کتاب ده پرندهی زرد و سبز و آبی
معرفی کتاب ده پرندهی زرد و سبز و آبی
ده پرندهی زرد و سبز و آبی نوشته سوسن طاقدیس داستانی درباره مهارتهای اجتماعی برای کودکان ۶ تا ۷ سال است که کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان منتشر کرده است.
کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان که در سال ۱۳۴۴ پایهگذاری شد، گستردهترین شبکه کتابخانههای کودکان و نوجوانان را دارد و از برجستهترین تولیدکنندگان کتاب کودک است. این سازمان علاوه بر کتاب، محصولات فرهنگی دیگری مانند فیلم و سرگرمیهای سازنده و موسیقی نیز برای کودکان تولید میکند.
درباره کتاب ده پرندهی زرد و سبز و آبی
داستان درباره یک پرنده کوچک و تنها است که دلش میخواهد فقط با خودش خوش باشد. پرندههای دیگر او را صدا می زنند و از او میخواهند به جمع آنها بپیوندد ولی پرنده کوچک همچنان مقاومت میکند تا این که اتفاقی میافتد که پرنده کوچک مجبور میشود با جمع همراهی کند.
خواندن کتاب را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
کودکان و نوجوانان علاقهمند به ادبیات داستانی و والدینی که دوست دارند برای فرزندانشان قصه بخوانند، مخاطبان اصلی این کتاباند.
نسخه ی الکترونیک که در طاقچه هست با نسخه ی چاپی تطابق ندارد در نسخه ی چاپی در هر صفحه پرنده ی جدید به پرنده های دیگر اضافه میشه ولی در نسخه ی الکترونیک اینطور نیست در نتیجه نسخه ی
طراحی کتاب به گونه است که حتما باید نسخه چاپی تهیه شود چون با هر ورق یک پرنده به پرنده های روی شاخه اضافه میشوند و اینطوری بچه های سه سال به بالا شمردن را یاد میگیرن علاوه بر توصیه
این کتاب رو به دلیل طراحی خاص باید نسخه چاپی رو بخرید تا با صفحه زدن پرندهها به شاخه اضافه شوند این جوری برای کودکان جالب نیست
در تصویر پرنده طوطی نشان داده شده که در محل زندگی طوطی ها هوا انقدر سرد نمی شود. حتی برگ درختان نشان دهنده هوای سرد نیست. رنگ پس زمینه نشان دهنده لحظات قبل از طلوع نیست. تصویر سازی ضعیف است.
خوب بود
قصههای قبل خواب :)
داستانی تصویری که روان و ساده و مناسب سن کودک روایت شده. به نظرم مخاطب داستان هم بزرگسال است و هم کودک. پیام داستان برای بزرگسال، صبر در برابر لجبازی کودک و یافتن علت لجبازی اوست. همان طور که پرنده
برای بچه های ۳ساله خوبه.نه ۶_۷ ساله ولی قشنگه همکاری و تعاون رو یاد میده
ممنون از طاقچه که کتاب هایی رو در اختیار ما میگذاره که به ما نشون بده لجبازی بده و تنبیه هاتی هم دارد.👌👌👌
بد نبود. برای یکبار خوندن خوبه