کتاب دویی گربهی کتابخانه
معرفی کتاب دویی گربهی کتابخانه
کتاب دویی گربهی کتابخانه نوشته ویکی مایرون و برت ویتر با ترجمه اطلسی خرامانی توسط انتشارات کتاب کوله پشتی منتشر شده است این کتاب ماجرای زنی بهنام ویکی مایرون است که گربهای را پیدا میکند.
درباره کتاب دویی گربهی کتابخانه
در یک شب سرد زمستانی بچه گربهای کوچک و نارنجی به کتابخانه عمومی اسپنسر آیووا پناه میبرد و صبح روز بعد مدیر کتابخانه ویکی مایرون او را پیدا میکند، ویکی مادر تنهایی است که مشکلات بسیاری دارد. مشکلاتی مانند همسر الکلی، مرگ اعضای نزدیک خانوادهاش و سرطان سینه. اسم گربه را دویی میگذارد و گربه با سرعت جای خودش را در قلب اعضای کتابخانه باز میکند. او میداند کجا باید باشد و به کی نزدیک شود. دویی کمکم مشهور میشود و شهرت جهانی پیدا میکند. کتاب دویی گربهی کتابخانه نشان میدهد دویی فقط یک گربه نیست بلکه مایه افتخار کشاورزانی است که زمان طولانی برای رهایی از مشکل اقتصادی تلاش میکنند.
خواندن کتاب دویی گربهی کتابخانه را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
اگر به ادبیات داستانی مدرن و شناخت جوامع مختلف علاقه دارید این کتاب را به شما پیشنهاد میکنیم
بخشهایی از کتاب دویی گربهی کتابخانه
وقتیکارش تمام شد؛ غذا، آب و دستشویی، گذاشتم کارکنان او را در آغوش بگیرند. مانند قهرمانی پیروز دستبهدست میشد. وقتی همه بازگشت دویی را به خانه خوشامد گفتند، او را بیرون بردیم تا به عموم نشان دهیم. بیشترشان اصلاً نمیدانستند چه اتفاقی افتاده، اما بینشان چشم چند نفری خیس بود. دویی، پسر نازپروردهمان گم شده و حالا نزدمان برگشته بود. واقعاً وقتی چیزی گم شود، بیشتر به آن عشق میورزی.
بعدازظهر دویی را به حمام بردم و برای اولینبار بعد از آن روز سرد ژانویه که او را شسته بودم، با من مدارا کرد. تمام بدنش پوشیده شده بود با روغن موتوری که ماهها طول کشید تا از روی موهای بلندش بهکلی پاک شود. روی یکی از گوشهایش پارگیای دیده میشد و دماغش خراش برداشته بود. آنها را بهآرامی و با مهربانی تمیز کردم. گربهٔ دیگری این بلا را سرش آورده بود؟ سیمی لخت؟ گلگیر یک ماشین؟ با انگشتانم گوش بریدهاش را ماساژ دادم و او خود را حتی ذرهای کنار نکشید. میخواستم بپرسم: «اون بیرون برات چه اتفاقی افتاد؟» اما دیگر هر دو به درکی از شرایط و به تفاهم رسیده بودیم. دیگر هرگز دربارهٔ این واقعه حرف نمیزدیم.
با خوندن این کتاب عاشق گربه ها میشین، عاشق دویی که سعی میکرد از آدمایی که دوست داره مراقبت کنه و البته بهشون عشق بده، و بعدش یاد میگیرین که مقاوت کنین چون که همیشه اوضاع خوب میشه. دویی گربه ای
از اول که شروع به خوندنش کردم میدونستم آخرش قراره غمه همه دنیا بریزه تو دلم. اگر گربه هارو دوست ندارید این کتاب اصلا براتون جذاب نیست ولی اگر کسی مثل خود من گربه داشته باشه لحظه لحظه کتاب رو
این کتاب یک کتاب خاطرات است نه داستان. تکگوییای طولانی با دیالوگهای بسیار اندک. توضیحات طولانی درباره شرایط تاریخی و اجتماعی شهر اسپنسر و ایالت آیووا حوصلهسربر بود. اما تعریف کردن این خاطرات همراه با صمیمیت و سادگی هم بود و
ساده و سرشار از احساساتی صادقانه
داستان روان و جذاب.....خیلی لذت بردم.خیلی هم باهاش اشک ریختم.دلم میخواد دوباره بخونمش. برای ماهایی که خودمونگربه داشتیم کلی خاطره زنده شد.تلخ و شیرین
در کل این کتاب درباره ی یک گربه ای هست که توی یک کتابخونه زندگی میکنه. این کتاب بخش هایی هم داشت که در مورد اون شرایط و اوضاع مردم و معیشت شون توضیح میده و به ""دویی""نمیپردازه اونجاها خیلی کلافه
داستان بامزه و شیرینی داشت و باعث شد عاشق گربه ها بشم♥️ حتما بخونید
سلام وقت بخیر کتاب خط داستانی خوبی داره اما گاهی اوقات خسته کننده وکسل کننده میشه(بخاطر:گفتن از شهر و آدمای شهر) به طوری که اگر بخاطر دویی نبود اصلا ادامه نمیدادم کتاب گربه ای به اسم باب هم توصیه میکنم بخونید اونم
گربه ها شیرین و دوست داشتنی هستندباورودشون به زندگی تورو سرشار از نشاط و محبت وگرمی می کنند وقتی میرن،سردی ودرد وغصه بجای میگذارن،،
خیلی خیلی کتاب قشنگیه حتما بخونیش