: بر خاستن، حرکت کردن، به راه درآمدن، راهی شدن، رفتن، رفتن، رفتن؛ و جهت مندانه، توانمندی‌های خویش را، به کار گرفتن؛ و قبله داشتن، و به قابلیت‌های روز افزون، روی کردن...
چڪاوڪ
هر کلمه، یک "تفکر" است. هر کلمه، یک "جهان بینی" ست.
چڪاوڪ
سکوت، ابتدای عبادت است.
چڪاوڪ
برنامه ریزی کردن، نوعی " آینده سازی" ست؛ شما وقتی که دارید برنامه ریزی می‌کنید – در حقیقت- دارید"آینده" را، به زَمانِ "حال"، انتقال می‌دهید؛ تا که بتوانید، "همین حالا"، کاری برای "آینده" بکنید!
محمدعلی شیرین پور
"بازگشت به عقل"، فراگرترین فراخوانِ محّمدی ست؛ و چه نقطه‌ی عطفی، پویاتر و پایدارتر از آن، برای تازه گردانی و آزادسازی و بیدارگری‌ها!
چڪاوڪ
تماشا کردن و تماشاگری، راه حلی، برای رسیدن نیست. رسیدن، پُختگی و پایداری‌های بیش‌تری را طلب می‌کند. رسیدن، حرکت می‌خواهد.
چڪاوڪ
فرصت‌های وقت گذرانی و دُنیا چرانی، که فُرصت نیست. فرصتِ آدم، همه‌ی زندگی اوست. فرصتِ انسان، همه‌ی بود و نبودِ اوست. فٌرصت- دقیقاً – آن عامل و عُنصری ست که در نبودِ آن، با وجودِ همه‌ی عوامل و عناصر دیگر، هیچ کاری نمی‌توانید کرد. فُرصت، حیاتِ شماست.
چڪاوڪ
فرصت هرچه که باشد، مطمئناًً، از جنسِ "زمان" ست. فرصت هر چه که باشد، حتماً، یک "گُذار" است. نمی‌شود "گُذشت" و "گُذران" و "گُذار" را فهم نکرد، امّا "فُرصت" را فهم کرد.
چڪاوڪ
همه چیز، از ذهن و زبان مان، ریشه می‌گیرد. "گُفتن"، ریشه‌ی "شدن" ست...
چڪاوڪ
زندگانی، یک عقلانّیت است.
چڪاوڪ
صراط مستقیم، راهبردِ خدایی آدمی ست.
چڪاوڪ
درست است که مردمان، کارهای نیک، فراوان می‌کنند- امّا پاداشِ آنان را، در روز قیامت، فقط به قدر عقل‌هاشان می‌دهند.
چڪاوڪ
عقل، جمع بندی زندگی ست: بازتعریفِ همه‌ی اشتراک‌ها و نقاطِ متمرکز و مورد نیاز بشر؛ مرکزِ ثقل و وزنِ انسان، در معادله‌ی موزون و پایدارِ جهان؛ نقطه‌ی تلاقی همه‌ی تمرکزها و تعادل‌ها...
چڪاوڪ

حجم

۷۸٫۱ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۳

تعداد صفحه‌ها

۱۹۲ صفحه

حجم

۷۸٫۱ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۳

تعداد صفحه‌ها

۱۹۲ صفحه

قیمت:
۱۸,۰۰۰
تومان