کتاب مقدس و نامقدس (تقدسزدایی از عالم و دنیای قشنگ نو)
خواندن نظراتمعرفی کتاب مقدس و نامقدس (تقدسزدایی از عالم و دنیای قشنگ نو)
«مقدس و نامقدس (تقدسزدایی از عالم و دنیای قشنگ نو» اثر اسماعیل شفیعی سروستانی (-۱۳۳۷) دربارهی مسائلی در زندگی ما انسانها سخن میگوید که بیتوجه از کنار آنها رد میشویم در حالی که در زندگی ما نقش مهمی بازی میکنند و حتی در سرنوشت ما مؤثرند. مقدساتی همچون کتابهای مقدس و الهی، خانههای مقدس، مکانهای مقدس و افراد مقدسی که در زندگی مدرن و مادی، جزو امور روزمرهی ما است و بدین ترتیب، نه تنها اثرش را در حیات ما از دست دادهاست، بلکه ما را به ورطهای مبتلا میکند که ارزشهای الهی را زیر پا گذاشته و منتظر عقوبتش بمانیم....
اسماعیل شفیعی سروستانی در این کتاب به روشنی انواع مقدسات را نام برده و دلیل مقدس بودنش را توضیح داده و آنگاه به زیبایی تحلیل کردهاست که چرا این مقدّسات در زندگی ما روزمره و عادی شدهاست و در نهایت اثرات این تغییر حالت را برمیشمرد.
«مقدس و نامقدس» از کتابهایی است که دربارهی مهمترین نقاط مغفولمانده در حوزه نظری و عملی انسانها سخن میگوید: نکاتی که در لایههای زیرین حیات این دنیایی، مانده و تغییر و تحول صورتهای مادی، قادر به بیاثر یا کم اثر ساختن نقشآفرینی آنها در حیات فردی و اجتماعی فرزندان آدمی نمیباشد.
همه ما عادت کردهایم که به سادگی از کنار کنشها و واکنشهای کوچک پیرامون خود در مناسبات و معاملات فردی و اجتماعی و حتی سیاسی بگذریم و گاه هر عمل را حقیر، بیاثر و بیارتباط با سایر حوادث تعریف میکنیم. در حالیکه در واقع، چنین نیست. نظریه آشوب که امروزه، در «فیزیک کوآنتوم» مورد بررسی قرار میگیرد، با استفاده از استدلالهای ریاضی توضیح میدهد که از کنار هیچ عملی، حتی بال زدن یک پروانه کوچک در این سوی زمین، نمیتوان گذشت؛ زیرا زنجیرهای از رخدادها، سرانجام، بروز طوفانی وحشتناک در دیگر سوی زمین را سبب میشوند؛ حتی اگر نخواهیم باورشان کنیم.
واقعة نهایی، برآیند نهایی زنجیره وقایع ریز و درشتی است که در طول زمان شکل گرفته و از معرض دید ما پنهان ماندهاند.
حصن حصین
موقعیت آخرالزمانی شیعیان و چهار خط استراتژیکاسماعیل شفیعی سروستانی
ناخودآگاه جمعی در عصر علوم اعصابهالی بث دورچسلگ
شومنبهزاد بهزادپور
یداللهگریس هالسل
زنجیرهای نامرئی (بحران فراگیر در شرق اسلامی و جهان تکحکومتی)اسماعیل شفیعی سروستانی
راز فروپاشی فرهنگها و تمدنهااسماعیل شفیعی سروستانی
ثمراتی از بذل مهجه در کربلای ثاراللهحسن انصاری زاده
درآمدی بر نقد مبادی علوم جدیداسماعیل شفیعی سروستانی
تفکر، فرهنگ و ادب، تمدناسماعیل شفیعی سروستانی
تاریخ فرهنگی قبیله لعنت (جلد سوم، بنی اسرائیل و پیامبری)اسماعیل شفیعی سروستانی
شهیدهفاطمه محمدقلی
اشراف سیاهجان کلمن
جاهلیت مدرن در رویارویی با امام زمان (ع)
اسماعیل شفیعی سروستانی
قوم نشانشده (نقش ایران و ایرانیان در واقعه شریف ظهور)اسماعیل شفیعی سروستانی
تاریخ فرهنگی قبیلهی لعنت، جلد هشتم (ایلومیناتی، سیزده خاندان تاجدار، سیزده خط خونین)اسماعیل شفیعی سروستانی
تاریخ فرهنگی قبیله لعنت، جلد اول: (بنمایه رویگردانی از خدا)اسماعیل شفیعی سروستانی
بنیاسماعیل، بنیاسرائیل و آخرالزماناسماعیل شفیعی سروستانی
پیشگویی ها و آخرالزماناسماعیل شفیعی سروستانی
محرمانه، مستقیماسماعیل شفیعی سروستانی
بوی مهربانیاسماعیل شفیعی سروستانی
تاریخ فرهنگی قبیله لعنت (جلد دوم، کاهنان معبد جادو)اسماعیل شفیعی سروستانی
تاریخ فرهنگی قبیله لعنت (جلد چهارم، الیگارشی حاخامی، تلمود و کابالا)اسماعیل شفیعی سروستانی
درآمدی بر تاریخ فراماسونری در ایران
حامد الگار
پایتختی یهود، زمینه ساز جولت جهانی یهوداسماعیل شفیعی سروستانی
اتوپیا، دستوپیا و دولت کریمه مهدویاسماعیل شفیعی سروستانی
پروژهی مسیح یهودی و نظم نوین ماسونینصیر صاحبخلق
بنیاسماعیل، بنیاسرائیل و آخرالزماناسماعیل شفیعی سروستانی
تاریخ فرهنگی قبیله لعنت (جلد هفتم، فراماسونری در صحنه حیات سیاسی، اجتماعی ملت ها)اسماعیل شفیعی سروستانی
جهان صفحهی شطرنج سازمانهای سرّیسید شاهپور حسینی
میراث اسطوره هاجورجی کنعان
دانش مسلمانانسهیلا صلاحی اصفهانی
موضوعات جالبی داشت اما متنش جوری بود که خیلی جذبم نمیکرد واسه خوندن...
این کتاب عالیه
مباحث موجود در کتاب راهنمای بسیار خوبی برای درک معنا و مفهوم حقیقی قداست و تقدس است. بیان شیوای نویسنده، خواننده را در فهم مطالب موجود در کتاب بسیار یاری می کند. استاد شفیعی در این کتاب نیز حق مطلب
خیلی خوب است. حتما مطالب تازه و نگاه نویی را خواهید خواند..