کتاب بوی بهبود
معرفی کتاب بوی بهبود
«بوی بهبود» گزیدهای از اشعار مهدوی و شاعرانههایی است که ابوالقاسم حسینجانی انتخاب کرده و آن را تقدیم نموده به تمامی نوجوانان و جوانان کشور و همهی کسانی که خود را در جرگهی منتظران میدانند و سخنان خویش را شما میتوانید در این کتاب از شاعران گذشته و معاصر این مرز و بوم و حتی شاعرانی که پارسیگویند و ایرانی نیستند اشعاری را بیابید. امید که این کتاب طبع لطیف امام عصر علیه السلام را بیاراید و مورد استفادهی منتظران حضرتش قرار گیرد: «بوی بهبود» گزیدهای از اشعار مهدوی و شاعرانههایی است که ابوالقاسم حسینجانی انتخاب کرده و آن را تقدیم نموده به تمامی نوجوانان و جوانان کشور و همهی کسانی که خود را در جرگهی منتظران میدانند و سخنان خویش را شما میتوانید در این کتاب از شاعران گذشته و معاصر این مرز و بوم و حتی شاعرانی که پارسیگویند و ایرانی نیستند اشعاری را بیابید. امید که این کتاب طبع لطیف امام عصر علیه السلام را بیاراید و مورد استفادهی منتظران حضرتش قرار گیرد. شعری از زندهیاد «قیصر امینپور» : چشمها: پُرسشِ بیپاسخِ حیرانیها دستها: تشنهٔ تقسیمِ فراوانیها! با گُلِ زخم، سرِ راهِ تو، آذین بستیم باغهای دلِ ما: جای چراغانیها. حالیا: دستِ کریمِ تو، برای دلِ ما ـ سرپناهیست؛ در این بیسر و سامانیها! وقتِ آن شد، که به گُل حُکم شکفتن بدهی ای سرانگشتِ تو، آغازِ گُل افشانیها!... *** فصلِ تقسیمِ گُل و، گندم و، لبخند رسید: فصلِ تقسیمِ غزلها و، غزلخوانیها! *** سایهٔ اَمنِ کسای تو، مرا بر سر بَس تا پناهم دهد ـ از وحشتِ عُریانیها چشمِ تو: لایحهٔ روشنِ آغازِ بهار؛ طرحِ لبخندِ تو: پایانِ پریشانیها!
عالی