کتاب ناروال و ژلی؛ جلد دوم
معرفی کتاب ناروال و ژلی؛ جلد دوم
ناروال قهرمان و ژلی فلفلی جلد دوم مجموعهی کمیک ناروال و ژلی است که توسط بن کلانتون نوشته شده است و دربارهی ماجراهای ناروال تک شاخ دریایی و ژلی، عروس دریایی کوچولو است. آذین محمدزاده کتاب ناروال و ژلی را به فارسی ترجمه کرده است و ناشر آن کتاب چ واحد کودک و نوجوان نشر چشمه است.
دربارهی ناروال و ژلی ناروال قهرمان و ژلی فلفلی
بن کلانتون در کتابهای کمیک زیبا و خنده داری که خلق کرده است ما را با ناروال که نهنگ تک شاخ دریا است و ژلی، عروس دریایی کوچولو و با نمک آشنا میکند. ناروال و ژلی در جلد اول مجموعه برای اولین بار با هم آشنا و دوست شدهاند و حالا ناروال که میخواهد قهرمان باشد و قدرتش را نشان بدهد، دست به کارهای عجیب و غریبی میزند. اما عجیب است که هرکار میکند موفق نمیشود تا اینکه متوجه موضوعی میشود... .
با خواندن ماجراهایی که برای ناروال و ژلی اتفاق میافتد کودکان میتوانند به رفتارهای اشتباهی که در یک رابطه دوستانه انجام میدهند پی ببرند و در عین حال نکات بسیار جالبی هم دربارهی دنیای زیر دریا و اقیانوسها، نهنگها، عروسهای دریایی و ... بیاموزند.
کتاب ناروال و ژلی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
کتاب ناروال و ژلی برای کودکانی که دوست دارید به کتاب علاقهمند بشوند، بچههای سن پیش از دبستان و دبستانیها و علاقهمندان به کتابهای کمیک جذاب، خواندنی و دوست داشتنی است.
فهرست
- یک شروع فوقالعاده
- جانداران دریایی فوقالعاده
- ناروال تو یک فوق ستارهای!
- وافل قهرمان و دستیارش توت فرنگی
- ناروال قهرمان در برابر ژلی غصهدار، یا نیروی فوقالعادهی خارقالعاده
حرف نداره خنده دار و بینظیر
کتاب عالی و بامزه ای است حتما بگیریدش.
عالی👍🏻👍🏻😂😂🙂😊
کتاب های ناروال و ژلی خیلی گوگولین و برای هر سنی مناسبن 🔵نکته برای مادران عزیز بچتون نمیخوابه؟👶😭چاره کار کتاب های ناروال و ژلیه 👍👍من خودم این جلد کتابو بیشتر از کتاب های دیگش دوست داشتم با اینکه حوصله قهرمان بازی ندارم.😂😂😂😂
بسیار عالی😍😍
عالی🤗
وای خدا بهترین کتابی بود که تو عمرم خوندم ببخشید این رو چه جوری میتونیم برای کس دیگه ای بفرستیم؟ فصل سه کی میاد؟
#۹۱ "بیایید این فوقالعاده بودن را همهجا پخش کنیم!" مجموعهی "ناروال و ژلی" از کتابهایی است که چند بار خواندنش هم برای بچهها لذتبخش است. دوستی این دو واقعاً بامزه است و مرا یاد "فیلی و فیگی"، دو شخصیت محبوب داستانهای
این جلدشو دوس داشتم. هم بامزه بود و هم آموزنده.
حدیث امام حسن مجتبی رو بعنوان سخن پدربزرگ ناروال ذکر کردن من اینو بی احترامی به ائمه تلقی می کنم.