کتاب حاشیههای مهمتر از متن
معرفی کتاب حاشیههای مهمتر از متن
حاشیههای مهمتر از متن کتابی نوشته محمدعلی الفتیپور است که برای نوجوانان نوشته شده. الفتیپور در این کتاب با پرداختن به واقعیات جذاب تاریخی قصد دارد تا نوجوانان را بیش از پیش به تاریخ علاقهمند کند.
درس تاریخ که از سال چهارم دبستان وارد برنامهی درسی دانشآموزان میشود، از جمله درسهایی است که با وجود اهمیت داشتن و شیرینی ذاتیاش مورد توجه بیشتر دانشآموزان نیست و حتی از سر بیاحساسی و یا تنفر از آن یاد میکنند.
الفتی معتقد است این، واکنش طبیعی به نوع ارائهی تاریخ به جوانان و نوجوانان جامعه است؛ انتظار این است که آنها تاریخ را آنچنان که هست ـ با تمام جزئیات، بدون انعطاف و بیچونوچرا ـ بخوانند، بفهمند و لذت ببرند!
درباره کتاب حاشیههای مهمتر از متن
حاشیههای مهمتر از متن بنا دارد با ارائهی ۳۰۰ حاشیهی مهمتر از متن، ضمن بیان ناگفته و کمتر شنیدههای تاریخ معاصر ایران، تصویر تازه و فرای تصورات از تاریخ را به گروه سنی جوان و نوجوان ارائه دهد که در عین جذابیت و روانی برای ورود به متن تاریخ ایجاد انگیزه میکند.
خواندن کتاب حاشیههای مهمتر از متن را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
جوانان و نوجوانانی که فکر می کنند درس تاریخ جذابیتی ندارد با خواندن این کتاب نظرشان نسبت به تاریخ عوض خواهد شد.
بخشی از کتاب حاشیههای مهمتر از متن
آخرین بار در حرم حضرت معصومه (س) دیدمش. اسلحهای به کمر داشت. میگفت: «حسین علاء برای قراردادی در راه بغداد است. قرار است او را در تهران ترور کنیم. اگر نشد من کارش را در اهواز تمام میکنم.» ولی او را در اهواز دستگیر کردند و سوءقصد به علاء هم نافرجام ماند. وقتی از اهواز به تهران منتقلاش کردند، بختیار رئیس ساواک به مادرش توهین کرد، او هم گفته بود: «به من فحش نده، من سیدم و مادرم فاطمه زهر (س) است.» ولی دوباره فحش میشنود. به سمت بختیار حمله میکند. صدای گلوله بلند میشود. جواب دفاع عبدالحسین واحدی، یار نزدیک نواب، از عقیده و شرفش پنج تیر بود.
حجم
۲۳۳٫۷ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۹۱
تعداد صفحهها
۳۲۰ صفحه
حجم
۲۳۳٫۷ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۹۱
تعداد صفحهها
۳۲۰ صفحه
نظرات کاربران
😨 همین دیروز داشتم به این کتاب فکر میکردم که چطور تهیه اش کنم!!! ممنون طاقچه
من چند سال قبل این کناب رو خوندم و واقعا دوسش داشتم،متن روان و جذابی داره
#حاشیههای_مهمتر_از_متن تاریخ پایان: ۱۰ دی امتیاز: ۴.۵ در هر واقعه تاریخی دو جزء را میتوان از هم بازشناخت: حاشیه و متن. شکل معمول نگارش تاریخ هر دوره پرداختن به متن حوادث بوده است. با اینهمه گاه برخی حواشی خود متضمن نکاتی است
کتاب خوبی است