معرفی و دانلود کتاب ش؛ شکل ساختاری وظایف و روابط قوا و نهادهای جمهوری اسلامی pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب ش؛ شکل ساختاری وظایف و روابط قوا و نهادهای جمهوری اسلامیsubscriptionAvailable

کتاب ش؛ شکل ساختاری وظایف و روابط قوا و نهادهای جمهوری اسلامی

۴.۷(از ۳ امتیاز)

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب ش؛ شکل ساختاری وظایف و روابط قوا و نهادهای جمهوری اسلامی

کتاب ش؛ شکل ساختاری وظایف و روابط قوا و نهادهای جمهوری اسلامی نوشته گروه نویسندگان یکی از کتاب‌های مجموعه کنشگر است. این کتاب‌ها به بحث فعالیت در فضای اقتصادی و سیاسی کشور در دنیای امروز می‌پردازد.

این کتاب در راستای اعتلای نقش آفرینی بسیج دانشجویی به سمت چرخە کامل مأموریت حل مسائل جامعه، با تمرکز بر گفتمان‌سازی و مطالبه‌گری به منظور تصمیم‌سازی و معاضدت مسئولین نوشته شده است.

خواندن کتاب ش؛ شکل ساختاری وظایف و روابط قوا و نهادهای جمهوری اسلامی را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به تمام علاقه‌مندان به اقتصاد و علوم سیاسی پیشنهاد می‌کنیم

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب ش؛ شکل ساختاری وظایف و روابط قوا و نهادهای جمهوری اسلامی و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:ش؛ شکل ساختاری وظایف و روابط قوا و نهادهای جمهوری اسلامی
برچسب:مجموعه کنشگر

chamran montazer
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۳/۰۳/۱۵

برای هر کسی که میخواد توی ایران کار بکنه و میخواد مختصر با همه سازمانها و نهادها و ادارات آشنا بشه